Προσθέστε μια σφραγίδα ημερομηνίας και ώρας σε φωτογραφίες στο τηλέφωνό σας Android


Οι εφαρμογές κάμερας επικεντρώνονται στο να μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε εντυπωσιακές φωτογραφίες. Ορισμένες είναι γεμάτες με φίλτρα, ενώ άλλες μας δίνουν την ελευθερία να προσαρμόζουμε χειροκίνητα την έκθεση και την εστιακή απόσταση κ.λπ. Όταν αυτές οι εφαρμογές επικεντρώνονται στο να μας προσφέρουν όλο και πιο ισχυρές επιλογές επεξεργασίας, φαίνεται ότι χάνουν ορισμένες βασικές λειτουργίες που μας άρεσαν στις παλιές μας φωτογραφικές μηχανές φιλμ όπως η ικανότητα σφράγισης ημερομηνίας και ώρας. Σίγουρα, με smartphone και ψηφιακές κάμερες μπορείτε να ενσωματώσετε δεδομένα ημερομηνίας και ακόμη και τοποθεσίας στο αρχείο εικόνας, αλλά αυτά τα δεδομένα μπορούν να αφαιρεθούν ή να επεξεργαστούν με τη σωστή εφαρμογή. Ακολουθεί μια λίστα εφαρμογών για Android που, μεταξύ πολλών άλλων, θα σας επιτρέψουν να επισημάνετε την ημερομηνία και την ώρα λήψης μιας φωτογραφίας στην ίδια τη φωτογραφία.

  Οι 5 καλύτεροι εξομοιωτές Android κατάταξης

Κάμερα 360

Η Camera360 είναι μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή φωτογραφίας. Προσφέρει πάνω από 200 φίλτρα δωρεάν και πολλές άλλες εξαιρετικές δυνατότητες για εκκίνηση. Σας επιτρέπει επίσης να ενεργοποιήσετε τη σήμανση ώρας και ημερομηνίας σε φωτογραφίες που τραβήξατε με την εφαρμογή. Η εφαρμογή είναι δωρεάν και η ημερομηνία και η ώρα προστίθενται σε λευκό κείμενο. το κείμενο έχει μια σκιά, οπότε ακόμα κι αν φωτογραφίζετε κάτι με έντονο φως ή κάτι που είναι απλώς πιο ανοιχτό χρώμα, η ημερομηνία και η ώρα μπορούν να διαβαστούν. Η εφαρμογή δεν προσφέρει πολλές επιλογές για την προσαρμογή της σφραγίδας ημερομηνίας και ώρας.

  Χρησιμοποιήστε τον έλεγχο έκθεσης και σημείου χρώματος για να δημιουργήσετε μοναδικά φίλτρα [Android]

Εγκαταστήστε το Camera360 από το Google Play Store

Vignette (Δωρεάν)

Το Vignette είναι μια εξίσου δημοφιλής εφαρμογή που διαθέτει δωρεάν και πληρωμένη έκδοση. Είναι δημοφιλές για τα προσαρμοσμένα φίλτρα και τα εφέ που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν. Η δωρεάν έκδοση υποστηρίζει μια λειτουργία σφραγίδας ημερομηνίας και ώρας και έχει πολλές επιλογές για την προσαρμογή της σφραγίδας. Μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα της σφραγίδας και το μέγεθός της. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε είτε την ώρα είτε την ημερομηνία. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να επιλέξετε την ποιότητα της φωτογραφίας. Δεδομένου ότι αυτή είναι η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής, θα υπάρχουν διαφημίσεις.

Εγκαταστήστε το Vignette από το Google Play Store

  Πώς να αντικατοπτρίσετε και να ελέγξετε το τηλέφωνό σας Android σε οποιονδήποτε υπολογιστή με Windows

Χρονική Σφραγίδα APD

Το APD TimeStamp δεν έχει την καλύτερη διεπαφή, ούτε έχει πολλές επιλογές προσαρμογής για την προσθήκη της σφραγίδας ημερομηνίας και ώρας. Στην πραγματικότητα, αυτή η εφαρμογή που υπάρχει με μοναδικό σκοπό την προσθήκη της σφραγίδας δεν έχει λειτουργία λήψης φωτογραφιών. Σας επιτρέπει να προσθέσετε μια σφραγίδα ημερομηνίας και ώρας σε φωτογραφίες που έχετε ήδη τραβήξει. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα EXIF ​​που είναι αποθηκευμένα με τη φωτογραφία για να προσθέσετε μια χρονική σήμανση ή μπορείτε να εισαγάγετε μια προσαρμοσμένη ημερομηνία και ώρα που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Εγκαταστήστε το APD TimeStamp από το Google Play Store