Πώς να διαγράψετε τον ιστότοπο Weebly

Το Weebly είναι μια υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων που ανήκει στην Square το 2018. Είναι θυγατρική μιας αμερικανικής πολυεθνικής εταιρείας τεχνολογίας Block, Inc. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο ή να δημιουργήσετε ένα διαδικτυακό χαρτοφυλάκιο για να παρουσιάσετε τη δουλειά σας, το Weebly θα πρέπει να είναι το πρώτο σας επιλογή. Η δημιουργία ενός ιστότοπου στο Weebly είναι δωρεάν, δεν χρειάζεται κωδικοποίηση για τη δημιουργία ιστοσελίδων, 50+ πρότυπα για να διαλέξετε από τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες σας, χωρίς διαφημίσεις στους ιστοτόπους σας οποιουδήποτε είδους, και επίσης ασφαλές και προστατευμένο. Ακόμα κι αν είστε πρόθυμοι να κάνετε αναβάθμιση στο Weebly για να φέρετε περισσότερες δυνατότητες στον ιστότοπό σας, τα σχέδια αναβάθμισης είναι αρκετά προσιτά. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Weebly, πρέπει να δημιουργήσετε έναν διαδικτυακό λογαριασμό Weebly επισκεπτόμενοι τον επίσημο ιστότοπο του Weebly. Και από εκεί, εγγραφείτε και δημιουργήστε τον λογαριασμό σας στο Weebly και, στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας δωρεάν και επίσης να τον διαχειριστείτε. Εάν είστε κάποιος που αναζητά βοήθεια για τη διαχείριση του λογαριασμού σας Weebly, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει με αυτό. Θα σας καθοδηγήσει στα βήματα για να διαγράψετε τον λογαριασμό ιστότοπου Weebly και να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη Weebly. Επίσης, θα μάθετε πώς μπορώ να επεξεργαστώ τον ιστότοπό μου στο Weebly και πόσο κοστίζει ένας ιστότοπος Weebly.

Πώς να διαγράψετε τον ιστότοπο Weebly

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς να διαγράψετε τον ιστότοπο Weebly και πόσο κοστίζει λεπτομερώς ο ιστότοπος Weebly με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Είναι δωρεάν ένας ιστότοπος Weebly;

Όχι, το Weebly ο ιστότοπος δεν είναι εντελώς δωρεάν. Μόνο η δημιουργία ιστότοπου στο Weebly είναι δωρεάν. Αλλά για να φιλοξενήσετε αυτόν τον ιστότοπο, χρειάζεστε έναν τομέα. Και για αυτό, πρέπει να πληρώσετε. Εάν έχετε ήδη έναν τομέα, μπορείτε να δημοσιεύσετε τον ιστότοπό σας δωρεάν. Δεν έχει σημασία τι είδους ιστότοπο δημιουργείτε χρησιμοποιώντας τα πρότυπα που είναι διαθέσιμα στο Weebly και πώς τα προσαρμόζετε. Ωστόσο, η δημιουργία της ιστοσελίδας θα είναι εντελώς δωρεάν. Εάν θέλετε να προσθέσετε λειτουργίες και να βελτιώσετε την ασφάλεια στον ιστότοπό σας, πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή, το οποίο θα είναι εξαιρετικό για εσάς σε περίπτωση που ο ιστότοπός σας είναι διαδικτυακή επιχείρηση.

  30 εκπληκτικές εικόνες για την επιφάνεια εργασίας σας

Το Weebly ανήκει στην Google;

Όχι, το Weebly δεν ανήκει στην Google. Το Weebly είναι μια υπηρεσία ηλεκτρονικού εμπορίου που παρέχεται και ανήκει στην Square. Και είναι θυγατρική της Block, Inc., η οποία είναι μια αμερικανική πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας. Η Weebly προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που απαιτούνται για τη δημιουργία ενός ιστότοπου μαζί με την αγορά ονόματος τομέα και απεριόριστες επιλογές αποθήκευσης για την αποθήκευση των επιτόπιων δεδομένων ή των δεδομένων των χρηστών. Δεν χρειάζεται να έχετε γνώσεις κωδικοποίησης και μπορείτε να δημιουργήσετε τον πλήρως προσαρμόσιμο ιστότοπό σας μέσα σε λίγα κλικ.

