Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη σύνδεση εικόνας προφίλ για την εφαρμογή Facebook


Πότε ήταν η τελευταία φορά που συνδέθηκες στο Facebook; Το κοινωνικό δίκτυο είναι τόσο ουσιαστικό μέρος της ζωής μας που συνήθως αφήνουμε τους λογαριασμούς μας συνδεδεμένους σε αξιόπιστους υπολογιστές. Για όσους προσπαθούν να κάνουν ένα διάλειμμα, το Facebook κάνει ό,τι μπορεί για να διευκολύνει την επιστροφή. Οι εφαρμογές Facebook για κινητά διαθέτουν μια δυνατότητα σύνδεσης με την εικόνα προφίλ που σας επιτρέπει να συνδεθείτε στην εφαρμογή Facebook πατώντας απλώς την εικόνα του προφίλ σας. Αυτή η δυνατότητα προορίζεται για χρήση όταν αποσυνδέεστε από την εφαρμογή ή την απεγκαθιστάτε και πρέπει να συνδεθείτε ξανά. Δεν ενεργοποιείται αυτόματα και πρέπει να δώσετε ρητή άδεια στο Facebook για να το ενεργοποιήσει. Εάν το έχετε ενεργοποιήσει και κάνετε δεύτερες σκέψεις, η απενεργοποίησή του είναι αρκετά εύκολη. Να πώς.

  Το Facebook Places σας βοηθά να βρείτε κάτι να κάνετε σε οποιαδήποτε πόλη

Το Facebook προσφέρει την ενεργοποίηση της σύνδεσης στην εικόνα προφίλ όταν αποσυνδέεστε από την εφαρμογή Facebook ή όταν τη διαγράφετε από το τηλέφωνό σας και την εγκαθιστάτε ξανά. Μόλις ξεπεράσετε την οθόνη σύνδεσης, θα προσφερθεί να την ενεργοποιήσετε.

Αν δεν έχετε όρεξη να μπείτε σε όλο αυτό το πρόβλημα, ανοίξτε το Facebook από την επιφάνεια εργασίας σας. Κάντε κλικ στο μικρό αναπτυσσόμενο βέλος επάνω δεξιά και επιλέξτε “Ρυθμίσεις”. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, επιλέξτε «Απόρρητο».

Κάντε κύλιση μέχρι κάτω και θα δείτε μια ρύθμιση που ονομάζεται «Είσοδος εικόνας προφίλ». Αναπτύξτε το και κάντε κλικ στις αναφερόμενες συσκευές. Θα καταργήσει τη σύνδεση με την εικόνα προφίλ μόνο για αυτήν τη συσκευή. Εάν το έχετε χρησιμοποιήσει σε πολλές συσκευές, θα πρέπει να το αφαιρέσετε για κάθε μία.

  Πώς να κάνετε αναζήτηση μέσω μηνυμάτων στο Facebook Messenger

Η σύνδεση εικόνας προφίλ κάνει τη σύνδεση πολύ πιο γρήγορη αφού αποσυνδεθείτε. Εάν επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις μιας συσκευής ή σκουπίσετε, πιθανότατα θα αφαιρέσει τη συσκευή από τον λογαριασμό σας στο Facebook. Δεν εξυπηρετεί τόσο πολύ ένα χαρακτηριστικό ασφαλείας. Εάν έχετε ενεργοποιήσει τη σύνδεση με την εικόνα προφίλ και αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή Facebook, η επανασύνδεση απαιτεί μόνο ένα πάτημα. Αν ψάχνετε για κάτι πιο ασφαλές, ίσως θέλετε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή PIN 4 ψηφίων.