Οι 14 καλύτερες πλατφόρμες μάρκετινγκ SMS για να αλληλεπιδράσετε με τους χρήστες σας

Το μάρκετινγκ SMS είναι ένας αποτελεσματικός και προσιτός τρόπος σύνδεσης με τους πελάτες σας, παρά τα αναδυόμενα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άλλα κανάλια μάρκετινγκ.

Οι αναφορές λένε ότι προσφέρει μηνύματα κειμένου 209% περισσότερος χρόνος απόκρισης από τα email, τις κλήσεις και άλλα κανάλια μάρκετινγκ και τα 98% ανοιχτά ποσοστά.

Δυστυχώς, πολλοί πιστεύουν ότι το μάρκετινγκ SMS είναι νεκρό και επιδιώκουν μόνο άλλα κανάλια. Αλλά εν αγνοία τους, χάνουν την πελατειακή τους βάση, τις γόνιμες συνδέσεις και τα έσοδά τους κάνοντας αυτό.

Λοιπόν, είσαι ένας από αυτούς;

Θέλετε να αυξήσετε περισσότερο τα ποσοστά μετατροπών και τα έσοδά σας;

Είστε κάποιος που χρησιμοποιεί το μάρκετινγκ SMS αλλά εξακολουθεί να μην επιτυγχάνει αυτό που στοχεύετε;

Αυτό το άρθρο πρόκειται να σας βοηθήσει με όλες αυτές τις ερωτήσεις.

Απλά μείνετε συντονισμένοι.

Τι είναι το SMS Marketing;

Το μάρκετινγκ SMS είναι ένα αειθαλές κανάλι μάρκετινγκ που περιλαμβάνει την αποστολή ενός μηνύματος συναλλαγής και προώθησης σε υποψήφιους πελάτες και πελάτες μέσω μηνυμάτων κειμένου που μπορούν να τους φανούν χρήσιμους για να αναλάβουν δράση ή να λάβουν πληροφορίες σχετικά με το προϊόν ή τις υπηρεσίες σας.

Αυτά τα μηνύματα περιέχουν ενημερώσεις, ειδοποιήσεις και προσφορές για άτομα που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα/την υπηρεσία σας και έχουν συναινέσει να λάβουν ένα μήνυμα από εσάς.

Τούτου λεχθέντος, οι πλατφόρμες μάρκετινγκ SMS ή οι πάροχοι μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μηνύματα κειμένου μαζικά και να τα στείλετε σε μια λίστα διαφορετικών αριθμών τηλεφώνου. Μπορεί να χειριστεί όλα τα διαφημιστικά, ενημερωτικά και συναλλακτικά μηνύματα χωρίς κόπο.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για περιπτώσεις πολλαπλών χρήσεων:

  • Αποστολή προσφορών, εκπτώσεων και δωρεάν
  • διατήρηση της λίστας επαφών
  • Δημιουργία αναφορών
  • Ανάλυση ποσοστών απόκρισης
  • Προγραμματισμός παράδοσης μηνυμάτων κειμένου
  • Υπενθύμιση και ενημέρωση των πελατών
  • Αποστολή MMS και αυτοματοποιημένων απαντήσεων
  • Δημιουργία δημοσκοπήσεων, διαγωνισμών και ερευνών
  • Παροχή καλύτερης εξυπηρέτησης πελατών

Γιατί το SMS Marketing εξακολουθεί να είναι αποτελεσματικό;

Σε αυτήν την εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των email, το μάρκετινγκ SMS εξακολουθεί να επικρατεί επειδή είναι σχετικό, απλό και ανοίγει απευθείας στις συσκευές των πελατών σας (μεταξύ πολλών άλλων λόγων).

Προς το παρόν, περίπου 3,8 δις οι άνθρωποι στον κόσμο χρησιμοποιούν smartphone. Δεν είναι απαραίτητο να είναι όλοι ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να ελέγχουν τακτικά email, αλλά λαμβάνουν μηνύματα κειμένου. Ως εκ τούτου, το μάρκετινγκ SMS παρέχει μια άφθονη ευκαιρία να παραμείνετε στην κορυφή του μυαλού των πελατών σας και να αυξήσετε τα ποσοστά μετατροπής σας.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε λογισμικό μάρκετινγκ SMS;

Ταχύτερη παράδοση 🚀

Η διάδοση των μηνυμάτων σας μέσω SMS είναι πιο γρήγορη σε σύγκριση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή τα email. Αυτό συμβαίνει επειδή ένα SMS παραδίδεται απευθείας στο τηλέφωνο του πελάτη σας, ανεξάρτητα από τον τύπο κινητού τηλεφώνου που χρησιμοποιούν ή από ποιον πάροχο. Και δεν χρειάζεται να πάνε στα κοινωνικά προφίλ ή στα email τους για να ελέγξουν το μήνυμα.

Υψηλότερες αναλογίες ανοίγματος και κλικ προς αριθμό εμφανίσεων 📱

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, τα SMS έχουν 98% περισσότερες ανοιχτές χρεώσεις από τα email και τα ποσοστά CTR τους είναι επίσης 9,18% υψηλότερα από άλλα κανάλια ψηφιακού μάρκετινγκ. Σαφώς, το μάρκετινγκ SMS είναι αποτελεσματικό.

Μετρήσιμα αποτελέσματα ✨

Χρησιμοποιώντας λογισμικό μάρκετινγκ SMS, μπορείτε να παρακολουθείτε την απόδοση της καμπάνιας SMS σας. Μπορείτε να δείτε το σύνολο των SMS που στάλθηκαν, πόσα ανοίχτηκαν και απαντήθηκαν και να δημιουργήσετε αναφορές για έλεγχο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αξιολογήσετε και να βελτιώσετε τις στρατηγικές σας με βάση τα αποτελέσματα.

