Ομαδοποίηση email ανά τύπο και αποστολή γρήγορων απαντήσεων [iOS]

Το Mailstrom είναι ένα παλιό και εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο που σας βοηθά να καθαρίσετε τα εισερχόμενά σας. Είναι μια από εκείνες τις καινοτόμες υπηρεσίες που μέχρι σήμερα δεν έχουν τίποτα που να συγκρίνεται εξ αποστάσεως με αυτήν. Το Spark είναι κάπου στην ίδια κατηγορία. Είναι μια εφαρμογή iOS για τη διαχείριση email. Είναι ασφαλές να πούμε ότι η διαχείριση email, αν και δεν είναι μια κορεσμένη θέση, έχει αρκετές υπάρχουσες εφαρμογές και υπηρεσίες που στοχεύουν να τη διευκολύνουν και το Spark είναι απλώς μια άλλη καταχώρηση. Αυτό που το ξεχωρίζει είναι τα έξυπνα εισερχόμενά του που θα διαχωρίζουν τα email ανά ημερομηνία και τύπο. Αφού συνδέσετε τους λογαριασμούς email σας και το Spark συγχρονίσει το email σας, το ταξινομεί σε κατηγορίες. Νέα, ενημερωτικά δελτία, ειδοποιήσεις και καρφιτσωμένα email. Στη συνέχεια, μπορείτε να ταξινομήσετε τον τύπο email που πρέπει να διαβάσετε πρώτα. Χρειάζεται κάποια υπόδειξη από τα Εισερχόμενα του Gmail και διαθέτει μια λειτουργία αναβολής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ορίσετε μια υπενθύμιση για να απαντήσετε σε ένα email ή να το παρακολουθήσετε. Διαθέτει τρία κουμπιά γρήγορης απόκρισης που χρειάζεται μόνο να πατήσετε για να στείλετε μια απάντηση σε ένα email και μια λειτουργία καρφίτσας που σας επιτρέπει να καρφιτσώσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ξεχωριστά εισερχόμενα, σαν να «επισημάνετε με αστέρι» ή «αγαπημένα» ένα email. Τελευταίο, αλλά σίγουρα εξίσου σημαντικό, η εφαρμογή έχει έναν εκπληκτικό αριθμό δυνατοτήτων προσαρμογής.

  Υποβάθμιση από iOS 9.1 Beta σε επίσημη έκδοση iOS 9

Ανοίξτε το Spark και συνδέστε έναν λογαριασμό email. Μπορείτε να συνδέσετε πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα διαπιστώσετε ότι η διεπαφή της εφαρμογής είναι κάπως κοντά στη διεπαφή της εφαρμογής Gmail για iPhone.

Το Spark ταξινομεί αμέσως τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους αντίστοιχους τύπους τους, με την ενότητα “Νέα” στην κορυφή να σας δείχνει τα νεότερα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για εκείνη την ημέρα, ακολουθούμενη από ενότητες για μηνύματα ειδοποιήσεων και ενημερωτικών δελτίων κ.λπ. Ο πράσινος διακόπτης στο επάνω μέρος σάς επιτρέπει να αλλάξετε τα έξυπνα εισερχόμενα και τα κανονικά εισερχόμενα.

Αγγίξτε ένα email και μπορείτε να το καρφιτσώσετε πατώντας το κουμπί καρφίτσας στο κέντρο της οθόνης, μπορείτε να ορίσετε ένα ξυπνητήρι αναβολής για αυτό και αν κάνετε κύλιση προς τα κάτω θα δείτε τα τρία κουμπιά επιλογής απάντησης.

  Πώς να κάνετε αναζήτηση στο Google από το πληκτρολόγιό σας [iOS]

Τα καρφιτσωμένα email αποτελούν ένα ξεχωριστό δικό τους φάκελο εισερχομένων. Το Spark υποστηρίζει επίσης όλες τις μεγάλες μονάδες cloud και τις υπηρεσίες κοινής χρήσης αρχείων όταν πρόκειται για την επισύναψη αρχείων με ένα email. Για πρόσβαση στις επιλογές προσαρμογής της εφαρμογής, ανοίξτε το συρτάρι πλοήγησης και μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε την επιλογή Ρυθμίσεις. Το αιωρούμενο κουμπί που βλέπετε στο συρτάρι πλοήγησης σας μεταφέρει απευθείας στην οθόνη «Εξατομίκευση».

Μπορείτε να προσαρμόσετε εάν η εφαρμογή θα εμφανίζει ένα σήμα ειδοποίησης για όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μόνο για τα νέα. Μπορείτε να αναδιατάξετε τη σειρά με την οποία εμφανίζονται τα εισερχόμενα, να ορίσετε την προεπιλεγμένη ενέργεια για την αρχειοθέτηση ή τη διαγραφή ενός email, να προσαρμόσετε τους ήχους και να διαχειριστείτε τις υπηρεσίες cloud που έχετε συνδέσει.

  Πώς να προσθέσετε συνδέσμους στη λίστα ανάγνωσης στο Chrome [iOS]

Το Spark είναι ένα πλήρες πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορεί επίσης να συνδεθεί με το ημερολόγιό σας και δεν αφήνει τίποτα περιττό.

Εγκαταστήστε το Spark από το App Store