Πώς να κάνετε επανεκκίνηση του Valorant Riot Client στα Windows 10

Το Valorant είναι ένα πολύ δημοφιλές παιχνίδι FPS μεταξύ των παικτών PC. Ενώ παίζετε αυτό το παιχνίδι, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ένα μήνυμα σφάλματος που δηλώνει ότι πρέπει να επανεκκινήσετε τον πελάτη του παιχνιδιού Valorant. Αυτό είναι ένα κοινό πρόβλημα όταν εγκαθιστάτε το παιχνίδι και προσπαθείτε να το εκκινήσετε για πρώτη φορά. Σε αυτό το άρθρο, σας φέρνουμε έναν τέλειο οδηγό που θα σας διδάξει πώς να κάνετε επανεκκίνηση του προγράμματος-πελάτη Valorant Riot στα Windows 10. Επομένως, συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να το κάνετε.

Πώς να κάνετε επανεκκίνηση του Valorant Riot Client στα Windows 10

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για υπολογιστή 5 v 5 First Person Shooter (FPS) είναι το Valorant. Αναπτύχθηκε από την Riot Games. Αυτό το παιχνίδι έχει πολλούς χάρτες και διάφορα όπλα με τα οποία είναι πολύ διασκεδαστικό να παίζεις. Ωστόσο, κατά την εκτέλεση του παιχνιδιού για πρώτη φορά ή εάν έχετε μια ενημέρωση παιχνιδιού, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε σφάλμα κατά την επανεκκίνηση του προγράμματος-πελάτη παιχνιδιού Valorant. Το Riot Client θα δηλώσει ότι το παιχνίδι σας απαιτεί επανεκκίνηση συστήματος για να παίξει.

  Πώς να διορθώσετε τη συντριβή OBS στα Windows 10 (Πλήρης οδηγός)

Σημείωση: Πριν εγκαταστήσετε το παιχνίδι Valorant στον υπολογιστή σας, πρέπει να γνωρίζετε τις απαιτήσεις συστήματος για να παίξετε το παιχνίδι. Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τις απαιτήσεις Valorant Laptop;

Μέθοδος 1: Αναγκαστική έξοδος Riot Client

Το πιο βασικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να κλείσετε την εφαρμογή. Αυτό μπορεί να είναι ένα προσωρινό σφάλμα με το παιχνίδι. Έτσι, εάν κλείσετε την εφαρμογή και επανεκκινήσετε το σύστημα, τότε μπορεί να λύσει το πρόβλημα. Ακολουθούν τα βήματα για αναγκαστική έξοδο από το Riot Client στα Windows 10.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Alt + F4 μαζί για να κλείσετε το πρόγραμμα-πελάτη Riot.

  Αποτρέψτε την κατάσταση αδράνειας των Windows κατά τη λήψη αρχείων από το Chrome

2. Στη συνέχεια, επανεκκινήστε τον υπολογιστή.

3. Μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή, μπορείτε να ξεκινήσετε το παιχνίδι Valorant ως διαχειριστής.

Μέθοδος 2: Τερματισμός της διαδικασίας πελάτη Riot

Μια άλλη μέθοδος επανεκκίνησης του προγράμματος-πελάτη Riot είναι ο τερματισμός των διαδικασιών που εκτελούνται από το Task Manager και η επανεκκίνηση του υπολογιστή. Ακολουθούν τα βήματα για τον τερματισμό της διαδικασίας Riot Client. Μετά το κλείσιμο της διαδικασίας, μπορείτε να επανεκκινήσετε το πρόγραμμα-πελάτη Riot μετά την επανεκκίνηση του συστήματός σας. Ακολουθούν τα βήματα για να το κάνετε αυτό.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Ctrl + Alt + Delete ταυτόχρονα.

2. Επιλέξτε τη Διαχείριση εργασιών.

3. Εδώ, μεταβείτε στην καρτέλα Διαδικασίες.

4. Τώρα, κάντε δεξί κλικ στη διαδικασία Riot Client.

5. Και επιλέξτε την επιλογή Τέλος εργασίας.

6. Τέλος, επανεκκινήστε τον υπολογιστή και, στη συνέχεια, επανεκκινήστε το παιχνίδι ως διαχειριστής.

Μέθοδος 3: Ενημέρωση προγραμμάτων οδήγησης συσκευών

Εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα συμβατότητας με το Riot Client στον υπολογιστή σας, τότε η ενημέρωση των προγραμμάτων οδήγησης συσκευών θα λύσει αυτό το πρόβλημα. Οι ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης βοηθούν στη διόρθωση σφαλμάτων και σφαλμάτων με το πρόγραμμα οδήγησης. Ακολουθήστε τον οδηγό μας για να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης συσκευών στα Windows 10.

  Πώς να συνδέσετε οποιοδήποτε ελεγκτή παιχνιδιών κονσόλας σε υπολογιστή με Windows ή Mac

Μέθοδος 4: Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη της Riot Games

Τέλος, εάν καμία από τις παραπάνω μεθόδους δεν κάνει επανεκκίνηση του προγράμματος-πελάτη Riot, τότε μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα υποστήριξης των Riot Games για να διορθώσετε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το παιχνίδι.

1. Μεταβείτε στη σελίδα υποστήριξης Riot Games.

2. Επιλέξτε το παιχνίδι Valorant και κάντε κλικ στην επιλογή SUBMIT A TICKET.

3. Στη σελίδα Valorant Support, συμπληρώστε τη φόρμα.

4. Εδώ, ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ από το αναπτυσσόμενο μενού.

5. Εισαγάγετε τα Απαιτούμενα στοιχεία στη φόρμα που δίνεται.

6. Τέλος, κάντε κλικ στο SUBMIT.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο ήταν χρήσιμο και ότι μπορέσατε να μάθετε πώς να κάνετε επανεκκίνηση του προγράμματος-πελάτη Riot για να ξεκινήσετε το Valorant. Μη διστάσετε να στείλετε τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της ενότητας σχολίων που δίνεται παρακάτω. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.