Προσιτό ✂️

Με τις επιλογές μαζικής ανταλλαγής μηνυμάτων, μπορείτε να στείλετε μεγάλο όγκο μηνυμάτων στους πελάτες σας χωρίς να ξοδέψετε πολλά. Σε αντίθεση με τις καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που απαιτούν περισσότερη δημιουργικότητα, σχεδιασμό, προσπάθειες και το κόστος που σχετίζεται με αυτά, το μάρκετινγκ SMS σάς επιτρέπει να εξοικονομήσετε χρήματα σε αυτές τις πτυχές.

Τώρα, θα συζητήσουμε τις καλύτερες υπηρεσίες μάρκετινγκ SMS για να συνδεθείτε και να αλληλεπιδράσετε με τους πελάτες σας και να αυξήσετε τα έσοδα.

Αποστολέας

Ψάχνετε η μικρή και μεσαία επιχείρηση ή η εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου σας για έναν πλήρως αυτοματοποιημένο τρόπο να συμπιέσετε περισσότερες πωλήσεις και έσοδα προσεγγίζοντας σχεδόν αμέσως μια πεινασμένη παγκόσμια αγορά;

Μην κοιτάξετε περισσότερο από Αποστολέαςτην πλατφόρμα μάρκετινγκ all-in-one email και SMS που βοηθά τις έξυπνες επιχειρήσεις να αυξήσουν τις λίστες και τα έσοδά τους, διατηρώντας παράλληλα τα πράγματα προσιτά.

Μόλις ξεκινάτε και ανησυχείτε για ακούσιες παραβιάσεις του GDPR και άλλες πιθανές ανησυχίες σχετικά με το απόρρητο κατά την ανάπτυξη της λίστας SMS σας; Επιλέξτε από μια βιβλιοθήκη φιλικών προς το απόρρητο, συμβατών με το TCPA, έτοιμα προς αποστολή αναδυόμενων παραθύρων και φορμών ή χρησιμοποιήστε το εξαιρετικά απλό εργαλείο μεταφοράς και απόθεσης για να σχεδιάσετε τα δικά σας επώνυμα.

Είστε έτοιμοι να καλλιεργήσετε και να κλείσετε την υπάρχουσα βάση θαυμαστών σας; Χρησιμοποιήστε το εργαλείο δημιουργίας αυτοματισμού βήμα προς βήμα για να δημιουργήσετε ισχυρές ροές εργασιών για την ενεργοποίηση βημάτων email και SMS με ακρίβεια ή ενεργοποίηση για τη λειτουργία αειθαλών, πλήρως αυτοματοποιημένων διοχετεύσεων εσόδων που λειτουργούν για την επιχείρησή σας 24/7.

Εξατομικεύστε έξυπνα τα εξερχόμενα μηνύματα SMS με το όνομα, την τοποθεσία ή τις προσαρμοσμένες πληροφορίες για να κάνετε κάθε συνδρομητή να νιώθει ότι είναι ο μόνος που του στέλνουν μηνύματα.

Μπορείτε να στείλετε στοχευμένες και πιο σχετικές καμπάνιες εκμεταλλευόμενοι την εξαιρετικά υποτιμημένη δύναμη της τμηματοποίησης για να δείτε ποιος είναι πιο πιθανό να αγοράσει τώρα και ποιος χρειάζεται περισσότερη φροντίδα και μπορεί να μιλήσει αργότερα.

Ξεκινήστε μέσα σε λίγα λεπτά, εγγραφείτε σε ένα ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα Forever που περιλαμβάνει έως και 15.000 μηνιαία μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε 2.500 επαφές και τη δυνατότητα να αγοράσετε πιστώσεις SMS για μόλις 0,015 $ (ΗΠΑ).

Εναλλακτικά, το γεμάτο αξία, μηνιαίο πρόγραμμα PRO εγγυάται ΔΩΡΕΑΝ πιστώσεις SMS αξίας 70 $ κάθε μήνα, εκτός από τα γενναιόδωρα όρια μάρκετινγκ μέσω email.

Μην σκέφτεστε μόνο το «μάρκετινγκ SMS». Ξεκινήστε ήδη με το Sender!

Ειδοποιήσεις κειμένου για κινητά

Ποιος είναι ο ευκολότερος τρόπος για να προσεγγίσετε πραγματικά όλους τους πελάτες σας με το μάρκετινγκ SMS;

Εισαγω Ειδοποιήσεις κειμένου για κινητάένας εύχρηστος πάροχος μάρκετινγκ SMS που μπορείτε να ρυθμίσετε και να τον κυριαρχήσετε σε 5 λεπτά.

ΕΝΑ δωρεάν δοκιμή 14 ημερών θα σας δώσει πλήρη πρόσβαση για να δοκιμάσετε όλες τις βασικές λειτουργίες – γρήγορη εγκατάσταση και δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε εύκολα να πάρετε μια καλή αίσθηση για το πώς θα λειτουργήσει για τη δική σας επιχείρηση.

Η λίστα δελεαστικών χαρακτηριστικών σάς εξοπλίζει με εργαλεία όπως κείμενο σε σταθερά τηλέφωνα, αυτόματες απαντήσεις, MMS, χρήση κάρτας επικοινωνίας, πρόσθετες επιλογές όπως διεθνή μηνύματα και πολλά άλλα για να σας κρατά ενήμερους για τις βέλτιστες πρακτικές μάρκετινγκ.

