Τι είναι το Apple Fitness+ και πόσο κοστίζει;

Το Fitness+ είναι μια υπηρεσία που εστιάζει στην υγεία από την Apple, που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθά να εκπαιδεύεστε και να παραμένετε σε φόρμα από την άνεση του σπιτιού σας. Το Fitness+ περιλαμβάνει εξατομικευμένες προτάσεις προπόνησης και ενσωμάτωση Apple Watch που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2020.

Τι είναι το Apple Fitness+;

Fitness+ είναι μια συνδρομητική υπηρεσία άσκησης που περιλαμβάνει εκπαίδευση για γιόγκα, ποδηλασία, τρέξιμο, ασκήσεις πυρήνα και ενδυνάμωσης, μεταξύ άλλων τύπων προπονήσεων κάθε εβδομάδα. Η Apple θα προσφέρει νέες προπονήσεις, ώστε να υπάρχουν πάντα νέα μαθήματα για εξερεύνηση.

Κάθε προτεινόμενη προπόνηση βασίζεται στη δραστηριότητά σας στο Apple Watch. Η εφαρμογή Fitness+ ενσωματώνει τις προσωπικές σας μετρήσεις, όπως τον καρδιακό ρυθμό και τις θερμίδες που καίτε, σε κάθε προπόνηση στην εφαρμογή Fitness+.

  Θυμάστε τα BBS; Δείτε πώς μπορείτε να επισκεφτείτε ένα σήμερα

Το Fitness+ διαθέτει επίσης ένα ειδικό μάθημα για όσους είναι νέοι στο fitness ή ξεκινούν ξανά το πρόγραμμα που ονομάζεται «Πρόγραμμα Απόλυτου Αρχαρίου». Είναι ενσωματωμένο στο Fitness+ με τη βοήθεια προπονητών που σας διδάσκουν βασική κίνηση και άσκηση, ώστε να μπορείτε να μάθετε πώς να προετοιμαστείτε για ορισμένες προπονήσεις.

Οι περισσότερες από τις ασκήσεις μπορούν να ολοκληρωθούν χωρίς εξοπλισμό ή ένα απλό σετ αλτήρων, καθιστώντας εξαιρετικά εύκολη την προπόνηση στο σπίτι. Τα πιο προχωρημένα μαθήματα θα απαιτήσουν εξοπλισμό όπως διαδρόμους, κάτι που μπορεί να σημαίνει χρήση του Fitness+ στο γυμναστήριο.

Τι προσφέρει το Fitness+;

Όταν επιλεγεί και ξεκινήσει μια προπόνηση σε iPhone, iPad ή Apple TV, ο τύπος προπόνησης θα ξεκινήσει αυτόματα στο Apple Watch. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, οι μετρήσεις από το Apple Watch εμφανίζονται στην οθόνη για να σας εμπνεύσουν και να σας παρακινήσουν να πιέσετε περισσότερο. Για παράδειγμα, όταν ο εκπαιδευτής λέει να ελέγξετε τον καρδιακό σας ρυθμό ή ξεκινά ένα χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης, αυτοί οι αριθμοί θα κινούνται στην οθόνη σας.

  Πώς να αποκλείσετε το Red Shell στον υπολογιστή ή στο Mac σας

Αν σας αρέσει να πιέζετε τον εαυτό σας με λίγο υγιή ανταγωνισμό, η προαιρετική γραμμή Burn δείχνει πώς η τρέχουσα προσπάθειά σας ανταποκρίνεται σε οποιονδήποτε έχει κάνει την ίδια προπόνηση στο παρελθόν.

Οι γνωστοί δακτύλιοι δραστηριότητας από το Apple Watch εμφανίζονται επίσης στην οθόνη, υπογραμμίζοντας την πρόοδό σας και ξεκινώντας μια κινούμενη γιορτή καθώς κλείνουν. Με την Κοινή χρήση δραστηριότητας, μπορείτε να επιτρέψετε στους φίλους και την οικογένειά σας να βλέπουν ποιες προπονήσεις Fitness+ έχετε ολοκληρώσει.

Μόλις ενεργοποιήσετε τη συνδρομή σας στο Fitness+, μπορείτε να βρείτε το Fitness+ στη νέα εφαρμογή “Fitness” στο iPhone, το iPad και το Apple TV σας.

  Πώς να διορθώσετε προβλήματα ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης Nvidia

Πόσο κοστίζει το Fitness+;

Πρόσβαση σε Το Fitness+ κοστίζει 9,99 $ το μήνα ή 79,99 $ ετησίως όταν κυκλοφόρησε το φθινόπωρο του 2020. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, η υπηρεσία θα είναι δωρεάν για τους πρώτους τρεις μήνες με την αγορά ενός νέου Apple Watch Series 6. Διατίθεται επίσης σε πακέτο ως μέρος της νέας συνδρομής Apple One της εταιρείας.

Οι τρέχοντες κάτοχοι Apple Watch (σειρά 3 και μεταγενέστερες) λαμβάνουν δωρεάν έναν μήνα και μπορούν να μοιραστούν τη δοκιμή με άλλα πέντε μέλη της οικογένειας. Το πρόγραμμα συνδρομής θα ανανεωθεί αυτόματα μετά τη δοκιμή των 30 ημερών μέχρι να ακυρωθεί μη αυτόματα.