Πώς να επεξεργαστείτε την Επόμενη λίστα κατά την αναπαραγωγή μουσικής στο Shuffle στο iOS


Οι μουσικές μας βιβλιοθήκες αποτελούνται από δύο είδη τραγουδιών. Τραγούδια που ακούμε ξανά και ξανά και τραγούδια που μας αρέσουν αλλά δεν ακούμε συχνά. Είναι απίθανο να διαγράψουμε αυτά τα τραγούδια από τη βιβλιοθήκη μας, επειδή ποτέ δεν ξέρετε πότε μπορεί να θέλετε να τα ακούσετε. Θα μπορούσε να συμβεί. Η λειτουργία τυχαίας αναπαραγωγής στην εφαρμογή Μουσική στο iOS είναι ένας καλός τρόπος για να συνεχίσετε να κάνετε ποδήλατο τη μουσική που ακούτε. Δεν περιορίζεστε σε μια μικρή επιλογή από τη βιβλιοθήκη σας και μερικά από τα άλλα κομμάτια στο τηλέφωνό σας έχουν την ευκαιρία να ακουστούν. Η εφαρμογή Μουσική στο iOS σάς δίνει τον έλεγχο του κομματιού που θα αναπαραχθεί στη συνέχεια στη λειτουργία τυχαίας αναπαραγωγής. Μπορείτε να επεξεργαστείτε την επάνω επόμενη λίστα κατά την αναπαραγωγή μουσικής με τυχαία σειρά. Να πώς.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τον σαρωτή κώδικα QR στην εφαρμογή κάμερας στο iOS 11

Ανοίξτε την εφαρμογή Μουσική στη συσκευή σας iOS και παίξτε μουσική σε λειτουργία Τυχαία αναπαραγωγή. Μόλις αρχίσει να παίζει το πρώτο κομμάτι, πατήστε τη μικρή γραμμή αναπαραγωγής στο κάτω μέρος της οθόνης.

Στην κύρια οθόνη του τραγουδιού, κάντε κύλιση προς τα κάτω, πέρα ​​από τα χειριστήρια αναπαραγωγής και θα δείτε μια λίστα με όλα τα τραγούδια που βρίσκονται σε ουρά για αναπαραγωγή. Αυτή η λίστα μπορεί να επεξεργαστεί. απλά κρατήστε και σύρετε και αποθέστε το ένα τραγούδι πάνω στο άλλο.

Η δυνατότητα είναι παρούσα στην εφαρμογή Μουσική στο iOS 10. Είναι πιθανό ότι και παλαιότερες εκδόσεις του iOS είχαν αυτήν τη δυνατότητα. Η εφαρμογή Μουσική επανασχεδιάζεται αρκετά συχνά, επομένως είναι δύσκολο να είστε σίγουροι, εκτός εάν χρησιμοποιείτε μια παλαιότερη έκδοση του iOS.

  Πώς να αφαιρέσετε άτομα από την εφαρμογή Φωτογραφίες στο iOS 12

Η οργάνωση της επόμενης λίστας όταν παίζετε μουσική με τυχαία σειρά ανατρέπει τον σκοπό της σε κάποιο βαθμό. Το όλο θέμα είναι να μην ακούτε επανειλημμένα τα αγαπημένα σας τραγούδια ξανά και ξανά.

Η επόμενη λίστα είναι πάντα παρούσα, ανεξάρτητα από το αν παίζετε τραγούδια με την ταξινομημένη τους σειρά ή εάν έχετε ένα τραγούδι να παίζει συνεχώς σε βρόχο. Η λίστα ουσιαστικά δείχνει ποιο(α) τραγούδι(α) θα παιχτεί αν πατήσετε το κουμπί επόμενο στα χειριστήρια της αναπαραγωγής.