  Πώς να επιλέξετε μόνο ορατά κελιά στο Excel

Λαμβάνετε ενσωματώσεις με τα Zapier, WordPress, Slack, MailChimp, ClickFunnels κ.λπ., για να ενισχύσετε τη συνολική σας αποτελεσματικότητα. Έχετε επίσης πρόσβαση στο API, ώστε να μπορείτε να έχετε την ευελιξία να ρυθμίσετε τις δικές σας ενσωματώσεις.

Με τις Ειδοποιήσεις κειμένου για κινητά, μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε τις καμπάνιες αποστολής μηνυμάτων, ανεξάρτητα από το μέγεθος της ομάδας σας, καθώς δεν υπάρχει όριο στους διαχειριστές ανά λογαριασμό.

Επιπλέον, η δυνατότητα παρακολούθησης συνδέσμων σάς βοηθά να παρακολουθείτε τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων με μια ματιά. Και οι πελάτες σας μπορούν άνετα να εγγραφούν στη λίστα SMS στέλνοντας SMS σε σύντομους κωδικούς και αριθμούς χωρίς χρέωση. Έτσι, μπορείτε να παρακολουθείτε τις καμπάνιες σας με ευκολία.

Μπορείτε ακόμη και να καταχωρίσετε τον αριθμό της τοπικής επιχείρησής σας, για να δώσετε στους πελάτες σας έναν ακόμα πιο εύκολο τρόπο να επικοινωνήσουν απευθείας μαζί σας. Στην πλατφόρμα Mobile Text Alerts, λαμβάνετε επίσης δυνατότητες εισαγωγής επαφών, μετατροπή μηνυμάτων που δεν χρησιμοποιούνται και αμφίδρομα μηνύματα για την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών.

Τέλος, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό μηνυμάτων σας όποτε σας βολεύει με την εφαρμογή για κινητά. Και αν έχετε κάποια ερώτηση, μπορείτε να συνομιλήσετε με υποστήριξη απευθείας από την πλατφόρμα Mobile Text Alerts.

SlickText

SlickText είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους ηγέτες στον χώρο του μάρκετινγκ SMS που σας βοηθά να αυξήσετε τα έσοδα στην επιχείρησή σας μέσω του μάρκετινγκ SMS. Είναι πλούσιο σε λειτουργίες που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά το λογισμικό και λειτουργεί καλά σε κάθε συσκευή.

Επιπλέον, δεν ζητά ποτέ συμβόλαιο ή κρυφές χρεώσεις. μπορείτε να υποβαθμίσετε, να αναβαθμίσετε ή να ακυρώσετε τις υπηρεσίες όποτε θέλετε. Καθώς οι άνθρωποι ανταποκρίνονται πιο γρήγορα στα SMS, το SlickText σάς επιτρέπει να διαδώσετε γρήγορα το μήνυμά σας στους πελάτες.

Μπορείτε να επισυνάψετε μια εικόνα με την καμπάνια σας για να λάβετε καλύτερη ανταπόκριση από τους πελάτες. Από εστιατόρια και καταστήματα λιανικής μέχρι σχολεία και υπουργεία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε δυνατότητα για να εξασφαλίσετε την καλύτερη ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Στείλτε μαζικά μηνύματα κειμένου ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε και μπορείτε επίσης να ζητήσετε από τον πελάτη σας να στείλει ένα μήνυμα κειμένου για να συμμετάσχει στην καμπάνια μάρκετινγκ.

Αποθηκεύστε τις σημειώσεις σας και προγραμματίστε τις ορίζοντας την ημερομηνία και την ώρα για να εργαστείτε χωρίς κόπο. Μπορείτε να ρυθμίσετε τα μηνύματα αυτόματης απάντησης να στέλνουν απαντήσεις στα μηνύματα των πελατών σας. Επιπλέον, ενεργοποιήστε τα αμφίδρομα μηνύματα για να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τους πελάτες σας. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τα γενέθλια των πελατών σας για να τους στείλετε ευχές.

Επιπλέον, διαχειριστείτε τα γραπτά σας μηνύματα με τη δωρεάν εφαρμογή για κινητά. Περιέχει επίσης τις ίδιες δυνατότητες που υποστηρίζουν Android και iOS. Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε επαναλαμβανόμενα μηνύματα είτε καθημερινά, εβδομαδιαία ή μηνιαία. Με τις καμπάνιες Drip, μπορείτε να στείλετε μια σειρά από μηνύματα κειμένου στους χρήστες.

Το SlickText ενσωματώνεται με το Zapier που συνδέει το λογισμικό σας και άλλες εφαρμογές για να συνεργάζονται. Επίσης, ενσωματώνεται με το email και το Facebook για καλύτερη προσέγγιση. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από το διπλό Opt-In, την ενσωματωμένη συντόμευση συνδέσμου, την παρακολούθηση συνδέσμων, τον ορισμό μηνυμάτων ανά άτομο και πολλά άλλα.

Με όλες αυτές τις δυνατότητες, το SlickText είναι μια εξαιρετική επιλογή από κάθε άποψη και σας επιτρέπει να κάνετε μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών. Μετά από αυτό, μπορείτε να πάτε για διαφορετικά σχέδια που ξεκινούν από 29 $/μήνα.

ActiveCampaign

Κρατήστε τους πελάτες σας αφοσιωμένους στο προϊόν σας μέσω μάρκετινγκ SMS και μηνυμάτων κειμένου με τη βοήθεια του ActiveCampaign. Σας βοηθά να βρείτε έναν καλύτερο τρόπο για να προσεγγίσετε γρήγορα πελάτες και να τους παρέχετε μια εξαιρετική εμπειρία.

