Πώς να δείτε τι αρέσει σε κάποιον άλλο στο Instagram

Μπορείτε να ελέγξετε τα likes κάποιου άλλου στο Instagram; Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε το Instagram για λίγο, υπάρχουν ακόμα νέα πράγματα να μάθετε. Είναι μια απλή πλατφόρμα με την πρώτη ματιά. Μόλις εξερευνήσετε την εφαρμογή, αρχίζετε να την εξερευνάτε μόνο κάτω από το δέρμα και συνειδητοποιείτε πόσα πολλά έχει.

Πώς να ελέγξετε τα likes κάποιου άλλου στο Instagram

Από τον Οκτώβριο του 2019, δεν θα μπορείτε πλέον να βλέπετε τη δραστηριότητα κάποιου άλλου μέσα από την εφαρμογή Instagram.

  Πώς να αρχειοθετήσετε μια ανάρτηση στο Instagram

Κάποτε ήταν απλό να γίνει αυτό. Το μόνο που έπρεπε να κάνετε ήταν να μεταβείτε στις προτιμήσεις σας, να επιλέξετε την καρτέλα “Ακολουθώ” και θα δείτε την πρόσφατη δραστηριότητα των ατόμων. Ωστόσο, το Instagram τελικά το θεώρησε ως παραβίαση προσωπικών πληροφοριών, έτσι απέκλεισε εντελώς τη δυνατότητα.

Ευτυχώς, εξακολουθείτε να μπορείτε να βλέπετε τα likes κάποιου άλλου στο Instagram, αλλά είναι μια τεράστια ταλαιπωρία. Δείτε πώς να το κάνετε.

  • Κάντε κλικ στο προφίλ αυτού του ατόμου στο Instagram.
  • Επιλέξτε «Ακολουθώ» για να δείτε όλα τα προφίλ που ακολουθούν.
  • Κάντε κλικ σε ένα προφίλ που ακολουθούν.
  • Δείτε τα “μου αρέσει” αυτής της ανάρτησης προφίλ για να δείτε αν κάποιο από αυτά άρεσε στο άτομο.
  •   Πώς να προσθέσετε μουσική στο Instagram σε μια ιστορία ή ανάρτηση Instagram

    Σημείωση: Ένα άτομο μπορεί να κρύψει τη δραστηριότητά του και να κάνει αδύνατο να δει τι κάνει. Απενεργοποιώντας την “εμφάνιση κατάστασης δραστηριότητας” στις “Ρυθμίσεις”, μπορούν να εμποδίσουν όλους να παρακολουθούν τις ενέργειές τους.

    Κλείνοντας, μπορεί να μην έχετε την επιλογή να δείτε τα likes άλλων ατόμων στο Instagram μέσα από την εφαρμογή, αλλά έχετε πρόσβαση στους ακόλουθούς τους και μπορείτε να δείτε τι τους άρεσε! Σίγουρα, είναι πόνος, αλλά κάνει τη δουλειά αν θέλεις να μάθεις τι αρέσει στους άλλους.

    Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα “Μου αρέσει” στο Instagram

    Μπορώ να δω τι μου άρεσε στο παρελθόν;

    Εάν σας άρεσε κάτι πρόσφατα και θέλατε να επιστρέψετε για να το μελετήσετε περαιτέρω, αλλά το ξεχάσατε, υπάρχει μια ολόκληρη λίστα με τις προτιμήσεις σας στην οποία μπορείτε να ανατρέξετε εάν δεν είναι εμφανής. Είναι ένα πολύτιμο χαρακτηριστικό που μπορεί να σας μεταφέρει γρήγορα σε μια ανάρτηση. Το μόνο που κάνετε είναι να πατήσετε το “εικονίδιο προφίλ Instagram”, να μεταβείτε στις “Ρυθμίσεις” και μετά να μεταβείτε στο “Λογαριασμός -> Αναρτήσεις που σας αρέσουν”.

      Πώς να προσθέσετε λεζάντες στις ιστορίες Instagram

    Λειτουργούν οι εφαρμογές “Like” του Instagram τρίτων;

    Ορισμένες εφαρμογές Google Play Store και Apple App Store σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα κάποιου. Ωστόσο, πολλές από αυτές τις εφαρμογές απαιτούν πληρωμή. Επιπλέον, δεν είναι νόμιμες όλες οι εφαρμογές παρακολούθησης likes στο Instagram. Οι εγκληματίες χρησιμοποιούν κάτι που πολλοί άνθρωποι επιθυμούν και τους δελεάζουν, γεμίζοντας τον υπολογιστή τους με spyware ή κακόβουλο λογισμικό. Αν δοκιμάσετε ένα πρόγραμμα παρακολούθησης αρεστών στο Instagram τρίτου μέρους, αναζητήστε το πρώτα για κριτικές ή σχόλια.