Είναι ασφαλείς οι ιστότοποι της Weebly;

Ναι, οι ιστότοποι της Weebly είναι 100% ασφαλείς. Στους ιστοτόπους σας που κατασκευάζονται από το Weebly, μπορείτε να προσθέσετε προστασία με κωδικό πρόσβασης, έτσι ώστε οποιοσδήποτε να μην έχει πρόσβαση στον ιστότοπό σας χωρίς την άδειά σας, προσθέστε ένα πιστοποιητικό SSL στον ιστότοπό σας για να διασφαλίσετε μεγαλύτερη ασφάλεια. Σε αντίθεση με τις περισσότερες πλατφόρμες δημιουργίας ιστοτόπων, δεν υπάρχουν υποχρεωτικές διαφημίσεις στους ιστότοπούς σας, ούτε κανενός είδους. Με τέτοια προστασία, το Weebly απέκτησε τον ιστότοπό σας ασφαλή και ασφαλή, ενώ τον διατηρεί πλήρως προσαρμόσιμο για την εμπειρία σας. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να διαγράφετε τον ιστότοπο Weebly.

Είναι το Wix καλύτερο από το Weebly;

Όχι, το Wix δεν είναι καλύτερο από το Weebly.

  • Weebly είναι προσιτή και το κόστος μιας αναβάθμισης κυμαίνεται από 4 έως 46 $ ανά μήνα. Προσφέρει απεριόριστες σελίδες για ιστότοπους, προσφέρει επιλογές αποθήκευσης από 3 GB έως απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο, αναλυτικά στοιχεία ιστότοπου σε υψηλότερα προγράμματα και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση ή κατάστημα.
  • Ενώ για Wix, το κόστος της αναβάθμισης κυμαίνεται από 0 έως 59 $ ανά μήνα, οι σελίδες είναι περιορισμένες, περιορισμένες επιλογές αποθήκευσης και δωρεάν τομέας σε όλα τα προγράμματα. ενώ οι λειτουργίες που απαιτούνται για την έναρξη ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι διαθέσιμες μόνο στο top most plan.

Είναι οι Ιστότοποι Google καλύτεροι από τον Weebly;

Όχι, όχι ιδιαίτερα για όλους. Για κάποιον που θέλει να δημιουργήσει έναν απλό ιστότοπο χωρίς πολλές δυνατότητες και προσαρμογή, Ιστότοποι Google μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή για αυτούς. Αλλά για κάποιον που θέλει να φέρει το κατάστημά του στο διαδίκτυο ή την επιχείρησή του στο διαδίκτυο και θέλει ο ιστότοπός του να είναι πλήρως προσαρμοσμένος, το Weebly είναι η καλύτερη επιλογή. Εξαρτάται από το είδος της ανάγκης που έχετε κατά τη δημιουργία του ιστότοπού σας. Με βάση αυτό, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αυτών των δύο. Ενώ οι Ιστότοποι Google είναι απλοί και εύκολοι, και από την άλλη πλευρά, το Weebly είναι πιο προσαρμόσιμο και διαχειρίσιμο.