Το ActiveCampaign σάς βοηθά να προσθέσετε αυτοματοποίηση SMS για αποστολή επακόλουθων πληροφοριών, ειδοποίηση αντιπροσώπων και πολλά άλλα. Καθώς στους χρήστες σας αρέσει περισσότερο να διαβάζουν κείμενα παρά να ελέγχουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αυτό το λογισμικό διευκολύνει την αποστολή γρήγορων υπενθυμίσεων και εκπτώσεων.

Προγραμματίστε τον χρόνο παράδοσης ορίζοντας την ακριβή ημέρα και ώρα για να διατηρήσετε καλές ροές εργασίας. Αφήστε τους χρήστες σας να παρέχουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους, κάτι που σας βοηθά να συλλέξετε τους αριθμούς τηλεφώνου εισάγοντάς τους ή διαχειρίζοντάς τους με μη αυτόματο τρόπο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να μείνετε σε επαφή με κάθε πελάτη και να προωθήσετε τις νέες προσφορές, προσφορές, καμπάνιες κ.λπ.

Αποκτήστε τη θέση σας ανάλογα με τον αριθμό των πελατών σας και ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε την καλύτερη υπηρεσία με αρχική τιμή 9 $/μήνα.

Omnisend

Αγνοήστε τον πονοκέφαλο της χρήσης πολλαπλών εργαλείων για SMS. Omnisend σας επιτρέπει να ενσωματώσετε SMS δίπλα στα email σας. Παρέχετε στους χρήστες σας μια εξατομικευμένη και συνεπή εμπειρία συνδυάζοντας αυτοματοποιημένα κείμενα με ένα email για να προσθέσετε ειδοποιήσεις push σε μια ενιαία ροή εργασίας.

Το Ominsend διαθέτει μια βιβλιοθήκη όπου λαμβάνετε προκατασκευασμένες ροές εργασίας με SMS για γενέθλια, εγκατάλειψη καλαθιού, επιβεβαίωση αποστολής και πολλά άλλα με μερικά κλικ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λειτουργίες με ρύθμιση χωρίς προβλήματα και περιπτώσεις χρήσης χωρίς περιορισμούς και να προσεγγίσετε το κοινό/πελάτη σας με τα μηνύματά σας όπου κι αν βρίσκονται.

Μπορείτε ακόμη και να προσεγγίσετε ένα παγκόσμιο κοινό, καθώς υποστηρίζει τους κωδικούς κάθε χώρας για μηνύματα μόνο κειμένου, ώστε να μπορείτε να οδηγήσετε διεθνείς πελάτες σε καλύτερες μετατροπές. Με τα συμβατά με TCPA εργαλεία δημιουργίας λίστας SMS της Omnisend, μπορείτε να συλλέξετε τα στοιχεία επικοινωνίας των επισκεπτών του ιστότοπου μέσω αναδυόμενων παραθύρων, σελίδων προορισμού, τροχού της τύχης, πλαισίων εγγραφής και πολλών άλλων.

Εξοικονομήστε ενέργεια και χρόνο με τις προκατασκευασμένες ροές εργασιών αυτοματισμού τους. Ρυθμίστε εκπτώσεις flash και προωθήστε τα πιο πρόσφατα στοιχεία μέσω SMS. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε εικόνες και GIF για να αυξήσετε την αφοσίωση. Παρακολουθήστε πώς λειτουργεί το SMS σας και τι να συμπεριλάβετε για να αυξήσετε τις πωλήσεις. Το Omnisend ενσωματώνεται με το Gorgias για να βελτιώσει την αξία διατήρησης με αμφίδρομα SMS που προσελκύουν περισσότερο τους πελάτες σας.

Αποκτήστε τη δωρεάν δοκιμή σας τώρα, απολαύστε τα οφέλη ή επιλέξτε ένα πρόγραμμα που ξεκινά από 16 $/μήνα για να επωφεληθείτε από περισσότερες υπηρεσίες.

EZ γραπτών μηνυμάτων

Το EZ Texting είναι ένα άλλο αξιόλογο εργαλείο που σας βοηθά να κλιμακωθείτε με το μάρκετινγκ SMS. Μπορείτε εύκολα να εισάγετε και να δώσετε μια προσωπική πινελιά στις καμπάνιες SMS δημιουργώντας ομάδες πελατών για καλύτερη μετατροπή.

Επιπλέον, δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των επαφών και υπάρχει αμφίδρομη ανταλλαγή μηνυμάτων για την επικοινωνία με συγκεκριμένους πελάτες σε βάση 1 προς 1.

Επιπλέον, μπορείτε να συμπεριλάβετε εικόνες για να βοηθήσετε τα κείμενα και να συμπεριλάβετε μια εξαίρεση για υγιή αλληλεπίδραση με τους πελάτες.

Επιπλέον, τα προσχεδιασμένα πρότυπα και η ενσωμάτωση του Shutterstock δίνουν στις προσπάθειές σας μάρκετινγκ μια μοναδική πινελιά.

Μπορείτε να συμπεριλάβετε φόρμες εγγραφής και ανακατευθύνσεις κωδικών QR στον ιστότοπό σας και στα κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να εμπλουτίσετε τη λίστα SMS σας. Ωστόσο, θα έχετε επίσης λέξεις-κλειδιά που οι χρήστες σας μπορούν να στείλουν σε ειδικούς αριθμούς για να εγγραφούν στις καμπάνιες.

  Πώς να συνδέσετε τα χειριστήρια GameCube στο Nintendo Switch

Υπάρχει επίσης αυτοματοποιημένη αποστολή γραπτών μηνυμάτων, απαντήσεις, προγραμματισμός, υπενθυμίσεις κ.λπ., διασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσετε ποτέ έναν σημαντικό υποψήφιο πελάτη.

