Κάντε τη γραφή σας πιο εύκολη στην ανάγνωση χρησιμοποιώντας 1000 λέξεις που χρησιμοποιούνται συνήθως


Το γράψιμο είναι δύσκολη υπόθεση. δεν χρειάζεται απλώς να βγάζετε λέξεις στο χαρτί, πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι αυτό που γράψατε μπορεί να γίνει κατανοητό από όποιον το διαβάσει. Αυτό είναι συχνά το πιο τρομακτικό μέρος της γραφής, επειδή σπάνια μπορείς να υποθέσεις το επίπεδο κατανόησης του αναγνώστη σου. EasyWrite μια μικρή εφαρμογή web ανάλυσης κειμένου που στοχεύει να κάνει το γραπτό σας πιο κατανοητό. Η εφαρμογή διαθέτει μια βάση δεδομένων με τις χίλιες πιο συχνά χρησιμοποιούμενες λέξεις και όταν το γραπτό σας περιέχει μια λέξη που μπορεί να αντικατασταθεί από μια που χρησιμοποιείται πιο συχνά, το EasyWrite την επισημαίνει.

  Όλοι οι τρόποι παρακολούθησης της τοποθεσίας σας σε ένα iPhone

Επισκεφτείτε το EasyWrite και επικολλήστε το κείμενο που θέλετε να ελέγξετε για αναγνωσιμότητα. Η εφαρμογή θα το αναλύσει και θα επισημάνει τις λέξεις που είναι ασυνήθιστες. Αυτό είναι δυστυχώς το όριο των δυνατοτήτων της εφαρμογής. Δεν σας λέει ποιες εναλλακτικές κοινές λέξεις μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αντικαταστήσετε τις ασυνήθιστες/δύσκολες. Αφήνεστε να μαντέψετε ποιος μπορεί να είναι ένας ευκολότερος τρόπος για να πείτε αυτό που θέλετε χωρίς να διακυβεύσετε το νόημά του.

Το EasyWrtie χρησιμοποιείται καλύτερα όταν επικοινωνείτε με κάποιον που δεν καταλαβαίνει καλά αγγλικά. Θα πρέπει επίσης να προσθέσετε μια καλή δόση κοινής λογικής όταν εξετάζετε τις επισημασμένες λέξεις επειδή οι κοινές λέξεις αλλάζουν από πλαίσιο σε περιεχόμενο. Ορισμένες λέξεις μπορεί να είναι πολύ κοινές σε μια συγκεκριμένη θέση για την οποία γράφετε, π.χ., εάν γράφετε οτιδήποτε σχετίζεται με λειτουργικά συστήματα κινητής τηλεφωνίας, το Android θα είναι μια πολύ κοινή λέξη και όχι μια λέξη που χρειάζεται εξήγηση, αντικατάσταση ή απλοποίηση.

  Πόσο κοστίζει το Netflix ανά μήνα;

Η ιδέα πίσω από το EasyWrite είναι αρκετά προσεγμένη, καθώς σας λέει ποιες λέξεις κάνουν το έγγραφό σας δύσκολο στην ανάγνωση και είναι ένα χρήσιμο εργαλείο παρά τις περιορισμένες δυνατότητες του. Εάν θέλετε να αποκτήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πόσο εύκολο είναι στην ανάγνωση ενός εγγράφου, μπορείτε να λάβετε μια αναφορά αναγνωσιμότητας στο MS Word.

Επισκεφτείτε το EasyWrite