Αποτρέψτε την κατάσταση αδράνειας των Windows κατά τη λήψη αρχείων από το Chrome


Τα προγράμματα περιήγησης Ιστού είναι οι προεπιλεγμένες εφαρμογές που χρησιμοποιούνται για τη λήψη αρχείων. Δεν είναι δυνατή η λήψη όλων των μεγάλων αρχείων μέσω ενός προγράμματος-πελάτη torrent ή ενός διαχειριστή λήψεων και οι χρήστες αναγκάζονται να βασίζονται στον πολύ βασικό διαχειριστή λήψεων που παρέχεται μαζί με ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Ο δικός του διαχειριστής λήψεων του Chrome είναι αρκετά βασικός, χωρίς καμία απολύτως εξαιρετική λειτουργία. Εάν χρησιμοποιείτε το Chrome για τη λήψη ενός πολύ μεγάλου αρχείου, το οποίο θα απαιτήσει ώρες για να ολοκληρωθεί, ίσως θέλετε να αποτρέψετε την αδράνεια του συστήματός σας όσο η λήψη βρίσκεται σε εξέλιξη. Ωστόσο, μόλις ολοκληρωθεί η λήψη, το σύστημα θα πρέπει να αφεθεί σε αδράνεια, αλλά το Chrome δεν έχει απλό τρόπο να τα ρυθμίσει όλα αυτά. Για να μην πέσει το λειτουργικό σας σύστημα σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας ενώ η λήψη βρίσκεται σε εξέλιξη, χρειάζεστε δύο διαφορετικές επεκτάσεις για να κάνετε το κόλπο. Λήψη Shutdown και Sleepless στο σύστημα.

  Πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα στοιχεία από το Outlook

Εγκαταστήστε και τις δύο επεκτάσεις και ενεργοποιήστε τις. κάντε κλικ στα αντίστοιχα εικονίδια επέκτασης, προτού ξεκινήσετε τη λήψη. Το Sleepless in System θα εμποδίσει το σύστημά σας να τεθεί σε αδράνεια όσο λειτουργεί το Chrome. Αυτό διασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε τη σύνδεση του δικτύου σας και θα καταλήξετε να διακόψετε τη λήψη. Ξεκινήστε τη λήψη και αφήστε το να ολοκληρωθεί με τον δικό του ρυθμό.

Φυσικά δεν θέλετε το σύστημά σας να παραμείνει σε λειτουργία μόλις ολοκληρωθεί η λήψη και εκεί εμφανίζεται η επέκταση Τερματισμός λήψης. Όταν ολοκληρωθεί η λήψη του αρχείου, θα βγει αυτόματα από το Chrome, ακυρώνοντας έτσι αυτό που έκανε το Sleepless in System και επιτρέποντας στο σύστημά σας να πήγαινε για ύπνο.

  Τρόπος εμφάνισης όλης της αλληλογραφίας ως απλού κειμένου στο Outlook

Πολλοί διαχειριστές λήψεων και ακόμη και μερικοί από τους πιο δημοφιλείς πελάτες torrent δεν διαθέτουν δυνατότητα αυτόματης απενεργοποίησης ή αναστολής λειτουργίας όταν ολοκληρωθούν οι λήψεις, επομένως ανάλογα με τον τύπο και το μέγεθος του αρχείου που κατεβάζετε, αυτές οι δύο επεκτάσεις ενδέχεται να κάνουν το Chrome καλύτερος διαχειριστής λήψεων.

Εγκαταστήστε το Sleepless στο σύστημα από το Chrome Web Store

Εγκαταστήστε το Download Shutdown από το Chrome Web Store