Και το EZ Texting υποστηρίζει την ενοποίηση με Hubspot, Constant Contact και Mailchimp και μπορεί κανείς να αναπτύξει το Zapier για περαιτέρω σύνδεση με χιλιάδες εφαρμογές. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Rest API τους για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες ενσωματώσεις.

Τέλος, οι λειτουργίες όπως η παρακολούθηση και τα αναλυτικά στοιχεία, η εφαρμογή smartphone (iOS), η πρόσβαση βάσει ρόλων στα μέλη της ομάδας, η αποστολή μηνυμάτων κειμένου σε σταθερό τηλέφωνο και η δωρεάν δοκιμή 14 ημερών αποτελούν μια σταθερή περίπτωση ως μια κορυφαία πλατφόρμα μάρκετινγκ SMS.

TextMagic

Κάντε τους πελάτες σας να αισθάνονται καλά με έναν εύχρηστο πάροχο μάρκετινγκ SMS – το TextMagic. Σας επιτρέπει να στέλνετε ειδοποιήσεις, επιβεβαιώσεις, μάρκετινγκ SMS και ειδοποιήσεις ανά πάσα στιγμή από οπουδήποτε. Στείλτε εξατομικευμένα μηνύματα κειμένου μέσω του λογισμικού μαζικής αποστολής γραπτών μηνυμάτων στο προσωπικό, τους προμηθευτές και τους πελάτες σας.

Μόλις συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, μπορείτε να στείλετε μαζικά μηνύματα σε χρήστες σε περισσότερες από 190 χώρες. Μετατρέψτε τα email σε SMS και παραδώστε τα σε οποιοδήποτε smartphone. Μπορείτε να ενσωματώσετε το API πύλης SMS στο κείμενο απευθείας από την εφαρμογή. Χρησιμοποιήστε το λογισμικό στην επιφάνεια εργασίας του Mac ή του υπολογιστή σας εύκολα για να στέλνετε και να λαμβάνετε SMS online.

Το TextMagic σάς επιτρέπει να στέλνετε ακριβή και σύντομα μηνύματα σε συνεργάτες, υπαλλήλους ή πελάτες με έναν αποτελεσματικό, οικονομικά αποδοτικό και ασφαλή τρόπο επικοινωνίας. Αποκτήστε λειτουργίες όπως εικονικούς αριθμούς κινητών τηλεφώνων, προγραμματισμό μηνυμάτων κειμένου, συνημμένα SMS, MMS, πρότυπα συγχώνευσης αλληλογραφίας, διαχείριση εξαίρεσης SMS και πολλά άλλα.

Το TextMagic είναι το λογισμικό all-in-one επαγγελματικών μηνυμάτων κειμένου με υπηρεσίες όπως υπολογαριασμοί για μέλη, εταιρικές λύσεις SMS, απλή σύνδεση για επιχειρήσεις, ασφαλή μηνύματα κειμένου, αναλυτικά στοιχεία, αναφορές, αυτοματοποίηση εισερχόμενων μηνυμάτων, αναζήτηση email, επικύρωση αριθμών, κι αλλα.

Προσεγγίστε τους πελάτες σας την κατάλληλη στιγμή μέσω κειμένου στις συσκευές σας iOS και Android. Στείλτε μηνύματα μήκους έως και 918 χαρακτήρων όταν πιστεύετε ότι οι 160 χαρακτήρες δεν είναι αρκετοί. Υποστηρίζει γλώσσες όπως αραβικά, ρωσικά, κινέζικα, ιαπωνικά, αγγλικά και άλλες γλώσσες.

Επιπλέον, επιτρέψτε στον πιθανό πελάτη σας να καλέσει προωθώντας τον αριθμό σας TextMagic σε ένα τηλέφωνο. Κάθε επισκέπτης είναι ένας πιθανός οδηγός, οπότε αφήστε τον να ενταχθεί με ισχυρές φόρμες συνδρομητών από το TextMagic και να συλλάβει λεπτομέρειες σήμερα.

ManyChat

Το μάρκετινγκ SMS μπορεί να είναι απογοητευτικό για μια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου εάν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε. Ωστόσο, ένα αξιόπιστο εργαλείο όπως το ManyChat μπορεί να βοηθήσει στην αποστολή μηνυμάτων κειμένου στους χρήστες και στο κλείσιμο των πωλήσεων για μια συνομιλία. Τώρα απευθυνθείτε εύκολα στον πελάτη σας και συνομιλήστε μαζί του χωρίς να διαταράσσετε την ημέρα τους με συνεχείς κλήσεις.

Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, μπορεί κανείς να στείλει κουπόνια, πωλήσεις και περιεχόμενο στις επαφές μέσα σε 3 λεπτά. Είναι εύκολο να συνδεθείτε και να συνδυάσετε το Messenger ή το Facebook με SMS και email, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να συνομιλούν με πελάτες δωρεάν.

Επίσης, είναι δυνατή η αποστολή μηνυμάτων ένας προς έναν σε πελάτες για ενημερώσεις, προσαρμοσμένο περιεχόμενο, υπενθύμιση ραντεβού, ειδικές προσφορές και οτιδήποτε άλλο για αλληλεπίδραση με επωνυμίες. Είναι επίσης σημαντικό να έχετε αμφίδρομες συνομιλίες κειμένου με τους πελάτες για να συλλέξετε σχόλια ή κριτικές με έρευνες.

Κάποιος μπορεί επίσης να δημιουργήσει καμπάνιες στάγδην SMS, όπως μηνιαία ενημερωτικά δελτία και προκλήσεις 7 ημερών που τροφοδοτούν τη συνομιλία των πελατών. Είναι εύκολο να συλλέξετε αριθμούς από ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου για μια απρόσκοπτη εμπειρία και δημιουργικά μηνύματα πολυμέσων.

