Πώς να επιστρέψετε χρήματα σε ένα παιχνίδι GOG

Το GOG.com έχει πλέον πολιτική επιστροφής χρημάτων που σας επιτρέπει να επιστρέψετε τα χρήματα για παιχνίδια που αγοράσατε εντός 30 ημερών, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό τα έχετε παίξει. Αυτή η ευρεία νέα πολιτική είναι πολύ πιο γενναιόδωρη από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές της GOG όπως το Steam και το Epic Games Store.

Πώς να επιστρέψετε ένα παιχνίδι GOG

Για να επιστρέψετε ένα παιχνίδι, ακόμα κι αν το έχετε κατεβάσει, εγκαταστήσει και παίξει, ξεκινήστε υποβολή αίτησης. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις φόρμες κατευθύνοντας οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού στο “support.gog.com, στη συνέχεια κάνοντας κύλιση προς τα κάτω και κάνοντας κλικ στην επιλογή «Επικοινωνήστε μαζί μας».

Επιλέξτε «Παραγγελίες και πληρωμές» στο επάνω μέρος για να ανοίξετε τη φόρμα αιτήματος επιστροφής χρημάτων.

Συμπληρώστε το email σας και το αναγνωριστικό παραγγελίας. Αν και δεν απαιτείται, η παροχή του αρχικού αναγνωριστικού παραγγελίας θα βοηθήσει στην επίσπευση της διαδικασίας. Μπορείτε να βρείτε το αναγνωριστικό παραγγελίας GOG στο αρχικό email επιβεβαίωσης παραγγελίας.

  Πώς να δημιουργήσετε φόρμες PDF με υπολογισμούς στο Adobe Acrobat

Επιλέξτε έναν τύπο προβλήματος. Προς το παρόν, δεν υπάρχει επιλογή “Επιστροφή χρημάτων”, επομένως επιλέξτε “Άλλα ζητήματα που σχετίζονται με την παραγγελία”, εκτός εάν μια άλλη επιλογή ταιριάζει περισσότερο στην κατάστασή σας.

Πληκτρολογήστε “Αίτημα επιστροφής χρημάτων” ή παρόμοιο, στη γραμμή Θέμα. Στη συνέχεια, προσθέστε μια περιγραφή του λόγου που ζητήσατε την επιστροφή. Συνιστούμε να διατηρείτε την περιγραφή σας απλή και απλή, αλλά να θυμάστε ότι τα χιλιόμετρα σας μπορεί πάντα να διαφέρουν.

Επισυνάψτε τυχόν αρχεία που μπορεί να είναι σχετικά (όπως ένα στιγμιότυπο οθόνης τυχόν προβλημάτων που αντιμετωπίζετε) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Υποβολή”. Θα λάβετε επιβεβαίωση του αιτήματός σας μέσω email και η GOG θα επικοινωνήσει μαζί σας απευθείας.

Μπορείτε πραγματικά να επιστρέψετε χρήματα σε οποιοδήποτε παιχνίδι;

Αυτή η πολιτική επιστροφής χρημάτων είναι εκπληκτικά γενναιόδωρη, ειδικά αν ληφθεί υπόψη η GOG οικονομικά προβλήματα το 2019. Τούτου λεχθέντος, η GOG παρακαλεί τους πελάτες να μην επωφεληθούν από αυτήν τη γενναιόδωρη πολιτική που βασίζεται στην τιμή. Η GOG διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί μεμονωμένα αιτήματα για επιστροφές χρημάτων, αλλά θα πρέπει να είστε εντάξει εφόσον δεν κάνετε κατάχρηση της διαδικασίας επιστροφής χρημάτων.

  Πώς να αλλάξετε το Kerning στο Microsoft Word

Η νέα πολιτική της GOG περιλαμβάνει τίτλους Game in Development (Early Access), καθώς και προπαραγγελίες, οι οποίες μπορούν να επιστραφούν ανά πάσα στιγμή πριν από την κυκλοφορία ή εντός 30 ημερών από την κυκλοφορία. Δεν υπάρχουν όρια στο πόσα παιχνίδια μπορείτε να επιστρέψετε σε μια δεδομένη χρονική περίοδο. Εάν η χώρα σας παρέχει δικαιώματα επιπλέον αυτών, η GOG θα τιμήσει αυτά τα δικαιώματα.

Το DLC και τα Season Passes είναι διαθέσιμα για επιστροφές χρημάτων εάν έχουν αγοραστεί ως αυτόνομο στοιχείο ή ως μέρος ενός πακέτου παιχνιδιών που επίσης επιστρέφεται ως μία συναλλαγή. Ωστόσο, η GOG δεν είναι σε θέση να επιστρέψει τα μεμονωμένα στοιχεία DLC που πωλήθηκαν ως μέρος ενός πακέτου παιχνιδιών. Εάν ζητάτε επιστροφή χρημάτων για το βασικό παιχνίδι που αγοράσατε αλλά όχι για το DLC που αγοράσατε ξεχωριστά, η GOG θα επιστρέψει τα χρήματα για τις αγορές σας τόσο για το βασικό παιχνίδι όσο και για το DLC.

  Τι είναι ο κώδικας Konami και πώς τον χρησιμοποιείτε;

Εάν επιστρέφετε ένα παιχνίδι λόγω τεχνικών δυσκολιών, η GOG έχει μια απίστευτη ομάδα τεχνικής υποστήριξης που θα συνεργαστεί στενά μαζί σας για να σας βοηθήσει να επιλύσετε το πρόβλημά σας, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να παίζετε ευχάριστα. Για να γινει αυτο, υποβάλετε αίτημα ακολουθώντας τις παραπάνω οδηγίες. Αντίθετα, όταν φτάσετε στη σελίδα της φόρμας αιτήματος, κάντε κλικ στο «Τεχνικά ζητήματα παιχνιδιού GOG.COM» και υποβάλετε αυτήν τη φόρμα.

Το GOG, το οποίο ανήκει στην CD Projekt Red, προγραμματιστές των αγαπημένων παιχνιδιών Witcher και του πολυαναμενόμενου Cyberpunk 2077, κατείχε πάντα μια ξεχωριστή θέση στην αγορά λόγω της εστίασής τους στη διατήρηση πολύ παλαιότερων τίτλων των οποίων οι προγραμματιστές μπορεί να μην υπάρχουν και πολλά άλλα ( εταιρικά ή σωματικά). Μπορείτε να διαβάσετε τη λεπτομέρεια αυτής της νέας πολιτικής στο Το ενημερωμένο συμφωνητικό χρήστη της GOGκαι να θυμάσαι πάντα πετάξτε ένα νόμισμα στον προγραμματιστή σας.