Πώς να κλείσετε τον λογαριασμό Chime

Η Chime Financial, Inc. είναι μια αμερικανική εταιρεία χρηματοοικονομικής τεχνολογίας που προσφέρει υπηρεσίες διαδικτυακής τραπεζικής χωρίς χρέωση που παρέχονται από την Bancorp Bank ή την Stride Bank, NA. Η είσπραξη των διατραπεζικών προμηθειών είναι εκεί όπου η Chime αντλεί το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της. Οι κάτοχοι λογαριασμού λαμβάνουν χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες Visa και πρόσβαση σε ένα διαδικτυακό τραπεζικό σύστημα μέσω του ιστότοπου της εταιρείας ή των εφαρμογών για κινητά. Η Chime δεν έχει φυσικά υποκαταστήματα, δεν χρεώνει μηνιαίες χρεώσεις ή προμήθειες υπερανάληψης, δεν ζητά μια αρχική κατάθεση ή ένα ελάχιστο ποσό για την έναρξη ενός δωρεάν λογαριασμού όψεως και δεν έχει απαιτήσεις ελάχιστου υπολοίπου. Ωστόσο, ακόμη και με όλα αυτά τα πλεονεκτήματα, θα μπορούσατε τελικά να αποφασίσετε να σταματήσετε τη χρήση του Chime, ειδικά αν δεν το χρειάζεστε πλέον. Αλλά μερικές φορές, τα πράγματα μπορεί να γίνουν λίγο μπερδεμένα. Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για να κλείσετε τον λογαριασμό σας στον ιστότοπο Chime. Αν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές για το πώς να κλείσετε τον λογαριασμό Chime, μείνετε συντονισμένοι μέχρι το τέλος. Σας προσφέρουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας κάνει να κατανοήσετε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό μου Chime και να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη Chime.

Πώς να κλείσετε τον λογαριασμό Chime

Υπήρχαν 8 εκατομμύρια χρήστες του Chime από τον Φεβρουάριο του 2020. Από πολλές απόψεις, το Chime είναι υπέροχο. Σας δίνει τη δυνατότητα να στέλνετε ή να λαμβάνετε χρήματα πιο εύκολα, για παράδειγμα, επιτρέποντας τις γρήγορες μεταφορές χρημάτων μεταξύ λογαριασμών. Μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα ή να λάβετε χρήματα από φίλους και μέλη της οικογένειας που έχουν λογαριασμούς Chime. Ακόμα καλύτερα, δεν υπάρχουν επιπλέον έξοδα. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς να κλείσετε τον λογαριασμό Chime λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Οι 14 καλύτερες πλατφόρμες μάρκετινγκ SMS για να αλληλεπιδράσετε με τους χρήστες σας

Είναι η Chime μια κακή τράπεζα;

Οχι, Αρμονική κωδωνοκρουσία δεν είναι κακή τράπεζα. Η γνώμη εξαρτάται από τις τραπεζικές σας ανάγκες. Ακόμα κι αν δεν λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως η τυπική τράπεζα της γειτονιάς σας, τα χρήματά σας εξακολουθούν να είναι ασφαλή σε αυτούς τους λογαριασμούς, καθώς καλύπτονται από ασφάλιση FDIC.

Υπάρχει χρέωση για το κλείσιμο του λογαριασμού Chime;

Όχι, δεν υπάρχει χρέωση για το κλείσιμο του λογαριασμού Chime.

Μπορεί η Chime να κλείσει τον λογαριασμό σας;

Ναι, η Chime μπορεί να κλείσει τον λογαριασμό σας εάν υποψιάζεται δόλια δραστηριότητα. Εάν διαπιστωθεί απάτη, ο Chime κλείνει τον λογαριασμό και επιστρέφει τα χρήματα που κατατέθηκαν παράνομα στις αρχές. Ο λογαριασμός μπορεί να εξακολουθήσει να ακυρώνεται, αλλά τα μετρητά θα επιστραφούν στον κάτοχο του λογαριασμού εάν δεν υπάρχει σαφής απόδειξη.

Η Chime κλείνει ποτέ τον λογαριασμό σας;

Ναι, η Chime μπορεί να διαγράψει τον λογαριασμό σας μόνο σε περιπτώσεις ύποπτων δραστηριοτήτων.

Το κλείσιμο ενός λογαριασμού Chime βλάπτει την πίστωσή σας;

Όχι, το κλείσιμο ενός λογαριασμού Chime δεν βλάπτει την πίστωσή σας. Οι πληροφορίες στην πιστωτική σας αναφορά χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό της πιστωτικής σας βαθμολογίας. Ωστόσο, οι τραπεζικοί λογαριασμοί δεν περιλαμβάνονται σε αυτήν την αναφορά.