Σταγόνα

Αποστολή κειμένων με Σταγόνα και αποφέρετε περισσότερα κέρδη με δυναμικές και εξατομικευμένες προτάσεις προϊόντων την κατάλληλη στιγμή. Με το εύκολο πρόγραμμα δημιουργίας ροής εργασιών του Drip, μπορείτε να αυτοματοποιήσετε τις διαδικασίες για να έχετε καλύτερο αποτέλεσμα.

Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε με τους χρήστες/πελάτες σας μέσω SMS που είναι άμεσο, εύκολο στην κατανάλωση και στο σημείο. Είναι το τέλειο κανάλι για να δημιουργήσετε μια βαθιά σύνδεση μαζί τους, να στείλετε πολύτιμα μηνύματα και να δημιουργήσετε έσοδα.

Οι μέγιστοι πελάτες προτιμούν τα SMS από τα email και τις τηλεφωνικές κλήσεις, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε την εύκολη φόρμα Drip για να προσθέσετε κορυφαίους χρήστες στη λίστα σας. Αν και σε πολλούς πελάτες αρέσουν τα μηνύματα κειμένου, τους αρέσουν περισσότερο με ορισμένες προσφορές ή εκπτωτικούς κωδικούς. Με το πλεονέκτημα του μάρκετινγκ SMS, μπορείτε να προσεγγίσετε τους πελάτες σας όπου κι αν βρίσκονται με απλά κλικ.

Χρησιμοποιήστε SMS για να τραβήξετε την προσοχή, να τραβήξετε την αφοσίωση των χρηστών και να αυξήσετε την επείγουσα ανάγκη στέλνοντας προσφορές για διακοπές, λανσαρίσματα προϊόντων, προσφορές ευαίσθητες στο χρόνο, καμπάνιες VIP και πολλά άλλα. Στους ανθρώπους δεν αρέσουν τα μεγάλα και ανεπιθύμητα μηνύματα. Διατηρήστε το κείμενό σας απλό, σύντομο και κατανοητό για να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ημερομηνία και ώρα παράδοσης και να αυτοματοποιήσετε τη ροή εργασιών για να αποτρέψετε την παράλειψη οποιουδήποτε πελάτη.

Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή σας για 14 ημέρες ή επιλέξτε ένα πρόγραμμα ανάλογα με τον αριθμό των πελατών σας, ξεκινώντας από 7,50 $ για 500 αποστολές.

EngageBay

Βελτιώστε την επιχείρησή σας με EngageBay για να προωθήσετε το προϊόν, τις προσφορές σας κ.λπ., μέσω του μάρκετινγκ SMS. Παρακολουθήστε όλες τις απαντήσεις σας σε έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου και στείλτε SMS σε χιλιάδες άτομα εξατομικεύοντας την καμπάνια σας.

Το EngageBay αποθηκεύει διάφορα χαρακτηριστικά όπως όνομα, επώνυμο, ηλικία, εταιρεία, τοποθεσία και άλλα. Μπορείτε ακόμη να τα προσθέσετε όλα συλλέγοντας πληροφορίες και στέλνοντας SMS μαζικά. Μπορείτε να προσθέσετε λειτουργίες SMS σε ροές εργασιών αυτοματισμού και να στείλετε SMS με βάση τη συμπεριφορά των πελατών ή συμβάντα όπως αποτυχημένες πληρωμές, ενημερώσεις προϊόντων, εγκατάλειψη καλαθιού, προωθήσεις κ.λπ.

Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να επιλέξετε το υποσύνολο ή τις προοπτικές των πελατών της ζήτησης σας. Περιλαμβάνει την πηγή και την τοποθεσία της επαφής με βάση την ημερομηνία, τις ενέργειες κ.λπ. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να προσθέσετε προσαρμοσμένο χώρο για να τμηματοποιήσετε τις επαφές και να στείλετε σχετικές καμπάνιες μηνυμάτων κειμένου. Χρησιμοποιήστε τα απλά σχέδια του EngageBay για τις ροές εργασιών μάρκετινγκ χωρίς να απαιτείται γνώση κωδικοποίησης και χρησιμοποιήστε κάθε εργαλείο που προσφέρει για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Με ισχυρά γραφικά, μπορείτε να οργανώσετε καμπάνιες μάρκετινγκ για την αποτελεσματική αποστολή SMS σε πελάτες. Το EngageBay σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε κάθε καμπάνια μάρκετινγκ SMS μέσω ισχυρών μετρήσεων. Μπορείτε να παρακολουθείτε το ποσοστό επιτυχίας της καμπάνιας σας και την πρόοδο που καταγράφει το λογισμικό για να μάθετε για τους πελάτες σας και να πετύχετε με τις καμπάνιες.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το EngageBay δωρεάν για 500 επαφές και 1000 επώνυμα email. Ωστόσο, εάν έχετε περισσότερες συνδέσεις, μπορείτε να επιλέξετε μια τιμή εκκίνησης 8,99 $.

Sendinblue

Sendinblue σας βοηθά να συνδεθείτε με τους πελάτες σας απευθείας μέσω μηνυμάτων SMS. Συλλέξτε τη λίστα επαφών από το Sendinblue για αποστολή μαζικών μηνυμάτων καμπάνιας και συμβάντων με ένα κλικ.

