Πώς να αποκλείσετε κάποιον από την προβολή μιας ιστορίας στο Instagram

Οι ιστορίες του Instagram αποτελούνται εξ ολοκλήρου από φωτογραφίες που τραβάτε με την κάμερά σας. Δεν μπορείτε να επιλέξετε φωτογραφίες από το ρολό της κάμερας και να τις προσθέσετε στην ιστορία σας στο Instagram. Η λειτουργία είναι ένας κλώνος του Snapchat που σας ενθαρρύνει να μοιράζεστε στιγμές καθώς συμβαίνουν. Η μόνη εναλλακτική είναι να μεταβείτε ζωντανά στο Instagram και να μεταδώσετε τα πάντα όπως συμβαίνει. Το χαρακτηριστικό είναι αυτό που είναι, μερικές φορές δεν είναι καλή ιδέα να μοιραστείτε μια ιστορία με όλους τους ακόλουθούς σας στο Instagram. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να αποκλείσετε έναν ακόλουθο από το να δει ένα Instagram Story χωρίς να τον αποκλείσετε από τη ροή σας. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

  Πώς να διαγράψετε και να αποστείλετε ένα μήνυμα Instagram πριν το δει ο παραλήπτης

Υπάρχουν δύο τρόποι για να αποκλείσετε κάποιον από το να δει μια ιστορία Instagram. Είναι βασικά διαφορετικά βήματα που όλα σας οδηγούν στην ίδια οθόνη ρυθμίσεων.

Από μια ιστορία Instagram

Εάν αυτή τη στιγμή έχετε μια ιστορία στον λογαριασμό σας στο Instagram, μεταβείτε σε αυτήν. Αγγίξτε τη δική σας εικόνα προφίλ στο επάνω μέρος της τροφοδοσίας Home. Μπορείτε να δείτε την ιστορία σας εδώ. Πατήστε το κουμπί υπερχείλισης στο κάτω μέρος της οθόνης. Θα ανοίξει ένα μενού με μια επιλογή «Ρυθμίσεις ιστορίας». Πατήστε το.

Στην οθόνη Ρυθμίσεις ιστορίας, πατήστε την επιλογή “Απόκρυψη ιστορίας από”. Θα μεταβείτε σε μια οθόνη που θα καταγράφει κάθε ακόλουθο που έχετε στο Instagram. Επιλέξτε αυτά από τα οποία θέλετε να κρύψετε την ιστορία σας και τελειώσατε.

  Πώς να αποκτήσετε (κάπως) το παλιό λογότυπο του Instagram στο iPhone σας

Από τις Ρυθμίσεις λογαριασμού

Εάν δεν έχετε μια ιστορία στο Instagram, μπορείτε ακόμα να αποκλείσετε την προβολή της ιστορίας σας όταν την κοινοποιείτε. Η ρύθμιση φυσικά θα επηρεαστεί κατά την επόμενη κοινή χρήση μιας ιστορίας.

Ανοίξτε το Instagram και μεταβείτε στην καρτέλα του προφίλ σας. Πατήστε το κουμπί του οδοντωτού τροχού στο επάνω μέρος για να μεταβείτε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού και της εφαρμογής σας. Στην ενότητα Λογαριασμός, πατήστε Ρυθμίσεις ιστορίας.

Θα δείτε την ίδια οθόνη Ρυθμίσεις ιστορίας όπως και πριν. Πατήστε την επιλογή Απόκρυψη ιστορίας από και επιλέξτε από ποιους από τους ακόλουθούς σας θέλετε να αποκρύψετε την ιστορία.

  Πώς να ανεβάσετε τις καλύτερες εικόνες Instagram

Με τις ιστορίες, είναι καλή ιδέα να είστε λίγο πιο προσεκτικοί σχετικά με το με ποιους τις μοιράζεστε. Οι εικόνες μπορεί να χαρίσουν μέρη που συχνάζετε τα οποία, σε αυτόν τον τρελό κόσμο, μπορεί να είναι επικίνδυνα. Με άλλες φωτογραφίες, αυτές που περιλαμβάνουν φαγητό ή το φλιτζάνι του καφέ σας, δεν είναι τόσο μεγάλος κίνδυνος.

Οι ρυθμίσεις ιστορίας είναι ξεχωριστές από τις ρυθμίσεις ροής. Τα άτομα από τα οποία κρύβετε την ιστορία σας εξακολουθούν να βλέπουν τη ροή σας στο Instagram. Μπορούν επίσης να το κάνουν like και να το σχολιάσουν. Εάν θέλετε να εμποδίσετε κάποιον να δει τη ροή σας, θα πρέπει να τον αποκλείσετε.