Πώς να ανεβάσετε μια φωτογραφία 360° στο Facebook


Το Facebook υποστηρίζει εδώ και καιρό βίντεο 360° και δεν είναι μυστικό ότι η εταιρεία ανήκει στην εικονική πραγματικότητα. Με βίντεο 360°, δεν θα μπορούσατε να εμπλακείτε πολύ στη δράση, εκτός εάν είχατε την κατάλληλη συσκευή για να το εγγράψετε. Οι περισσότεροι χρήστες αφέθηκαν να τους παρακολουθήσουν ενώ δεν μπορούσαν να ηχογραφήσουν το δικό τους. Το Facebook μόλις κυκλοφόρησε φωτογραφίες 360° που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε μέρος της δράσης. Η λειτουργία τραβάει φωτογραφίες που καταγράφονται ως πανοραμικές και τις ανεβάζει σε μορφή προβολής 360°. Οι φίλοι σας μπορούν να περιηγηθούν την εικόνα όπως κάνουν με βίντεο και να κοιτάξουν τριγύρω. Προηγουμένως, το Facebook αντιμετώπιζε τις πανοραμικές φωτογραφίες όπως όλα τα άλλα. Δείτε πώς μπορείτε να ανεβάσετε ένα.

  Πώς να επεξεργαστείτε τις λίστες φίλων στο Facebook

Δεν χρειάζεστε επιπλέον υλικό για να τραβήξετε μια πανοραμική φωτογραφία, αλλά η συσκευή σας πρέπει να το υποστηρίζει. Οι περισσότερες συσκευές έχουν τη δυνατότητα ενσωματωμένη στην προεπιλεγμένη εφαρμογή κάμερας. Για συσκευές που δεν διαθέτουν εγγενή υποστήριξη, μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας με εφαρμογές πανοράματος τρίτων. Το Camera360 και το Street View της Google δεν είναι κακό να αναφέρουμε μερικά. Το iPhone 4S και νεότερο θα σας επιτρέψει να τραβήξετε ένα πανόραμα και η προεπιλεγμένη εφαρμογή Κάμερα της Google έχει επίσης λειτουργία Πανόραμα.

Απλώς τραβήξτε μια πανοραμική φωτογραφία και στη συνέχεια ανεβάστε τη στο Facebook όπως θα κάνατε με οποιαδήποτε άλλη φωτογραφία. Εναπόκειται στο Facebook να τη μετατρέψει τώρα σε φωτογραφία 360° που μπορούν να περιηγηθούν οι φίλοι σας. Η λειτουργία κυκλοφορεί αργά και αν η φωτογραφία σας δεν μετατραπεί αμέσως, μπορεί να οφείλεται στο ότι η λειτουργία δεν είναι ακόμη διαθέσιμη. Δώστε του λίγες μέρες. Μια φωτογραφία 360° θα έχει ένα εικονίδιο πυξίδας για να την αναγνωρίσει. Πατήστε τη φωτογραφία και μετακινηθείτε χρησιμοποιώντας τον κέρσορα σας. Αν είστε ανυπόμονοι να εξερευνήσετε μία από αυτές τις φωτογραφίες, ρίξτε μια ματιά Οι εκπληκτικές εικόνες της NASA από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

  Εάν χρησιμοποιείτε SMS 2FA στο Facebook, ο αριθμός τηλεφώνου σας μπορεί να αναζητηθεί

Μέσω Facebook