  Πώς να εγκαταστήσετε προσθήκες επισκέπτη στο VirtualBox

Στη συνέχεια, μπορείτε να γράψετε το κείμενό σας, να επιλέξετε μια συγκεκριμένη λίστα ανάλογα με την τοποθεσία, τη ζήτηση κ.λπ. και να προγραμματίσετε την αποστολή των μηνυμάτων σας σύμφωνα με την ημερομηνία και ώρα που έχετε ορίσει. Με το Sendinblue, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε ενημερώσεις αποστολής, SMS συναλλαγών, επιβεβαιώσεις παραγγελιών και πολλά άλλα ανάλογα με την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας API, τόνους προσθηκών και αυτοματισμούς μάρκετινγκ.

Δημιουργήστε τα εξατομικευμένα μηνύματά σας χρησιμοποιώντας τμηματοποίηση και προσθέτοντας μεμονωμένα χαρακτηριστικά για διαφορετικές επαφές. Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε το όνομα, το επώνυμο, την ημερομηνία, το όνομα της εταιρείας και άλλες πληροφορίες. Με τη βοήθεια βασικών μετρήσεων αφοσίωσης, λάβετε ιδέες για το τι λειτουργεί και, στη συνέχεια, βελτιώστε το για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθείτε και να παρακολουθείτε την απόδοση των καμπανιών SMS. Με βάση τα στατιστικά στοιχεία αφοσίωσης και τις αναφορές απόδοσης, μπορείτε να λύσετε τα σχετικά ζητήματα σε πραγματικό χρόνο για διαφορετικές καμπάνιες SMS. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται οι πελάτες σας, αυτός ο απλός τρόπος για να τους προσεγγίσετε επιτρέπει σε κάθε πελάτη να παρακολουθεί τις προσφορές, τις εκπτώσεις σας και πολλά άλλα.

Επιλέξτε ένα δωρεάν πρόγραμμα ή πρόγραμμα επί πληρωμή σύμφωνα με τις ανάγκες σας και επωφεληθείτε από τα προνόμια.

Κάντε κλικ στην Αποστολή

Στείλτε online μηνύματα μάρκετινγκ στους πελάτες σας από μια διαδικτυακή πύλη SMS με Κάντε κλικ στην Αποστολή, κάνοντας εύκολη την ανταλλαγή μηνυμάτων για επιχειρήσεις. Μπορείτε να στείλετε χιλιάδες μηνύματα σε όλο τον κόσμο με το Web σε υπηρεσία SMS. Μπορείτε ακόμη να ελέγξετε τα SMS συναλλαγών μέσω του SMS Gateway API.

Η διαδικτυακή πύλη SMS του ClickSend σάς δίνει πρόσβαση για να στείλετε μηνύματα σε άτομα ή πολλές επαφές ταυτόχρονα μέσω μιας ηλεκτρονικής υπηρεσίας με απλά βήματα. Το ClickSend χρησιμοποιεί επίσης την προσθήκη Microsoft Outlook για την αποστολή μηνυμάτων κειμένου. Επιπλέον, μπορείτε να στείλετε μαζικά SMS μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας ή της υπάρχουσας εφαρμογής.

Μόλις προσθέσετε τη λίστα των πελατών και τα στοιχεία τους, η υπηρεσία SMS θα χειριστεί τα υπόλοιπα, κάνοντας τη δουλειά σας απλή και εύκολη. Με την πύλη SMTP, μπορείτε επίσης να στείλετε μαζικά SMS, που σας επιτρέπουν να νιώσετε την ισχυρή απόδοση. Με όλες αυτές τις δυνατότητες, πρόσθετα κ.λπ., μπορείτε να στέλνετε εύκολα μηνύματα μάρκετινγκ, SMS συναλλαγών, προωθητικά SMS, εκδηλώσεις, υπενθυμίσεις και πολλά άλλα.

Το ClickSend σάς διασφαλίζει 100% εγγύηση χρόνου λειτουργίας και είναι σίγουρο ότι θα παραδώσει τα μηνύματά σας στους τελικούς χρήστες. Επιπλέον, προσφέρει έναν εξαιρετικά εύκολο πίνακα ελέγχου που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία και να παρακολουθείτε κάθε εγγραφή σε ένα μέρος με απλό τρόπο.

Επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε ορισμένες λέξεις-κλειδιά ώστε το λογισμικό να ανταποκρίνεται στα μηνύματα των πελατών ώστε να ανταποκρίνεται γρήγορα. Τέλος, μετρήστε την επιτυχία και την απόδοσή σας μέσω των αναφορών και των αναλυτικών στοιχείων που παρέχει το ClickSend για τη δημιουργία πραγματικής επιχειρηματικής αξίας.

Θα λάβετε περισσότερες δυνατότητες όπως ασφαλές SSL, αυτόματη ανανέωση, προειδοποίηση χαμηλής πίστωσης, όριο 1224 χαρακτήρων, υψηλή απόδοση με 4800 μηνύματα/λεπτό, αστραπιαία παράδοση μηνυμάτων, προσαρμογή αναγνωριστικού αποστολέα, πρόσβαση σε διαδικτυακό λογισμικό SMS, παρακολούθηση κατάστασης, δωρεάν απαντήσεις, χωρίς τέλη εγκατάστασης και πολλά άλλα οφέλη. Μπορείτε να έχετε την επιλογή ευέλικτης πληρωμής, τόσο προπληρωμένη όσο και προπληρωμένη.

