Το Link Bubble για Android Ανοίγει συνδέσμους εντός εφαρμογής στο παρασκήνιο

Μια μελέτη του 2012 που διεξήχθη από την Google ανέφερε ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να περιηγούνται στον Ιστό από τις κινητές συσκευές τους. Η χρήση smartphone και tablet έχει κλιμακωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια και τα προγράμματα περιήγησης ιστού για κινητά έχουν γίνει ένα από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα λογισμικά. Ωστόσο, δεν είναι ο μόνος τρόπος αλληλεπίδρασης των χρηστών με τον ιστό σε κινητές συσκευές. Η νέα και καινοτόμος εφαρμογή Link Bubble από τον Αυστραλό προγραμματιστή Chris Lacy στοχεύει στον εξορθολογισμό ολόκληρης της εμπειρίας περιήγησης στον ιστό για κινητά, διευκολύνοντας τον χειρισμό συνδέσμων ιστού που συναντάτε σε οποιαδήποτε εφαρμογή.

Το Link Bubble σάς επιτρέπει να ανοίγετε τέτοιους συνδέσμους στο παρασκήνιο ενώ συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την τρέχουσα εφαρμογή σας στο προσκήνιο. Γιατί θα θέλατε να το κάνετε αυτό, ρωτάτε; Λοιπόν, συνήθως όταν πατάτε έναν σύνδεσμο, το Android αλλάζει από την τρέχουσα εφαρμογή σας στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης, όπου πρέπει να περιμένετε να φορτώσει η σελίδα. Το Link Bubble, από την άλλη πλευρά, φορτώνει αυτόν τον σύνδεσμο σε μια κινούμενη αιωρούμενη «φούσκα», επιτρέποντάς σας να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε άλλες εφαρμογές στο προσκήνιο ή ακόμα και να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη.

  Πώς να βαθμονομήσετε την πυξίδα στο Android για να βελτιώσετε την ακρίβεια τοποθεσίας της συσκευής

Όταν ολοκληρωθεί η φόρτωση του συνδέσμου, μπορείτε να επεκτείνετε το συννεφάκι για να γεμίσει την οθόνη και να προβάλετε την υποκείμενη ιστοσελίδα. Πατώντας ξανά τη φούσκα την ελαχιστοποιεί, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε σε αυτό που κάνατε. Η φούσκα παραμένει ορατή στην οθόνη και μπορείτε να τη σύρετε σε οποιαδήποτε περιοχή της οθόνης, όπως ακριβώς οι κεφαλές συνομιλίας του Facebook Messenger. Ο βασικός σκοπός εδώ είναι να σας γλιτώσουν από την αναμονή για φόρτωση αυτών των σελίδων, επιτρέποντάς σας να επενδύσετε αυτόν τον χρόνο σε άλλες, πιο σημαντικές εργασίες.

Η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής μπορεί να υποκλέψει συνδέσμους μόνο από μία εφαρμογή κάθε φορά. Η επί πληρωμή παραλλαγή καταργεί αυτόν τον περιορισμό.

  Η δημοφιλής εφαρμογή διαχείρισης έργου Basecamp είναι τώρα διαθέσιμη σε Android

Μπορούν να εκτελεστούν πρόσθετες ενέργειες στην αιωρούμενη φούσκα ενώ τη σέρνετε. Μπορείτε να το σύρετε στα συννεφάκια σε οποιαδήποτε από τις επάνω γωνίες για να μοιραστείτε τον σύνδεσμο με άλλες εφαρμογές της επιλογής σας ή να το σύρετε στο συννεφάκι «x» στο κάτω μέρος για να το καταργήσετε.

Το Link Bubble διατηρεί επίσης ένα πλήρες αρχείο καταγραφής του χρόνου που έχει αποθηκευτεί κατά το άνοιγμα συνδέσμων χρησιμοποιώντας την εφαρμογή. Επιπλέον, σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε συνδέσμους που έχουν ανοίξει προηγουμένως από το Ιστορικό της εφαρμογής, το οποίο μπορεί επίσης να διαγραφεί πλήρως εάν χρειαστεί.

  Πώς να προσθέσετε αυτοκόλλητα σε φωτογραφίες στο Twitter για iOS και Android

Υπάρχει ένα μικρό κουμπί με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία της αρχικής οθόνης της εφαρμογής, αγγίζοντας το οποίο σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις της εφαρμογής από όπου μπορείτε να καθορίσετε την εφαρμογή από όπου θέλετε το Link Bubble να παρεμποδίζει συνδέσμους, να προσαρμόζει επάνω αριστερά και πάνω δεξιά συννεφάκια κοινής χρήσης συνδέσμων, εναλλαγή της κατάστασης ανώνυμης περιήγησης και διαγραφή ιδιωτικών δεδομένων.

Παρακάτω, θα βρείτε συνδέσμους του Play Store για δωρεάν και επαγγελματικές εκδόσεις του Link Bubble.

Εγκαταστήστε το Link Bubble από το Play Store (Ελεύθερος)

Εγκαταστήστε το Link Bubble Pro από το Play Store (Επί πληρωμή)