  Πώς να αντιστρέψετε τα κουμπιά του ποντικιού για αριστερόχειρες

Γιατί το Weebly είναι δωρεάν;

Όχι πραγματικά. Το Weebly επιτρέπει στους χρήστες του να δημιουργούν ιστοσελίδες χωρίς καμία χρέωση. Αλλά για αυτό, ο χρήστης πρέπει να έχει τον δικό του τομέα. διαφορετικά, πρέπει να το πληρώσουν. Μόνο η δημιουργία ιστότοπου είναι δωρεάν στο Weebly. Το Weebly είναι δωρεάν γιατί θέλει όλο και περισσότερους χρήστες να συνδέονται και να μεταφέρουν την εργασία τους στο διαδίκτυο. Το Weebly διαθέτει πρότυπα για ιστότοπους που μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα σύμφωνα με την επιλογή των χρηστών και είναι επίσης δωρεάν. Εάν κάποιος θέλει να δημιουργήσει ένα επιχειρηματικό προφίλ ή χαρτοφυλάκιο για αυτόν, το Weebly free μπορεί να λειτουργήσει. Αλλά κάποιος που θέλει να ξεκινήσει μια επιχείρηση στο διαδίκτυο και θέλει να φέρει το κατάστημά του στο διαδίκτυο θα πρέπει να αγοράσει τα σχέδια Weebly για να λειτουργεί τέλεια ο ιστότοπός του.

Πόσο κοστίζει ένας ιστότοπος Weebly;

Το Weebly προσφέρει έναν βασικό δωρεάν ιστότοπο με τυχαίο τομέα. Θα είναι ορατό σε όλους και απευθύνεται μόνο σε όσους επιθυμούν να έχουν το επιχειρηματικό τους προφίλ στο διαδίκτυο ή το χαρτοφυλάκιό τους.

Υπάρχουν άλλα προγράμματα επί πληρωμή που μπορεί να κοστίζουν κάπου από 5 έως 46 $ μηνιαίως και υπάρχουν τέσσερα τέτοια προγράμματα.

  • Το πρόγραμμα Connect με τη χαμηλότερη τιμή κοστίζει 5 $ το μήνα ετησίως και 8 $ το μήνα.
  • Στη συνέχεια, το πρόγραμμα Pro κοστίζει 12 $ το μήνα ετησίως και 18 $ το μήνα.
  • Το επιχειρηματικό σχέδιο κοστίζει 25 $ το μήνα ετησίως και 35 $ το μήνα.
  • Και τέλος, το πρόγραμμα Business Plus κοστίζει περίπου 38 $ το μήνα ετησίως και 46 $ το μήνα.

Μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά αυτών των σχεδίων Σελίδα Weebly Plans. Λοιπόν, αυτό είναι το πόσο κοστίζει ένας ιστότοπος weebly. Συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο για να κατανοήσετε τη διαδικασία διαγραφής ιστότοπου Weebly.

Πώς μπορώ να επεξεργαστώ τον ιστότοπό μου στο Weebly;

Για να μάθετε πώς μπορώ να επεξεργαστώ τον ιστότοπό μου στο Weebly, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

1. Επισκεφθείτε το Weebly ιστοσελίδα στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Σύνδεση από την επάνω δεξιά γωνία.

3. Από τις επιλογές στο κάτω μέρος, κάντε κλικ στο Log in with Square ή επιλέξτε ανάμεσα σε οποιαδήποτε από τις επιλογές Log in για να μπείτε στον λογαριασμό σας.

4. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας και κάντε κλικ στην επιλογή Σύνδεση για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Weebly.

5. Μόλις συνδεθείτε, κάντε κλικ στο Ιστότοπος > Επεξεργασία τοποθεσίας.

6. Κάντε κλικ στην επιλογή Επεξεργασία από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης για να επεξεργαστείτε τον ιστότοπό σας.

  11 Καλύτερη λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων για μεσαίες και επιχειρηματικές επιχειρήσεις

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο επεξεργάζομαι τον ιστότοπό μου στο Weebly.

Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Weebly;

Για να μάθετε πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Weebly, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας στο Weebly.

1. Πλοηγηθείτε στο Weebly ιστοσελίδα στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Κάντε κλικ στο My Site από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις λογαριασμού.

