Πώς να κρύψετε τη γραμμή κατάστασης του iOS 7 ή οποιοδήποτε από τα εικονίδια / στοιχεία του

Τα tweak όπως το HideMe7 είναι υπέροχα, καθώς ασχολούνται με πολλές πτυχές του iOS, αλλά υπάρχει πάντα χώρος για εξειδικευμένα πακέτα στο κατάστημα jailbreak. Ενώ το HideMe7 έχει μερικές αρκετά αξιοπρεπείς επιλογές για την προσαρμογή της γραμμής κατάστασης του iOS 7, δεν μπορείτε να χαρακτηρίσετε τη λίστα χαρακτηριστικών του εξαντλητική με κανέναν τρόπο. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να αποκρύψετε εντελώς τη γραμμή κατάστασης, το HideMe7 δεν μπορεί να σας βοηθήσει εκεί. Ωστόσο, με ένα tweak όπως το StatusBarSuite, μπορείτε να κάνετε ακριβώς αυτό και πολλά άλλα. Αυτή η νέα έκδοση σάς επιτρέπει να αλλάξετε την κατάσταση ορατότητας όλων των στοιχείων της γραμμής κατάστασης του iOS 7, που αφορούν τόσο τα προσωρινά όσο και τα μόνιμα. Οι χρήστες μπορούν να αποκρύψουν τα εικονίδια της μπαταρίας και του WiFi, την ένδειξη ώρας και σχεδόν κάθε άλλο πράγμα που εμφανίζεται στη γραμμή κατάστασης.

  Πώς να λαμβάνετε ειδοποιήσεις τοποθεσίας για φίλους στο iOS

Ορισμένα εικονίδια/δείκτες εμφανίζονται στη γραμμή κατάστασης μόνο όταν έχετε ενεργοποιήσει μια συγκεκριμένη ρύθμιση ή όταν χρησιμοποιείται μια συγκεκριμένη υπηρεσία. Με το StatusBarSuite, μπορείτε να κρατήσετε αυτά τα εικονίδια μακριά από τη θέα ακόμη και όταν η ρύθμιση είναι λειτουργική. Προσθέτει το δικό του μενού στην εφαρμογή Ρυθμίσεις (Ρυθμίσεις > Προτιμήσεις SBS), όπου θα βρείτε μια ξεχωριστή εναλλαγή για κάθε μεμονωμένο εικονίδιο. Τα στοιχεία που μπορούν να κρυφτούν από τη γραμμή κατάστασης περιλαμβάνουν τα ακόλουθα.

Εικονίδιο μπαταρίας (το ποσοστό παραμένει ορατό, αφού μπορείτε ούτως ή άλλως να το απενεργοποιήσετε από την εφαρμογή Ρυθμίσεις μετοχών)
Το όνομα της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας σας
Εμφάνιση ώρας
Εικονίδιο Bluetooth, ακόμα και όταν είναι ενεργό
Εικονίδιο μπαταρίας Bluetooth
Εικονίδιο WiFi και LTE
Η τρέχουσα ισχύς σήματος
Το εικονίδιο που υποδεικνύει ενεργό συναγερμό
Το εικονίδιο που εμφανίζεται κάθε φορά που είναι ενεργοποιημένο το κλείδωμα προσανατολισμού
Εικονίδιο λειτουργίας αεροπλάνου
Εικονίδιο Μην ενοχλείτε

  Ομαδοποίηση email ανά τύπο και αποστολή γρήγορων απαντήσεων [iOS]

Να θυμάστε ότι για να αποκρύψετε ένα συγκεκριμένο στοιχείο, η αντίστοιχη εναλλαγή του πρέπει να είναι ενεργοποιημένη και όχι απενεργοποιημένη. Επίσης, οι αλλαγές που έγιναν χρησιμοποιώντας το StatusBarSuite δεν θα τεθούν σε ισχύ εκτός και αν επαναφέρετε τη συσκευή, η επιλογή για την οποία είναι διαθέσιμη στο κάτω μέρος του μενού Ρυθμίσεις του tweak.

Ένα μάλλον μοναδικό, αν και με λάθη, χαρακτηριστικό του StatusBarSuite είναι η εναλλαγή «Απόκρυψη γραμμής κατάστασης». Όταν αυτή η επιλογή είναι ενεργοποιημένη, όλες οι εφαρμογές γίνονται πλήρης οθόνη. Δυστυχώς, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μερικά απροσδόκητα σφάλματα και προβλήματα με εφαρμογές που εμφανίζουν πληκτρολόγιο. Σύμφωνα με την εμπειρία μας, τα προβλήματα δεν είναι σοβαρά, αλλά υπάρχουν και πρέπει να επιλυθούν.

  Πώς να στείλετε εφέ και να προσθέσετε αντιδράσεις στην εφαρμογή Messages στο iOS 10

Το StatusBarSuite είναι ένα δωρεάν tweak, σε αντίθεση με το HideMe7 (το οποίο ανακτά για 99 σεντς). Μπορείτε να το κατεβάσετε στη συσκευή σας iOS 7 από το αποθετήριο BigBoss του καταστήματος Cydia.