Textlocal

Οι έξυπνοι πελάτες επιλέγουν έξυπνες υπηρεσίες όπως Textlocal που σας προσφέρει τη δυνατότητα αποστολής SMS σε πραγματικό χρόνο για τους χρήστες σας. Για να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας, να βελτιώσετε το ταξίδι των πελατών και να βελτιστοποιήσετε τις επικοινωνίες σας, χρησιμοποιήστε την υπηρεσία μαζικών SMS που είναι αξιόπιστη, επεκτάσιμη και μία από τις καλύτερες πλατφόρμες SMS.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να στείλετε μηνύματα σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς σας. Μπορείτε να πληρώσετε όσο πηγαίνετε με την αυξανόμενη λίστα των επαφών σας ή να επιλέξετε την εξωτερική ανάθεση των μηνυμάτων σας. Σε αυτήν την περίπτωση, οι διαχειριζόμενες υπηρεσίες θα σας βοηθήσουν με τις σχεδιασμένες λύσεις SMS, ανεξάρτητα από την επιχείρησή σας. Επίσης, το Textlocal σάς επιτρέπει να ανακαλύψετε μια πύλη API υψηλής πυκνότητας για την επιχείρησή σας.

Εάν είστε προγραμματιστής, θα βρείτε το SMS API πιο ευέλικτο και προσαρμόσιμο. Λόγω αυτής της δυνατότητας, μπορείτε να ενσωματώσετε το Trextlocal με οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή για να λειτουργεί όσο γρήγορα και ισχυρά θέλετε. Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε συνδέσμους ιστότοπου, εξατομικευμένα κουπόνια, να επισυνάψετε βίντεο, εικόνες και αρχεία και πολλά άλλα σε κάθε δέκτη.

Η αλληλεπίδραση με τον πελάτη σας και η παρακολούθηση της απόδοσής σας γίνεται αβίαστη με το Textlocal. Όταν ξεκινάτε τον λογαριασμό σας στο Textlocal, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν ειδικό δωρεάν SMS, αποκλειστική λέξη-κλειδί, διαπίστευση συνεργάτη, έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων και μια πλατφόρμα με πιστοποίηση GDPR για να διασφαλίσετε την ασφάλεια.

Klaviyo

Μην κάνετε τους πελάτες σας να περιμένουν πολύ καιρό για να λάβουν μια ειδοποίηση μέσω SMS. Klaviyo σας βοηθά να αποκτήσετε τον δικό σας αριθμό χωρίς χρέωση για να κρατάτε τους πελάτες σας ικανοποιημένους με την εξαιρετική εξυπηρέτηση σας. Αυτή η λύση σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε επιχειρηματικές σχέσεις με τους πιστούς πελάτες σας και να αυξήσετε τα έσοδά σας.

Το Klaviyo ενσωματώνεται με περισσότερα από 200 εργαλεία και πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου για να έχετε τα πάντα μαζί σας όταν στέλνετε ένα μήνυμα στον πελάτη σας. Χαιρετίστε τους με το όνομά τους, ευχηθείτε γενέθλια, κοινοποιήστε ακόμη και λεπτομέρειες παραγγελίας οποιουδήποτε προϊόντος, ενημερώστε τους για την κατάσταση των αποθεμάτων, στείλτε γρήγορες υπενθυμίσεις και πολλά άλλα με αυτήν την πλατφόρμα SMS.

Διπλασιάστε τα κανάλια μάρκετινγκ αντί να διπλασιάσετε τη δουλειά στέλνοντας τόσο μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όσο και κείμενα στην ίδια σειρά, έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να επιλέξουν την επιλογή που τους αρέσει περισσότερο. Το Klaviyo δείχνει ακριβώς τι είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε και να παρακολουθείτε την απόδοση των πωλήσεών σας μέσω μηνυμάτων SMS.

Μπορείτε να ορίσετε ροές εργασίας αυτοματισμού για να καθορίσετε χρόνο και ημερομηνία παράδοσης. Το Klaviyo παρέχει επίσης πολλές επιλογές προτύπων για να διαλέξετε. Επιπλέον, αφήστε τους πελάτες σας να εγγραφούν μέσω μιας φόρμας ή κουμπιών εγγραφής. Μπορείτε να υπολογίσετε την τιμή σας ελέγχοντας τον αριθμό των επαφών που έχετε και να πληρώσετε ανάλογα.

Βέλτιστες πρακτικές για το μάρκετινγκ SMS

  • Βεβαιωθείτε ότι όλοι στη λίστα επαφών σας έχουν επιλέξει να λαμβάνουν το SMS σας
  • Λάβετε υπόψη ότι ο χρονισμός του μηνύματος πρέπει να βασίζεται στην τοποθεσία των πελατών. Ποτέ μην στέλνετε SMS σε μονές ώρες.
  • Ένα άμεσο και σύντομο μήνυμα είναι ένας καλός τρόπος και μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε σχετικούς συνδέσμους.
  • Δώστε έμφαση στην πρώτη γραμμή του SMS για να πιέσετε τον παραλήπτη προς το μήνυμα
  • Συμπεριλάβετε το όνομα της επωνυμίας σας και εξατομικεύστε το μήνυμα
  • Προσθέστε σημαντικές δηλώσεις αποποίησης ευθύνης
  • Να είστε συνεπείς και να προσέχετε τη συχνότητα.

συμπέρασμα

Το μάρκετινγκ SMS δεν έχει πεθάνει. στην πραγματικότητα, εξελίσσεται με την τεχνολογία. Επομένως, επιλέξτε οποιαδήποτε από τις προαναφερθείσες καλύτερες πλατφόρμες υπηρεσιών μάρκετινγκ SMS και αρχίστε να αξιοποιείτε τα πλεονεκτήματά της για να συνδεθείτε και να αλληλεπιδράσετε με τους πελάτες σας, αυξάνοντας παράλληλα τα ποσοστά μετατροπών σας.

Αν θέλετε απλώς να στείλετε SMS χωρίς αναλυτικά στοιχεία, υλικό μάρκετινγκ, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε το SMS API.