Πώς να λαμβάνετε ειδοποίηση όταν μια σελίδα στο Facebook είναι ζωντανή

Όταν οι φίλοι σας στο Facebook βγαίνουν ζωντανά, λαμβάνετε μια ειδοποίηση. Με τις σελίδες που σας αρέσουν, δεν είναι το ίδιο. Εάν σας αρέσει μια σελίδα στο Facebook, δεν θα βλέπετε όλες τις αναρτήσεις από αυτήν. Το Facebook εξακολουθεί να σας εμφανίζει μόνο επιλεκτικές αναρτήσεις για την αποφυγή ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Πρέπει να ακολουθήσετε μια σελίδα για να λαμβάνετε ειδοποίηση για κάθε κομμάτι δραστηριότητας από μια σελίδα. Ωστόσο, θα σας ειδοποιεί πάντα όταν μια σελίδα στο Facebook είναι ζωντανή, υπό την προϋπόθεση ότι βρίσκεστε στον υπολογιστή σας. Εάν βασίζεστε στο τηλέφωνό σας για να σας ενημερώνει πότε μια σελίδα στο Facebook είναι ζωντανή, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για αυτήν. Να πώς.

  Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη σύνδεση εικόνας προφίλ για την εφαρμογή Facebook

Ζωντανές ειδοποιήσεις για τη σελίδα Facebook

Ανοίξτε την εφαρμογή Facebook και μεταβείτε σε μια σελίδα στο Facebook. Πατήστε το κουμπί «Ακολουθώ». Ακόμα κι αν ακολουθείτε την εν λόγω σελίδα, πατήστε το κουμπί Παρακολούθηση.

Αυτό θα σας μεταφέρει στην οθόνη “Οι συνδρομές σας” για τη σελίδα. Πατήστε την επιλογή Επεξεργασία ρυθμίσεων ειδοποιήσεων. Στην οθόνη Ειδοποιήσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Ζωντανά βίντεο και επιλέξτε την επιλογή «Όλες οι ζωντανές αναρτήσεις». Μόλις το κάνετε, θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο τηλέφωνό σας όταν μια σελίδα στο Facebook είναι ζωντανή.

Η προεπιλεγμένη επιλογή “Προτεινόμενα” που βρίσκεται κάτω από τα Ζωντανά βίντεο είναι λίγο παραπλανητική. Δεδομένου ότι βρίσκεται στην ενότητα Ζωντανά βίντεο, κάποιος υποθέτει ότι θα ειδοποιηθείτε όταν η σελίδα βγει ζωντανά τουλάχιστον μία φορά. Οι λεπτομέρειες κάτω από αυτό λένε ότι δεν θα λαμβάνετε περισσότερες από 3 ειδοποιήσεις την ημέρα από τη σελίδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει τρεις ειδοποιήσεις για ζωντανά βίντεο. Μετράει όλη τη δραστηριότητα από τη σελίδα. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι εάν μια σελίδα έχει δημοσιεύσει ήδη τρεις φορές την ημέρα, μπορεί να ειδοποιηθείτε ή να μην ειδοποιηθείτε όταν βγει ζωντανά. Άλλοι παράγοντες, όπως το πόσο αλληλεπιδράτε με τη σελίδα και ποιες από τις αναρτήσεις της σας αρέσουν ή κοινοποιείτε επίσης έχουν σημασία.

  Πώς να αναγνωρίσετε το Clickbait στο Facebook [Chrome]

Παραδόξως, το Facebook δεν κάνει αυτή τη διάκριση στη διεπαφή ιστού του. Εάν επισκεφτείτε μια σελίδα Facebook στο πρόγραμμα περιήγησής σας στην επιφάνεια εργασίας και κάνετε κλικ στο κουμπί “Ακολουθώ”, δεν θα δείτε τόσο εκτενή λίστα ειδοποιήσεων που μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε. Είναι είτε ενεργοποιημένα είτε απενεργοποιημένα. Εάν ακολουθείτε μια σελίδα, αυτό σημαίνει ότι οι ειδοποιήσεις είναι ενεργοποιημένες και θα ειδοποιηθείτε όταν η σελίδα του Facebook είναι ζωντανή.

Οι εφαρμογές Facebook, τόσο για iOS όσο και για Android, είναι διαβόητες για την εξάντληση της μπαταρίας τους, οπότε ίσως εξοικονομεί λίγη διάρκεια ζωής της μπαταρίας διατηρώντας τις ειδοποιήσεις που ωθεί. Είναι είτε αυτό είτε το γεγονός ότι κανείς δεν θέλει πάρα πολλές ειδοποιήσεις Facebook να ανάβουν το τηλέφωνό του και το Facebook δεν θέλει να απενεργοποιήσετε εντελώς τις ειδοποιήσεις.

  Πώς να ανεβάσετε μια φωτογραφία 360° στο Facebook