Πώς να κάνετε το Instagram ιδιωτικό

Το Instagram είναι ένας ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης όπου μπορείτε ελεύθερα να δημοσιεύετε φωτογραφίες και βίντεο με τους ακόλουθούς σας. Έχει γίνει ένας ιδιαίτερα δημοφιλής τρόπος για να έρθετε σε επαφή με φίλους, επιχειρήσεις και διασημότητες. Το Instagram παρέχει μια σειρά από υπηρεσίες, όπως ζωντανή ροή και απευθείας ανταλλαγή μηνυμάτων. Όταν επισημαίνονται με hashtags ή geotag, οι αναρτήσεις ενός χρήστη είναι ορατές στο κοινό και εμφανίζονται στις ροές Instagram των ακολούθων τους. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν να κάνουν τα προφίλ τους ιδιωτικά για να βλέπουν μόνο οι ακόλουθοί τους τις δημοσιεύσεις τους. Μπορείτε να κάνετε μερικά πράγματα για να αποκρύψετε τον λογαριασμό σας στο Instagram και να περιορίσετε τις επαφές σας και άλλους χρήστες να σας βλέπουν στο δίκτυο κοινωνικών μέσων, εάν θέλετε να παραμείνετε ανώνυμοι. Για παράδειγμα, η παράλειψη ορισμένων πληροφοριών θα εμποδίσει κάποιον να σας βρει στο Instagram ακόμα κι αν γνωρίζει τον αριθμό τηλεφώνου σας. Διαβάστε αυτόν τον οδηγό μέχρι το τέλος για να μάθετε πώς να κάνω το Instagram ιδιωτικό και να κρύβω το Instagram μου. Επίσης, θα μάθετε πώς να επιστρέφετε στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram και να βλέπετε φωτογραφίες ιδιωτικού λογαριασμού στο Instagram.

Πώς να κάνετε το Instagram ιδιωτικό

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα για να κάνετε το Instagram ιδιωτικό λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Μπορώ να κρύψω το Instagram μου από όλους;

Ναί. Για όσους προτιμούν να μοιράζονται πληροφορίες στο Instagram μόνο με περιορισμένο σύνολο χρηστών, υπάρχει μια επιλογή Ιδιωτικός Λογαριασμός. Θα γίνετε λιγότερο ορατοί, αλλά θα κερδίσετε ιδιωτικότητα επειδή εμποδίζει τους ανθρώπους να σας παρακολουθούν. Οι άνθρωποι μπορούν να σας δουν εάν ορίσετε το προφίλ σας ως ιδιωτικό, αλλά δεν θα μπορούν να δουν τις αναρτήσεις σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να απενεργοποιήσετε προσωρινά τον λογαριασμό σας, να αποκρύψετε ή να αποκλείσετε κάποιον από το να δει το προφίλ σας ή να δημιουργήσετε μια λίστα με τους στενούς σας φίλους και να μοιραστείτε ιστορίες μαζί τους.

Πώς μπορώ να κάνω το Instagram μου ιδιωτικό;

Ο απλούστερος τρόπος για να κρύψετε τον λογαριασμό σας είναι να τον κάνετε ιδιωτικό. Ακόμα κι αν κάποιος καταφέρει τελικά να βρει το προφίλ σας, δεν θα μπορεί να δει τις αναρτήσεις σας μέχρι να του επιτρέψετε συγκεκριμένα την πρόσβαση. Τα άτομα μπορούν να επιλέξουν να κάνουν τους λογαριασμούς τους ιδιωτικούς για διάφορους λόγους, όπως για να αποφύγουν να τους ακολουθούν άγνωστοι χρήστες ή λογαριασμοί ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, για να διατηρήσουν την προσωπική τους ζωή ιδιωτική ή απλώς για να αποφύγουν τη λήψη ανατριχιαστικών DM ή παρατηρήσεων από τυχαία άτομα.

  Πώς να κάνετε Unfollow κάποιον στο Instagram

Διαβάστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω για να κάνετε τον λογαριασμό σας στο Instagram Ιδιωτικό.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram στο δικό σας Android και iOS συσκευές.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στην καρτέλα Προφίλ από την κάτω γραμμή.

3. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ.

4. Πατήστε Ρυθμίσεις.

5. Τώρα, πατήστε στο Απόρρητο.

6. Ενεργοποιήστε το διακόπτη για την επιλογή Ιδιωτικός λογαριασμός.

Παρά το γεγονός ότι ο λογαριασμός σας αυτή τη στιγμή έχει οριστεί ως ιδιωτικός, μπορείτε πάντα να τον επαναφέρετε σε δημόσιο όποτε θέλετε.

Πώς να κάνετε το Instagram ιδιωτικό από την επιχείρηση;

Εφόσον το Instagram δεν έχει διαθέσει ιδιωτικά προφίλ για επιχειρήσεις, θα χρειαστεί να αλλάξετε τον τύπο του λογαριασμού σας σε προσωπικό για να τον κάνετε ιδιωτικό. Επομένως, πρέπει πρώτα να αλλάξετε τον εταιρικό λογαριασμό σας στο Instagram στον προσωπικό τύπο λογαριασμού, εάν σκοπεύετε να τον κάνετε ιδιωτικό.

Εάν θέλετε να κάνετε τον εταιρικό λογαριασμό σας ιδιωτικό, ώστε να μπορούν να τον βλέπουν μόνο εξουσιοδοτημένοι ακόλουθοι, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Σημείωση: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες από τις προωθήσεις σας, καθώς και οι πληροφορίες για τις πρόσφατες και τις επερχόμενες αναρτήσεις θα χαθούν όταν μεταβείτε σε έναν προσωπικό λογαριασμό.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας και μεταβείτε στο προφίλ σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ από την επάνω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε Ρυθμίσεις > Λογαριασμός > Εναλλαγή τύπου λογαριασμού.

4. Στη συνέχεια, πατήστε Εναλλαγή σε προσωπικό λογαριασμό.

5. Από το αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης, πατήστε Μετάβαση σε προσωπικό λογαριασμό.

6. Μετά από αυτό, ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται στην παραπάνω επικεφαλίδα για να κάνετε τον λογαριασμό σας ιδιωτικό.

Πώς να επιστρέψετε στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram;

Θέλετε να μετατρέψετε τον επιχειρηματικό λογαριασμό σας στο Instagram σε προσωπικό λογαριασμό; Δεν είστε σίγουροι πώς να προχωρήσετε;

Μην ανησυχείς. Μπορείτε να επιστρέψετε ανά πάσα στιγμή, εάν έχετε αλλάξει το προσωπικό σας προφίλ Instagram σε επαγγελματικό. Διαβάστε τις λεπτομερείς οδηγίες που αναφέρονται παραπάνω για τη μετάβαση από έναν επαγγελματικό λογαριασμό σε ένα προσωπικό προφίλ στο IG.

Πώς μπορεί κάποιος να με ακολουθήσει στο Instagram εάν ο λογαριασμός μου είναι ιδιωτικός;

Όταν ορίζετε τον λογαριασμό σας σε ιδιωτικό, οποιοσδήποτε θέλει να δει τις αναρτήσεις, τους ακολούθους ή τη λίστα ακολουθιών σας θα πρέπει να σας στείλει ένα αίτημα παρακολούθησης. Τα αιτήματα για παρακολούθηση εμφανίζονται στην ενότητα Δραστηριότητα, όπου μπορείτε να τα αποδεχτείτε ή να τα απορρίψετε. Μόνο οι ακόλουθοι που έχετε επιτρέψει θα μπορούν να κάνουν like και να σχολιάσουν τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας.

  Μπορείτε να δημιουργήσετε Instagram χωρίς Facebook;

Σημείωση: Όταν αλλάζετε τον λογαριασμό σας σε ιδιωτικό, οποιοσδήποτε σας ακολουθούσε στο παρελθόν θα συνεχίσει να το κάνει. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αφαιρέσετε κάποιον από τη λίστα των ακολούθων σας εάν θέλετε να περιορίσετε την πρόσβαση σε κάποιον.

