Πώς να επεξεργαστείτε τα GIF σε ένα iPhone

Οι εφαρμογές GIF είναι κάτι, όπως και τα ειδικά πληκτρολόγια GIF που σας επιτρέπουν να βρίσκετε και να μοιράζεστε GIF χωρίς να αφήνετε μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων. Υπάρχουν επίσης εφαρμογές που σας επιτρέπουν να μετατρέπετε ζωντανές φωτογραφίες στο iOS σε GIF. Αν και δεν υπάρχει έλλειψη εφαρμογών GIF για iOS, οι διαθέσιμες επικεντρώνονται κυρίως στην εύρεση GIF. Υπάρχουν λίγα που σας επιτρέπουν πραγματικά να επεξεργαστείτε ένα GIF. Εάν έχετε ένα GIF που θέλετε να περικόψετε σε ένα συγκεκριμένο τμήμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Giphy για να επεξεργαστείτε GIF σε ένα iPhone.

Επεξεργασία GIF στο iPhone

Εγκαταστήστε το GIPHY από το App Store. Το GIF που θέλετε να επεξεργαστείτε μπορεί να προέρχεται από το GIPHY ή μπορείτε να επεξεργαστείτε ένα που είναι αποθηκευμένο στις Φωτογραφίες.

  Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο Badoo

Ανοίξτε το GIPHY και αναζητήστε το GIF που θέλετε να επεξεργαστείτε ή πατήστε το κουμπί συν στο κάτω μέρος για να αποκτήσετε πρόσβαση σε GIF από το ρολό της κάμερας. Το κουμπί συν θα ανοίξει την κάμερα και από εκεί μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις φωτογραφίες σας. Επιλέξτε το GIF που θέλετε να επεξεργαστείτε.

Το GIPHY θα το ανοίξει στον επεξεργαστή του όπου μπορείτε να κόψετε το GIF και να προσθέσετε κείμενο σε αυτό, μεταξύ άλλων. Επεξεργαστείτε το GIF και όταν τελειώσετε, πατήστε το κουμπί ελέγχου επάνω δεξιά.

Μόλις αποθηκευτεί η επεξεργασία, μπορείτε να ανεβάσετε το επεξεργασμένο GIF στο GIPHY ή μπορείτε να το αποθηκεύσετε στο ρολό της κάμερας. Για να αποθηκεύσετε το GIF στο ρολό της κάμερας, πατήστε την επιλογή Κοινή χρήση GIF και στην οθόνη κοινής χρήσης, πατήστε Αποθήκευση GIF.

  Κάντε τη γραφή σας πιο εύκολη στην ανάγνωση χρησιμοποιώντας 1000 λέξεις που χρησιμοποιούνται συνήθως

Το GIPHY δεν σας επιτρέπει αυτόματα να επεξεργάζεστε GIF που βρίσκετε στην εφαρμογή. Για να μπορέσετε να τα επεξεργαστείτε, θα πρέπει να τα αποθηκεύσετε στο ρολό της κάμερας. Οι επιλογές επεξεργασίας που είναι σχετικές είναι το κείμενο και οι περικοπές. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε την κατεύθυνση αναπαραγωγής ενός GIF π.χ., μπορείτε να το επαναφέρετε έτσι ώστε να παίζει προς τα πίσω. Το GIPHY έχει επίσης μερικές άλλες επιλογές αναπαραγωγής που μπορείτε να δοκιμάσετε, αλλά δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον βρόχο στον οποίο παίζεται το GIF.

Το τελικό GIF δεν θα έχει το σήμα GIPHY εάν το επεξεργαστείτε στην εφαρμογή. Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία από πού προέρχεται το GIF. Το GIPHY δεν προσθέτει υδατογραφήματα ή οτιδήποτε άλλο σε αυτό, επομένως είναι ασφαλές να το χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε θέλετε. Εάν κόψετε ένα GIF, η τελική εικόνα που θα λάβετε θα είναι προφανώς μικρότερη, ωστόσο, εάν προσθέσετε κείμενο σε αυτό ή προσθέσετε ένα αυτοκόλλητο ή εφέ, η τελική εικόνα θα είναι φυσικά μεγαλύτερη.

  Ο απόλυτος οδηγός για τη σχεδίαση δικτύου