Η εφαρμογή που βασίζεται σε ενέργειες σας συνδέει με τις επαφές σας πιο γρήγορα [iOS]

Ποτέ δεν θεώρησα την εφαρμογή Επαφές στο iPhone ως κατώτερη. Είναι εξαιρετικό στην αποθήκευση στοιχείων επικοινωνίας και η αναζήτηση λειτουργεί επίσης καλά. Είμαι απογοητευμένος με την έλλειψη επιλογών ομαδοποίησης, αλλά αυτό είναι το μόνο παράπονο που έχω. Γνωρίστε το Mingle μια εφαρμογή που βασίζεται σε χειρονομίες που σας επιτρέπει να συνομιλείτε, να στέλνετε tweet, να στέλνετε μηνύματα και να στέλνετε email σε μια επαφή χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε εφαρμογή είναι εγκατεστημένη στο τηλέφωνό σας με λίγα μόνο σάρωση στην οθόνη σας. Αξίζει 0,99 $ στο App Store, αλλά αξίζει αυτή την τιμή. Όχι μόνο μπορείτε να εκτελέσετε αυτές τις τέσσερις ενέργειες μέσω διαφορετικών εφαρμογών στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να προσθέσετε και δικές σας προσαρμοσμένες ενέργειες. Η εφαρμογή έχει έκπτωση 50% αυτή τη στιγμή, αλλά η τιμή θα αυξηθεί σύντομα.

  Πώς να κατεβάσετε κάθε ταπετσαρία iOS και macOS Ever

Εκκινήστε την εφαρμογή και δώστε της πρόσβαση στις επαφές σας. Κάντε κύλιση στη λίστα ή αναζητήστε την επαφή με την οποία θέλετε να αλληλεπιδράσετε. Σύρετε από αριστερά προς τα δεξιά και καθώς σαρώνετε θα δείτε καθεμία από τις τέσσερις ενέργειες να εμφανίζεται με τη μορφή ενός κουμπιού. Έχοντας ορατό ένα κουμπί ενέργειας, αφήστε την επαφή και η εφαρμογή θα εκτελέσει την ενέργεια. Για παράδειγμα, εάν κάνετε σάρωση και αφήστε το όταν εμφανιστεί το κουμπί ενέργειας email, η εφαρμογή θα ανοίξει το προεπιλεγμένο πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το email του παραλήπτη να έχει ήδη προστεθεί σε αυτό.

Για να προσαρμόσετε την εφαρμογή που θα χρησιμοποιεί το Mingle για την εκτέλεση μιας ενέργειας, σύρετε από δεξιά προς τα αριστερά. Πατήστε μια ενέργεια για την οποία θέλετε να αλλάξετε την προεπιλεγμένη εφαρμογή. Εντός εφαρμογής σημαίνει ότι το Mingle θα χρησιμοποιεί την προεπιλεγμένη εφαρμογή στο iPhone σας. Πατήστε την ενέργεια και επιλέξτε μια διαφορετική εφαρμογή. Ίσως χρειαστεί να εισαγάγετε πρόσθετες πληροφορίες, για παράδειγμα, εάν επιλέξετε το Skype ως εφαρμογή συνομιλίας, θα πρέπει να εισαγάγετε το αναγνωριστικό Skype της επαφής.

  Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο Εγγράφων Google από μια συντόμευση της αρχικής οθόνης [iOS]

Όλες οι ενέργειες έχουν τις ίδιες υποενέργειες που μπορούν να τους ανατεθεί να εκτελούν, όπως πραγματοποίηση κλήσης, πραγματοποίηση κλήσης Facetime, άνοιγμα της σελίδας μιας επαφής στο YouTube και πολλά άλλα.

Εάν αυτές οι ενέργειες δεν είναι αρκετές για εσάς, προχωρήστε και προσθέστε τη δική σας ενέργεια. Πατήστε έναν τύπο ενέργειας και μετά πατήστε Προσαρμοσμένη ενέργεια. Εισαγάγετε ένα όνομα για αυτό, επιλέξτε ποια εφαρμογή θα χρησιμοποιήσετε για να εκτελέσετε αυτήν την ενέργεια, εισαγάγετε μια εντολή URL που θα πρέπει να εκτελέσει η εφαρμογή (ελαφρώς περίπλοκη). Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Υποστηριζόμενες ετικέτες για να δείτε τον τύπο πληροφοριών που υποστηρίζει η εφαρμογή και μπορεί να στείλει για μια συγκεκριμένη επαφή.

  Πώς να συνεχίσετε την εγγραφή ενός φωνητικού σημειώματος στο iOS

Η εφαρμογή είναι απλή αλλά ισχυρή. είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδέσετε τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στο τηλέφωνό σας με τις επαφές σας. Το Mingle δεν έχει σκοπό να μεταρρυθμίσει ή να οργανώσει το βιβλίο διευθύνσεών σας. Αυτό που κάνει είναι ότι κάνει τις επαφές πιο λειτουργικές, επιτρέποντάς σας να αλληλεπιδράτε μαζί τους αντί να ανακτάτε απλώς πληροφορίες.

Κατεβάστε το Mingle από το App Store