Καλέστε τις επαφές από την οθόνη κωδικού πρόσβασης του iPhone σας χρησιμοποιώντας το PassDial

Υπάρχει μια λεπτή ισορροπία που πρέπει να επιτευχθεί μεταξύ της λειτουργικότητας και της απλότητας για τις σύγχρονες οθόνες κλειδώματος smartphone. Προσθέστε πάρα πολλές δυνατότητες στην οθόνη κλειδώματος και θα αρχίσει να μοιάζει με την πραγματική αρχική οθόνη. Η αφαίρεση πολλών θα το κάνει πολύ απλό. ένα περιττό βήμα πριν φτάσετε στην αρχική οθόνη. Σε αντίθεση με το Android, οι χρήστες iOS δεν μπορούν να τροποποιήσουν την εν λόγω ισορροπία, γιατί αναμένεται να είναι ικανοποιημένοι από τη λύση της Apple για την οθόνη κλειδώματος smartphone. Αυτό είναι, φυσικά, εκτός και αν κάνουν jailbreak τη συσκευή τους, ανοίγοντάς την σε έναν κόσμο ισχυρών εφαρμογών και τροποποιήσεων.

  Χρησιμοποιήστε αυτήν την εφαρμογή για να διαγνώσετε τον θόρυβο του αυτοκινήτου και να μάθετε τι συμβαίνει

Ένα τέτοιο νέο tweak jailbreak για την ενίσχυση της λειτουργικότητας της οθόνης κλειδώματος είναι το PassDial. Σας επιτρέπει να ορίσετε ορισμένους κωδικούς – εκτός από τον «κωδικό πρόσβασης» που ξεκλειδώνει τη συσκευή σας – εισάγοντας τον οποίο καλεί έναν συγκεκριμένο, προκαθορισμένο αριθμό απευθείας από την οθόνη κλειδώματος. Το tweak είναι εξαιρετικό όταν το σκεφτείς! Έχει μια συγκεκριμένη αίσθηση όπως το Samsung TouchWiz, κάτι που δεν είναι καθόλου κακό.

Ξέρω ότι έχω πέντε επαφές που τηλεφωνώ τακτικά: τους γονείς μου, τον μικρό μου αδερφό και δύο από τους στενούς μου φίλους. Με το PassDial, μπορώ να αποθηκεύω τουλάχιστον 3-4 βήματα σε τακτική βάση. Δεν χρειάζεται να εισαγάγω τον κωδικό πρόσβασής μου, εκκινήστε το Phone.app, μεταβείτε στα Αγαπημένα και πατήστε μια επαφή.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τις προτάσεις Siri στην οθόνη κλειδώματος του iPhone σας

Μόλις εγκατασταθεί, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > PassDial. Από εδώ, μπορείτε να δημιουργήσετε έως και πέντε ζεύγη «αριθμού τηλεφώνου και κωδικού» (πρέπει να πληρώσετε 1,99 $ για την έκδοση Pro για να αρθεί αυτός ο περιορισμός). Απλώς θυμηθείτε, εάν χρησιμοποιείτε τον απλό 4ψήφιο κωδικό πρόσβασης, ο κωδικός στο ζεύγος επαφής-κωδικού πρέπει επίσης να είναι τετραψήφιος.

Το PassDial δοκιμάστηκε σε iPhone 4S με jailbroken στο iOS 7.0.4. Λειτουργούσε όπως διαφημιζόταν. Μπόρεσα να καλέσω γρήγορα μια δοκιμαστική επαφή απευθείας από την οθόνη κλειδώματος χωρίς προβλήματα. Ωστόσο, προσωπικά, δεν θα χρησιμοποιήσω το tweak, καθώς χρησιμοποιώ το CleverPin για να παρακάμψω εντελώς την οθόνη κλειδώματος όταν είμαι συνδεδεμένος στο WiFi του σπιτιού/πανεπιστημίου μου, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μου ζητείται να εισαγάγω τον κωδικό πρόσβασης.

  Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο στην Αναζήτηση Google

Το PassDial είναι διαθέσιμο δωρεάν στο Cydia στο πλαίσιο του αποθετηρίου BigBoss.

Φροντίστε να μας ενημερώσετε για τη γνώμη σας για το tweak αφήνοντας ένα σχόλιο στην παρακάτω ενότητα σχολίων.