Πώς να κρύψω τον λογαριασμό μου στο Instagram από την Αναζήτηση;

Η εύρεση κάποιου στο Instagram και η επίσκεψη στον λογαριασμό του είναι και τα δύο πολύ απλά. Για να περιηγηθείτε στους λογαριασμούς τους, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε το όνομά τους στη γραμμή αναζήτησης του Instagram. Όλοι στο Instagram που έχουν λογαριασμό Instagram μπορούν να δουν τις αναρτήσεις, τις ιστορίες και τα βίντεό σας IGTV, εάν ο λογαριασμός σας έχει οριστεί σε Δημόσιο.

Ωστόσο, αυτές οι μέθοδοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την απόκρυψη του Instagram σας, εάν εξακολουθείτε να μην θέλετε να διευκολύνετε τους χρήστες να βρίσκουν τον λογαριασμό σας.

Μέθοδος 1: Κατάργηση συνδεδεμένων λογαριασμών

Μπορεί να θέλετε να ξεκινήσετε γνωρίζοντας ότι ο λογαριασμός σας στο Instagram περιλαμβάνει μια λειτουργία που σας επιτρέπει να τον συνδέσετε με άλλους ιστότοπους κοινωνικών μέσων όπως το Facebook και το Twitter. Αν δημοσιεύετε συχνά περιεχόμενο από το Instagram στο Facebook ή στο Twitter, μπορεί να μην το γνωρίζετε, αλλά αυτή η σύνδεση αυξάνει την ορατότητά σας στους φίλους σας σε αυτά τα δίκτυα. Ως αποτέλεσμα, κάθε φορά που ένας χρήστης δημιουργεί έναν νέο λογαριασμό, ορισμένοι λογαριασμοί Instagram εμφανίζονται στη λίστα ως πιθανοί φίλοι ή άτομα που ίσως γνωρίζετε ότι πρέπει να ακολουθήσετε. Ας δούμε πώς να καταργήσετε τους συνδεδεμένους λογαριασμούς:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στην καρτέλα Προφίλ > εικονίδιο χάμπουργκερ > Ρυθμίσεις.

3. Πατήστε στο Κέντρο λογαριασμών.

4. Στη συνέχεια, επιλέξτε τον επιθυμητό λογαριασμό μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

5. Πατήστε Αφαίρεση από το Κέντρο λογαριασμών.

6. Πατήστε Κατάργηση [username] για επιβεβαίωση της διαδικασίας.

Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε πώς να κάνετε το Instagram ιδιωτικό.

Μέθοδος 2: Καταργήστε τον αριθμό τηλεφώνου

Όταν δημιουργούμε έναν νέο λογαριασμό Instagram, εμφανίζει τους χρήστες που χρησιμοποιούν ήδη την πλατφόρμα. Καθώς παραχωρούμε πρόσβαση στο Instagram, αυτό πραγματοποιείται με τη βοήθεια της λίστας επαφών σας. Ενώ μερικοί άνθρωποι θα επωφεληθούν από αυτό, άλλοι, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που επιθυμούν να κρύψουν τα προφίλ τους στο Instagram, δεν θα το κάνουν. Για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία, πρέπει τώρα να διαγράψετε τον αριθμό τηλεφώνου από τον λογαριασμό σας.

  Πώς να βρείτε τη διεύθυνση IP κάποιου στο Instagram

1. Μεταβείτε στο Προφίλ IG αφού ανοίξετε την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας και πατήστε Επεξεργασία προφίλ.

2. Πατήστε στο Ρυθμίσεις προσωπικών πληροφοριών.

3. Τώρα, αφαιρέστε τον αριθμό τηλεφώνου σας και πατήστε Επόμενο.