  Η κάμερα Mac δεν λειτουργεί; Δείτε πώς μπορείτε να το διορθώσετε

Πώς μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου Chime Online;

Τώρα που ξέρετε ότι το κλείσιμο του λογαριασμού Chime δεν βλάπτει την πίστωσή σας, ας μάθουμε τρόπους διαγραφής του λογαριασμού μου Chime. Με την αποστολή ενός αιτήματος email, μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας.

Θα πρέπει να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω για να διαγράψετε τον λογαριασμό Chime online:

1. Ανοίξτε τον λογαριασμό email που είναι συνδεδεμένος με τον λογαριασμό σας Chime.

2. Κάντε κλικ στο Compose και εισάγετε [email protected] στο πεδίο Προς.

3. Στη συνέχεια, συμπληρώστε το πεδίο Θέμα με Αίτημα για διαγραφή του λογαριασμού μου.

4. Γράψτε ένα email που θα περιγράφει τους λόγους και τη διαγραφή του λογαριασμού Chime και των δεδομένων σας.

5. Για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας, κάντε κλικ στην επιλογή Αποστολή μετά από αυτό.

Σημείωση: Μετά από λίγο, η εξυπηρέτηση πελατών θα απαντήσει στο ερώτημά σας. Όταν ο λογαριασμός σας τερματιστεί, θα σας εκδοθεί ένα email επιβεβαίωσης για να σας ενημερώσουμε.

Πώς μπορώ να διαγράψω έναν λογαριασμό Chime;

Για να καταργήσετε οριστικά τον λογαριασμό σας Chime, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να υποβάλετε ένα αίτημα στην εξυπηρέτηση πελατών Chime μέσω email. Για μόνιμο τερματισμό λογαριασμού Chime, στείλτε ένα email στο [email protected], τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εξυπηρέτησης πελατών για την Chime. Μπορείτε επιπλέον να καλέσετε τον αριθμό τηλεφώνου του Chime.

Μπορείτε να κλείσετε τον λογαριασμό Chime χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Chime σε μια συσκευή Apple εάν διαθέτετε την έκδοση 5.109 ή μεταγενέστερη του λογισμικού:

  Ο χρόνος οθόνης δεν λειτουργεί σε Mac; Εδώ είναι η Διόρθωση!

Σημείωση: Για να τερματίσετε τον λογαριασμό σας εάν έχετε smartphone Android, πρέπει να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πραγματοποιώντας μια κλήση στο 844-244-6363.

1. Ανοίξτε το Αρμονική κωδωνοκρουσία εφαρμογή στη συσκευή σας iOS.

2. Πατήστε στο εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις από την επάνω αριστερή γωνία.

3. Πατήστε στην επιλογή Επεξεργασία που υπάρχει δίπλα στο Προσωπικές πληροφορίες.

4. Πατήστε Κλείσιμο λογαριασμού από κάτω.

5. Εισαγάγετε τα τελευταία 4 ψηφία του αριθμού κοινωνικής ασφάλισής σας για να επιβεβαιώσετε τη διαγραφή και πατήστε Υποβολή αιτήματος.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε μια εικόνα εδώ εάν χρειάζεται.

6. Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, πατήστε το Κατάλαβα.

Η ομάδα υποστήριξης Chime θα επικοινωνήσει μαζί σας τις επόμενες 24 ώρες.

Πώς να κλείσετε τον λογαριασμό Chime;

Διαβάστε περισσότερα για να μάθετε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Chime.

  • Καλέστε τις υπηρεσίες μελών Chime στο 1-844-244-6363 εάν έχετε αρνητικό υπόλοιπο στον λογαριασμό ή χρειάζεστε βοήθεια για το κλείσιμο του.
  • Μπορείτε επίσης να στείλετε ένα email στο [email protected] Εάν έχετε χρήματα στο λογαριασμό σας, μπορείτε επίσης να τα μεταφέρετε σε έναν συνδεδεμένο λογαριασμό χρησιμοποιώντας μεταφορά ACH ή το προσωπικό της Chime μπορεί να σας στείλει μια επιταγή στη διεύθυνση που έχει στο αρχείο για εσάς, εάν έχετε χρήματα στο λογαριασμό σας.
  • Για να τερματίσετε τον λογαριασμό σας εάν έχετε smartphone Android, πρέπει να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη χρησιμοποιώντας το email: [email protected]
  • Μπορείτε να διακόψετε τον λογαριασμό σας μέσω της εφαρμογής Chime εάν χρησιμοποιείτε συσκευή Apple. Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται στην παραπάνω επικεφαλίδα για να διαγράψετε τον λογαριασμό Chime στη συσκευή σας iOS.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με την υποστήριξη Chime μέσω email;

Τώρα που ξέρετε πώς να κλείσετε τον λογαριασμό σας Chime, ενημερώστε μας πώς να επικοινωνήσουμε με την υποστήριξη chime. Μπορείτε να στείλετε email στο Chime στο [email protected]

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να κλείσετε τον λογαριασμό Chime. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.