Πώς να λαμβάνετε ειδοποιήσεις ώρας ύπνου με βάση το πότε πρέπει να ξυπνήσετε

Η Apple πρόσθεσε μια νέα δυνατότητα στην εφαρμογή ρολογιού iOS που ονομάζεται Ώρα για ύπνο. Η λειτουργία σάς βοηθά να κοιμάστε 7-8 ώρες καθημερινά. Σας ρωτά τι ώρα πρέπει να ξυπνήσετε την επόμενη μέρα και μετά σας λέει πότε να πάτε για ύπνο. Είναι χρήσιμο δεδομένου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους ως συναγερμό. Το μόνο πράγμα είναι, εάν είστε ξύπνιοι και εργάζεστε, η συσκευή που κοιτάζετε θα είναι επιτραπέζιος υπολογιστής, όχι το τηλέφωνό σας. Το Sandman είναι μια εφαρμογή επιτραπέζιου υπολογιστή διαθέσιμη για Windows, Mac και Linux που κάνει κάτι παρόμοιο με την εφαρμογή ρολογιού iOS. Σας δίνει ειδοποιήσεις για την ώρα του ύπνου που διασφαλίζουν ότι κοιμάστε 7-8 ώρες.

  Πώς να ξεκινήσετε τις ενέργειες πατώντας στο πίσω μέρος του iPhone σας

Το Sandman εξετάζει δύο πράγματα όταν σας δίνει ειδοποιήσεις για την ώρα του ύπνου. τις ώρες εργασίας σας και πότε πρέπει να ξυπνήσετε. Η εφαρμογή σχεδιάστηκε με γνώμονα τους προγραμματιστές που είναι επιρρεπείς στο να εργάζονται πολλές ώρες και να χάνουν τον απαραίτητο ύπνο. Η εφαρμογή μαθαίνει ποιες ώρες εργάζεται ένας χρήστης και του λέει πότε είναι αρκετό και πρέπει να πάει για ύπνο.

Ανοίξτε το Sandman. Όταν ξεκινάς, δεν ξέρει ποιο είναι το πρόγραμμα εργασίας σου. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να πείτε στην εφαρμογή πότε πρέπει να ξυπνήσετε. Θα λειτουργήσει με αυτό μέχρι να ξέρει ότι προγραμματίζετε καλύτερα.

  Πώς να εμφανίσετε τα κρυφά πλωτά πάνελ απόδοσης του Mac

Όταν έρθει η ώρα για ύπνο, ο Sandman θα σας ειδοποιήσει. Μπορείτε να το απορρίψετε εάν δεν σας αρέσει ο ύπνος ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί Τερματισμός λειτουργίας στην ειδοποίηση για να απενεργοποιήσετε το σύστημά σας και να χτυπήσετε το άχυρο.

Ο Sandman είναι αρκετά έξυπνος. Λαμβάνει υπόψη πόσο χρόνο χρειάζεται για να κοιμηθείτε. Μερικοί άνθρωποι κοιμούνται σχεδόν αμέσως. Άλλοι άνθρωποι μένουν ξύπνιοι για μερικές ώρες συλλογιζόμενοι το νόημα της ζωής. Οι ειδοποιήσεις ώρας ύπνου του Sandman μπορούν να συνυπολογίσουν αυτόν τον χρόνο. Για να διαμορφώσετε πόσο χρόνο χρειάζεται για να κοιμηθείτε, μεταβείτε στις προτιμήσεις του Sandman μέσω της συντόμευσης Ctrl+P.

Ρυθμίστε πόσο χρόνο θα σας πάρει για να κοιμηθείτε. Το Sandman μπορεί επίσης να σας ειδοποιήσει όταν εργάζεστε για δώδεκα ώρες συνεχόμενα, αν και μπορείτε να προσαρμόσετε αυτή τη χρονική περίοδο για να την κάνετε μικρότερη ή μεγαλύτερη. Επιπλέον, μπορείτε να μεταβείτε από τη μορφή 12 ωρών σε μορφή 24 ωρών εάν θέλετε.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα περίγραμμα σελίδας στο Microsoft Word

Εάν χάνετε την αίσθηση του χρόνου όταν εργάζεστε, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το Sandman. Η δουλειά είναι σημαντική, αλλά το να την κάνεις σε κατάσταση έλλειψης ύπνου δεν είναι καθόλου καλό για σένα.

Μπορείτε να απορρίψετε μια ειδοποίηση από το Sandman εάν δεν είστε έτοιμοι να πάτε για ύπνο, αλλά μην το συνηθίσετε. Προσπαθήστε να έχετε τον απαραίτητο ύπνο που χρειάζεστε καθημερινά.

Κατεβάστε το Sandman