Μέθοδος 3: Απενεργοποιήστε τις προτάσεις παρόμοιων λογαριασμών

Όπως ίσως έχετε παρατηρήσει, η ροή στην αρχική σελίδα εμφανίζει συχνά πολλές προτάσεις προφίλ Instagram. Τώρα εξαρτάται από τους λογαριασμούς που ακολουθούμε και αυτούς που μας ακολουθούν. Με πρόσβαση στην ενότητα ρυθμίσεων του λογαριασμού σας στο Instagram, μπορείτε να το προσαρμόσετε. Η χρήση του προγράμματος περιήγησης ιστού του Instagram είναι το μόνο πράγμα που καθιστά δυνατή αυτήν την κίνηση. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα Instagram στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του χάμπουργκερ > Ρυθμίσεις από το αριστερό παράθυρο.

3. Κάντε κλικ στην καρτέλα Επεξεργασία προφίλ.

4. Απενεργοποιήστε το πλαίσιο ελέγχου για την επιλογή Προτάσεις παρόμοιου λογαριασμού από το κάτω μέρος.

Υπάρχει πρόγραμμα προβολής ιδιωτικού λογαριασμού Instagram;

Ναι, πολλά από αυτά. Το Instagram μας επιτρέπει να κοιτάξουμε τις ζωές των άλλων ανθρώπων πίσω από τα παρασκήνια. Ακόμα κι αν επιλέξετε να μην ακολουθήσετε αυτούς τους ιδιωτικούς λογαριασμούς, ενδέχεται να μην έχετε πάντα πρόσβαση στις εικόνες και τα βίντεο που δημοσιεύουν ορισμένοι χρήστες, επειδή μπορείτε να κάνετε έναν λογαριασμό ιδιωτικό.

Το γεγονός ότι αυτό το ιδιωτικό πρόγραμμα προβολής Instagram είναι χρήσιμο για να παρακολουθείτε τι κάνει το προφίλ στόχο στο Instagram, ξεχωρίζει ως ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του. Μπορείτε να μελετήσετε φωτογραφίες και άλλες δραστηριότητες σε ιδιωτικούς λογαριασμούς Instagram χρησιμοποιώντας λογισμικό που σας επιτρέπει να βλέπετε ιδιωτικούς λογαριασμούς Instagram. Προορίζεται να βοηθήσει άτομα των οποίων η παρακολούθηση έχει περιοριστεί ή έχει αποκλειστεί από τον κάτοχο του λογαριασμού.

Μπορείτε να διαβάσετε και να ακολουθήσετε τον οδηγό μας για τις 16 καλύτερες ιδιωτικές εφαρμογές προβολής Instagram χωρίς επαλήθευση από τον άνθρωπο για να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από αυτές για τη βοήθειά σας.

Πώς να δείτε φωτογραφίες ιδιωτικού λογαριασμού στο Instagram;

Η χρήση εφαρμογών τρίτων που παραβιάζουν τους όρους παροχής υπηρεσιών του Instagram είναι μια προσέγγιση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προβάλετε έναν ιδιωτικό λογαριασμό Instagram χωρίς να ακολουθήσετε τον λογαριασμό, κάτι που δεν σας συμβουλεύουμε. Ωστόσο, υπάρχουν επίσης ηθικοί και νομικοί τρόποι για να δείτε έναν ιδιωτικό λογαριασμό Instagram χωρίς να τον ακολουθείτε ενεργά.

Το να ζητήσετε να ακολουθήσετε έναν ιδιωτικό λογαριασμό στο instagram είναι η πιο εύκολη προσέγγιση για την προβολή φωτογραφιών. Ίσως μπορείτε να δείτε σχετικές φωτογραφίες εάν κάνετε αναζήτηση στο Google στον ιδιωτικό λογαριασμό Instagram. Σε περίπτωση που κάποιος φίλος ακολουθεί τον λογαριασμό που θέλετε να επισκεφτείτε, μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στον λογαριασμό του.

Διαβάστε και ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο προβολής ιδιωτικών προφίλ Instagram για να λάβετε τις καλύτερες μεθόδους αναζήτησης του ιδιωτικού προφίλ IG οποιουδήποτε χρήστη.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να κάνετε το Instagram ιδιωτικό και να βλέπετε φωτογραφίες ιδιωτικού λογαριασμού στο Instagram. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.