Πώς να αναγνωρίσετε το Clickbait στο Facebook [Chrome]

Δεν θα πιστέψετε ποτέ τι κάνει αυτή η επέκταση Chrome. Μπορεί να αναγνωρίσει το clickbait στο Facebook και να σας γλιτώσει από την ανάγνωση μιας μεγάλης λίστας με απαρχαιωμένες και/παλαιές/λανθασμένες πληροφορίες. Η επέκταση ονομάζεται This is Clickbait και είναι διαθέσιμη στο Chrome Web Store. Κάνει δύο πράγματα. προσδιορίστε τους συνδέσμους που μοιράζεστε στο Facebook ως clickbait ή όχι clickbait, και για τους ελαφρώς διφορούμενους συνδέσμους, προσφέρει μια βαθμολογία clickbait. Ετσι δουλευει.

Εγκαταστήστε το This is Clickbait και ξεκινήστε να περνάτε από τη ροή σας στο Facebook. Όταν δείτε έναν σύνδεσμο στη νέα ροή σας, θα συνοδεύεται από μια μικρή ετικέτα που σας ενημερώνει εάν είναι clickbait ή όχι.

  Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη ανανέωση καρτέλας στο Chrome

Εάν ο κοινόχρηστος σύνδεσμος είναι όντως clickbait, η ετικέτα θα λέει “This is clickbait”. Εάν η επέκταση δεν είναι σίγουρη, θα δώσει στον σύνδεσμο μια βαθμολογία σχετικά με το πόσο πιθανό είναι να είναι clickbait. Πάρτε το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης ως παράδειγμα. ο κοινόχρηστος σύνδεσμος έχει 85,26% πιθανότητα να είναι clickbait.

Οι σύνδεσμοι που είναι ασφαλείς έχουν ένα πράσινο σήμα που λέει “Not a clickbait”. Υπάρχουν χρήσιμοι μικροί χαρακτήρες emoji στο σήμα, εάν δεν καταλαβαίνετε αγγλικά.

Αυτό είναι το Clickbait είναι ακριβές τις περισσότερες φορές. Αναλύει τον τίτλο του συνδέσμου που μοιράζεται για να κρίνει αν είναι clickbait ή όχι. Ως επί το πλείστον, το κάνει σωστά. Περιστασιακά, η επέκταση θα κάνει λάθος, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για έναν σύνδεσμο προς μια ανάρτηση λίστας, π.χ. τη λίστα μας με τις καλύτερες εφαρμογές iOS και συμβουλές του 2016.

  Πώς να μοιραστείτε τη ζωντανή τοποθεσία σας στο Facebook Messenger με φίλους

Ωστόσο, η επέκταση δεν κοιτάζει μόνο τον τίτλο. Εάν συνέβαινε, είναι πιθανό ότι όλα όσα μοιράστηκε η σελίδα Cracked Facebook θα επισημαίνονταν ως clickbait απλώς και μόνο επειδή είναι μια ανάρτηση λίστας. Η επέκταση δίνει στα περισσότερα πράγματα που δημοσιεύει το Cracked ένα πέρασμα ως μη κλικ. Ως επί το πλείστον, το This is Clickbait είναι στο σημείο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αναγνωρίσετε το clickbait στο Facebook και να εξοικονομήσετε χρόνο.

Εγκαταστήστε This is Clickbait από το Chrome Web Store