Πώς να μοιράζεστε φωτογραφίες στο Instagram από την επιφάνεια εργασίας σας

Το Instagram είναι ένα κοινωνικό δίκτυο μόνο για κινητά. Πάντα έτσι ήταν. Ξεκίνησε αποκλειστικά για χρήστες iOS, αλλά έκτοτε επεκτάθηκε και σε άλλες πλατφόρμες. Έχει μια διεπαφή ιστού στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση από την επιφάνεια εργασίας σας, αλλά είναι εξαιρετικά περιορισμένη. Δεν μπορείτε να κάνετε πολλά από την επιφάνεια εργασίας και σίγουρα δεν μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες από αυτήν. Από τις αμέτρητες εφαρμογές για υπολογιστές Instagram που είναι διαθέσιμες τόσο για Windows όσο και για Mac, καμία δεν σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες στο Instagram από τον υπολογιστή σας. Τα καλά νέα είναι ότι το Instagram είναι κατασκευασμένο για κινητά και όχι μόνο smartphone. Έχει μια εντάξει εφαρμογή για κινητά που μόλις απέκτησε μια ολοκαίνουργια λειτουργία. ανέβασμα φωτογραφιών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο για κινητά για να μοιράζεστε φωτογραφίες στο Instagram από τον υπολογιστή σας.

  Πώς να ανεβάσετε τις καλύτερες εικόνες Instagram

Αλλαγή παράγοντα χρήστη

Για να ανεβάσετε και να μοιραστείτε φωτογραφίες στο Instagram από τον υπολογιστή σας, πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο για κινητά. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό εάν ο ιστότοπος πιστεύει ότι επισκέπτεστε από ένα πρόγραμμα περιήγησης για κινητά. Για να εξαπατήσετε τον ιστότοπο, πρέπει να κάνετε το πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας να φαίνεται ότι είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης για κινητά, δηλαδή, πρέπει να αλλάξετε τον παράγοντα χρήστη.

Είναι πιο απλό να το πετύχετε αυτό με τον Firefox. Ανοίξτε τον Firefox και εγκαταστήστε το πρόσθετο User Agent Switcher. Αυτό το πρόσθετο είναι ο ευκολότερος τρόπος για να παραποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης και το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε. Εγκαταστήστε το και σύρετε το εικονίδιό του στη γραμμή εργαλείων. Κάντε κλικ στο εικονίδιο και επιλέξτε «iPhone 3.0» από τη λίστα των προεπιλεγμένων πρακτόρων χρήστη.

  Πώς να αποκλείσετε κάποιον από την προβολή μιας ιστορίας στο Instagram

Κοινή χρήση φωτογραφιών στο Instagram

Επισκεφτείτε το Instagram και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Facebook. Το Instagram πιστεύει ότι προέρχεστε από iPhone, επομένως θα σας μεταφέρει στον ιστότοπο για κινητά. Θα δείτε ένα κουμπί κάμερας στο επάνω μέρος. Κάντε κλικ σε αυτό και επιλέξτε μια φωτογραφία από την επιφάνεια εργασίας σας για μεταφόρτωση.

Ο ιστότοπος του Instagram για κινητά δεν έχει πολλές δυνατότητες. Μπορείτε μόνο να περικόψετε ή να περιστρέψετε μια φωτογραφία. Δεν μπορείτε να εφαρμόσετε κανένα από τα φίλτρα εντός εφαρμογής που λαμβάνετε στις επίσημες εφαρμογές.

Αυτό το μικρό κόλπο είναι υπέροχο αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα φίλτρα του Instagram. Εάν επεξεργάζεστε και επεξεργάζεστε τις εικόνες σας στον υπολογιστή σας με μια εφαρμογή όπως το Photoshop, αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για να μοιράζεστε φωτογραφίες στο Instagram από την επιφάνεια εργασίας σας. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα φίλτρα, θα πρέπει να μετακινήσετε τη φωτογραφία στο smartphone σας και στη συνέχεια να εφαρμόσετε φίλτρα στην εφαρμογή.

  Πώς να δείτε τι αρέσει σε κάποιον άλλο στο Instagram

Αυτό είναι κυρίως για ψηφιακούς καλλιτέχνες και φωτογράφους που μοιράζονται τη δουλειά τους στο Instagram χωρίς φίλτρα κ.λπ. Εδώ θα αναρωτηθούμε και θα πούμε ότι σύντομα θα δείτε να εμφανίζονται εφαρμογές που σας επιτρέπουν να τα κάνετε όλα αυτά. Οι εφαρμογές θα κάνουν τα πάντα, από την πλαστογράφηση του παράγοντα χρήστη έως την προσθήκη των δικών τους φίλτρων. Αυτό θα γίνει πιο εύκολο με τον καιρό. Το μόνο εμπόδιο που μπορεί να το επιβραδύνει είναι αν το Instagram μπλοκάρει τις εφαρμογές. Σε αυτήν την περίπτωση, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να μεταβείτε στον ιστότοπο για κινητά.

Κατεβάστε το πρόσθετο Change User Agent για Firefox