Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο Badoo

Αν δεν έχετε ξανακούσει για το Badoo, πρέπει οπωσδήποτε να το ελέγξετε. Είναι η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εφαρμογή γνωριμιών που δημιουργήθηκε ποτέ. Το Tinder μπορεί να είναι πιο δημοφιλές στην Αμερική, αλλά το Badoo είναι πολύ πιο δημοφιλές σε άλλες χώρες όπως η Βραζιλία, η Ισπανία, το Μεξικό, η Γαλλία και η Ιταλία.

Αλλά λαμβάνοντας υπόψη την εξαιρετικά μεγάλη βάση χρηστών του, μερικά σάπια μήλα είναι βέβαιο ότι θα βρεθούν στο Badoo. Η επιθετική συμπεριφορά είναι πολύ συνηθισμένη στις εφαρμογές γνωριμιών, ειδικά από άνδρες που αναζητούν φίλη και δεν δέχονται το όχι για απάντηση. Ευτυχώς, μπορείτε να αποκλείσετε και να αναφέρετε τέτοια άτομα, διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς.

Πώς λειτουργεί το Badoo

Όπως κάθε άλλη εφαρμογή γνωριμιών, το Badoo λειτουργεί με βάση την αρχή της ολίσθησης προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά, ανάλογα με το αν βρίσκετε κάποιον ελκυστικό. Πώς όμως τα ρυθμίζεις όλα;

Πρώτα, πρέπει να κάνετε λήψη της εφαρμογής από το Google Play Store στο Android ή από το Apple Store στο iPhone. Η εφαρμογή έχει ένα μοντέλο freemium, που σημαίνει ότι είναι δωρεάν για λήψη και χρήση. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες αγορές εντός εφαρμογής.

  Πώς να υπολογίσετε τα διεθνή μεγέθη σελίδων για εκτύπωση

Θα χρειαστεί να εγγραφείτε με τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας. Θα σας ζητηθεί επίσης να ανεβάσετε μια φωτογραφία, ώστε οι άλλοι χρήστες να μπορούν να σας δουν και να αποφασίσουν εάν θέλουν να σας προσθέσουν. Μετά την εγγραφή, θα πρέπει να επιβεβαιώσετε ότι είστε πραγματικά εσείς στη φωτογραφία, τραβώντας μια νέα φωτογραφία στο σημείο. Το Badoo θα το ελέγξει και θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή εάν επιβεβαιώσουν ότι είστε εσείς.

Ξεκινώντας

Όταν συνδεθείτε και ξεκινήσετε την εφαρμογή, θα αποσταλεί αυτόματα στο αντίστοιχο παράθυρο, όπου ταιριάζεστε με τα άτομα του φύλου που σας ενδιαφέρουν. Η εφαρμογή ζητά την τοποθεσία σας, ώστε να μπορούν να σας ταιριάζουν με άτομα που είναι πλησίον.

Θα πρέπει να πατήσετε το X εάν δεν σας αρέσει το άτομο ή να σύρετε προς τα αριστερά. Αν σας αρέσουν, σύρετε προς τα δεξιά ή πατήστε στο εικονίδιο της καρδιάς. Εάν θέλετε να επιταχύνετε τη διαδικασία, αγγίξτε το εικονίδιο στη μέση, το οποίο τους στέλνει ένα συναίσθημα. Σημειώστε ότι αυτή η δυνατότητα έχει κόστος. Εάν αυτό το άτομο αποφασίσει να σας αρέσει πίσω, θα ειδοποιηθείτε και μπορείτε να ξεκινήσετε τη συνομιλία.

  Πώς να εφαρμόσετε ένα φίλτρο σε πολλά επίπεδα ταυτόχρονα στο Photoshop

Αλλά τα πράγματα μπορεί να γίνουν έντονα στη συνομιλία. Κάποιος που φαίνεται καλός στην αρχή μπορεί να γίνει πολύ δυσάρεστος σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εάν το άτομο συνεχίζει να σας κάνει ακατάλληλες ερωτήσεις, να σας στέλνει φωτογραφίες ή να σας στέλνει μηνύματα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, μπορείτε εύκολα να το αποκλείσετε.

Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο Badoo

Σε περίπτωση που κάποιος σας παρενοχλεί, μη διστάσετε να τον αποκλείσετε και να τον αναφέρετε αμέσως. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό στο Badoo:

  • Εκκινήστε την εφαρμογή Badoo στη συσκευή σας.
  • Μεταβείτε στο παράθυρο συνομιλίας, το οποίο έχει ένα εικονίδιο cloud που βρίσκεται κάτω δεξιά στην οθόνη σας.
  • Μπείτε στη συνομιλία με το άτομο που θέλετε να αποκλείσετε.
  • Πατήστε στην εικόνα τους για να μεταβείτε στο προφίλ τους.
  • Σύρετε μέχρι το κάτω μέρος της οθόνης σας.
  • Επιλέξτε Αποκλεισμός ή Αναφορά
  • Σε αυτήν την οθόνη, μπορείτε να επιλέξετε γιατί τα αναφέρετε (π.χ. ανεπιθύμητη αλληλογραφία, απάτη, αγένεια κ.λπ.)
  • Επιβεβαιώστε πατώντας το σημάδι επιλογής στην επάνω δεξιά γωνία.

Τι συμβαίνει όταν μπλοκάρετε κάποιον

Το άτομο που έχετε αποκλείσει δεν θα λάβει ειδοποίηση που θα του λέει ότι το κάνατε. Επίσης, θα εξακολουθούν να μπορούν να δουν το προφίλ σας και θα δουν ακόμη και αν επισκέπτεστε το δικό τους. Ο αποκλεισμός τους εμποδίζει μόνο να σας στείλουν ξανά μηνύματα. Εάν θέλετε να αποφύγετε κάποιον με κάθε τρόπο, ίσως είναι καλύτερο να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό.

  5 απλές συμβουλές επεξεργασίας φωτογραφιών για να κάνετε τις φωτογραφίες σας λαμπερές

Πώς να διαχειριστείτε αποκλεισμένους χρήστες

Μπορείτε να δείτε τη λίστα όλων των αποκλεισμένων χρηστών όταν μεταβείτε στις Ρυθμίσεις. Δείτε πώς θα φτάσετε σε αυτό:

  • Απλώς μεταβείτε στο Προφίλ σας, το πιο δεξί εικονίδιο στο κάτω μέρος της οθόνης σας.
  • Οι ρυθμίσεις βρίσκονται στο επάνω αριστερό μέρος της οθόνης σας.
  • Στη συνέχεια, επιλέξτε Αποκλεισμένοι χρήστες.
  • Θα δείτε όλους τους χρήστες που αποκλείσατε.
  • Για να ξεμπλοκάρετε κάποιον, πατήστε στη φωτογραφία του. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος του προφίλ τους και επιλέξτε Κατάργηση αποκλεισμού. Εάν το κάνετε αρκετά γρήγορα, το άτομο ενδέχεται να μην ξέρει ότι το έχετε αποκλείσει ποτέ.

Αντίο!

Ευτυχώς, το Badoo σας διευκολύνει να απαλλαγείτε από τους ανατριχιασμούς, τους νταήδες ή τα εξαιρετικά ενοχλητικά άτομα που μπορεί να συναντήσετε. Μην αφήνετε κανέναν να σας καταστρέψει τη μέρα λέγοντάς σας κάτι κακό ή ασεβώντας. Μπορεί να θέλουν τον χρόνο και την προσοχή σας, αλλά δεν τους αξίζει να τον πάρουν.