4. Κάντε κλικ στην επιλογή Τα δεδομένα μου.

5. Κάντε κλικ στο Erase Data & Forget Me.

6. Επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου Καταλαβαίνω και κάντε κλικ στο Διαγραφή δεδομένων για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Weebly.

7. Κάντε κλικ στο Τέλος για να λάβετε ένα email επιβεβαίωσης που σας ειδοποιεί ότι ο λογαριασμός διαγράφηκε επιτυχώς.

Αυτός είναι ο τρόπος διαγραφής ενός λογαριασμού Weebly.

Πώς μπορώ να διαγράψω οριστικά τον λογαριασμό μου Weebly;

Για να μάθετε πώς να διαγράψετε οριστικά έναν λογαριασμό Weebly, ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω.

Πώς μπορώ να διαγράψω τον ιστότοπό μου στο Weebly; Πώς να διαγράψετε τον ιστότοπο Weebly;

Για να μάθετε πώς να διαγράψετε τον ιστότοπο Weebly, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Επισκεφθείτε το Weebly ιστοσελίδα και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή My Site από το αριστερό παράθυρο.

3. Επιλέξτε τον ιστότοπο που θέλετε και κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες από αυτόν.

4. Κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή τοποθεσίας.

5. Στη συνέχεια, κάντε ξανά κλικ στην επιλογή Διαγραφή τοποθεσίας για να επιβεβαιώσετε τη διαγραφή του ιστότοπου.

Αυτός είναι ο τρόπος διαγραφής του ιστότοπου Weebly.

Πώς μπορώ να διαγράψω τον ιστότοπό μου από το Weebly Square;

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να διαγράψετε εύκολα τον ιστότοπό σας στο Weebly Square.

Πώς μπορώ να διαγράψω έναν ιστότοπο Weebly και να ξεκινήσω από την αρχή;

Αρχικά, ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να διαγράψετε τον τρέχοντα ιστότοπο Weebly από τον λογαριασμό σας.

Μόλις διαγραφεί ο ιστότοπος, στην αρχική σελίδα του λογαριασμού σας στο Weebly, κάντε κλικ στην επιλογή Ο ιστότοπός μου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη ιστότοπου για να δημιουργήσετε έναν νέο ιστότοπο.

Έτσι μπορείτε να διαγράψετε έναν ιστότοπο Weebly και να ξεκινήσετε από την αρχή.

Πώς να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη Weebly;

Για να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη Weebly, μπορείτε να ακολουθήσετε οποιαδήποτε από αυτές τις μεθόδους:

Μέθοδος 1: Μέσω τηλεφωνικής κλήσης

Μπορείτε να καλέσετε και να καλέσετε στο 1-844-493-3259 για να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη Weebly για να λύσετε το ερώτημά σας σχετικά με οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το Weebly. Το στέλεχος πελατών της Weebly θα λάβει την κλήση, θα καταχωρήσει το πρόβλημά σας και θα προσπαθήσει να λύσει το ερώτημά σας το συντομότερο δυνατό.

Μέθοδος 2: Μέσω συνομιλίας

Σημείωση: Πρέπει να έχετε ήδη δημιουργήσει έναν λογαριασμό Weebly.

1. Πηγαίνετε στο Weebly ιστοσελίδα και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Αφού συνδεθείτε, κάντε κλικ στην επιλογή Υποστήριξη από την κορυφή.

3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω προς τα κάτω και κάντε κλικ στην επιλογή Επικοινωνήστε μαζί μας.

4. Πληκτρολογήστε το ερώτημά σας στη συνομιλία για να μιλήσετε με τον Βοηθό υποστήριξης.

Αυτός είναι ο τρόπος επικοινωνίας με την υποστήριξη Weebly.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς μπορείτε να διαγράψετε τον ιστότοπο Weebly και πόσο κοστίζει ο ιστότοπος Weebly. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.