Πώς να προσθέσετε ένα GIF στην ιστορία σας στο Instagram

Τα GIF εξακολουθούν να είναι δυνατά το 2018. Το Instagram μόλις πρόσθεσε υποστήριξη για GIF. Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε GIF ως πραγματικές αναρτήσεις. Αντίθετα, μπορείτε να προσθέσετε GIF στην ιστορία σας στο Instagram ως αυτοκόλλητα. Θα είναι κινούμενα ακόμα κι αν μοιράζεστε μια φωτογραφία και όχι ένα βίντεο. Δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε ένα GIF στην ιστορία σας στο Instagram.

Τα GIF στο Instagram είναι μια νέα δυνατότητα που υποστηρίζεται από το Giphy. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Giphy ή το πληκτρολόγιο Giphy, ωστόσο, χρειάζεται να ενημερώσετε την εφαρμογή Instagram. Η ενημέρωση είναι διαθέσιμη για όλους σε όλο τον κόσμο και είναι διαθέσιμη τόσο για iOS όσο και για Android. Αφού το ενημερώσετε, μπορείτε να προσθέσετε ένα GIF στην ιστορία σας στο Instagram.

  Πώς να δημιουργήσετε έναν δεύτερο λογαριασμό Instagram

Ανοίξτε την εφαρμογή και σύρετε προς τα δεξιά ή πατήστε το εικονίδιο της κάμερας επάνω αριστερά. Τραβήξτε μια φωτογραφία ή επιλέξτε μια πρόσφατη από το ρολό της κάμεράς σας. Πατήστε το κουμπί Αυτοκόλλητο στο επάνω μέρος. Είναι αυτό με ένα χαμογελαστό πρόσωπο. Αυτό θα ανοίξει το συρτάρι των αυτοκόλλητων. Αναζητήστε αυτό με μια γραμμή αναζήτησης που λέει GIF.

Μπορείτε να δείτε ποια GIF είναι δημοφιλή στο Giphy ή μπορείτε να αναζητήσετε ένα GIF μέσω της γραμμής αναζήτησης. Πατήστε το GIF που θέλετε να προσθέσετε. Όπως τα στατικά αυτοκόλλητα, μπορείτε να μετακινήσετε το GIF και να τα τσιμπήσετε για να αλλάξετε το μέγεθός τους. Πατήστε το κουμπί Κοινή χρήση και μοιραστείτε τη φωτογραφία στην ιστορία σας ή στείλτε τη σε έναν φίλο.

  Περιηγηθείτε στο Instagram σε μια διάταξη Pinterest Like

Δεν μπορείτε να προσθέσετε αυτοκόλλητα GIF στις αναρτήσεις σας στο Instagram. Μπορεί να ακούγεται ελκυστικό, αλλά το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι τα GIF στη ροή του σπιτιού σας. Θα μετέτρεπε το Instagram σε ένα χάος αντί για ένα μέρος για ωραίες, οπτικά ελκυστικές φωτογραφίες.

Τα GIF είναι μια ωραία προσθήκη για τις ιστορίες του Instagram, ειδικά αν δεν σας αρέσει να χρησιμοποιείτε τις μάσκες AR, οι οποίες, εκτός και αν μοιράζεστε ένα βίντεο, δεν είναι πολύ διασκεδαστικές. Τα GIF είναι κυρίως εκεί για χρήστες που προτιμούν να μοιράζονται φωτογραφίες στις ιστορίες τους στο Instagram σε αντίθεση με βίντεο.

  Πώς να κάνετε σίγαση ενός λογαριασμού Instagram

Έχετε ακόμα τα άλλα προεπιλεγμένα αυτοκόλλητα Instagram που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μπορείτε να προσθέσετε στατικά αυτοκόλλητα και GIF σε μια φωτογραφία. Ας ελπίσουμε ότι το Instagram δεν θα καταργήσει σταδιακά τα στατικά αυτοκόλλητα τώρα που έχουμε GIF. Πολλές άλλες εφαρμογές κοινωνικών μέσων και εφαρμογές συνομιλίας έχουν προσθέσει υποστήριξη για GIF, οι περισσότερες προέρχονται από τη Giphy και είναι δημοφιλείς. Εάν είναι αρκετά δημοφιλείς στο Instagram, η εφαρμογή δεν θα έχει πολλούς λόγους να υποστηρίξει τα υπάρχοντα αυτοκόλλητα, εκτός αν φυσικά τα θέλει εκεί απλώς για να ανταγωνιστεί το Snapchat.