Πώς να επαληθεύσω την ταυτότητά μου στο Ingo Money

Το Ingo Money είναι μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να μετατρέπετε τους μισθούς σας σε μετρητά και επίσης σας επιτρέπει να πληρώνετε τους ανεξόφλητους λογαριασμούς σας κάθε μήνα. Το Ingo Money είναι μια υπηρεσία που παρέχεται από την τράπεζα First Century. Ο κύριος στόχος της Ingo Money είναι η ψηφιοποίηση των χάρτινων επιταγών. Μπορείτε να εξαργυρώσετε επαγγελματικές επιταγές, προσωπικές επιταγές και σχεδόν κάθε είδους επιταγές στην τράπεζά σας από οπουδήποτε στον κόσμο ανά πάσα στιγμή. Οι υπηρεσίες Ingo Money μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο με τη χρήση της εφαρμογής για κινητά που είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Play Store, το App Store κ.λπ. Η διαδικασία εξαργύρωσης επιταγής είναι αρκετά απλή. πρέπει να τραβήξετε τη φωτογραφία της μπροστινής και της πίσω πλευράς της επιταγής σας και να την υποβάλετε για έγκριση. Με αυτόν τον τρόπο, θα πιστωθούν τα μετρητά σας στους τραπεζικούς σας λογαριασμούς. Για να εξαργυρώσετε τους μισθούς σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Ingo Money. Έτσι, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή και να συνδεθείτε σε αυτήν. Θα σας κάνει να καταλάβετε πώς να επαληθεύσετε την ταυτότητα στην εφαρμογή Ingo Money και σε περίπτωση οποιουδήποτε ερωτήματος, πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη ζωντανή συνομιλία Ingo Money. Θα λάβετε επίσης την απάντηση στο γιατί ο Ingo δεν εξαργύρωσε την επιταγή μου συνολικά.

Πώς να επαληθεύσω την ταυτότητά μου στο Ingo Money

Δεν μπορείτε καν να κάνετε εξαργύρωση, αλλά μπορείτε επίσης να χωρίσετε τις επιταγές σε δύο διαφορετικούς λογαριασμούς. Οι επιταγές πληρωμής χρειάζονται συνήθως το πολύ 10 ημέρες για να εξαργυρωθούν. Αλλά πληρώνοντας την επιπλέον χρέωση 5 $, μπορείτε να πιστώσετε τα μετρητά στον επιθυμητό λογαριασμό σας μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς να επαληθεύσετε την ταυτότητα στο Ingo Money λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Το Ingo επαληθεύει τα κεφάλαια;

Ναι, η Ingo επαληθεύει τα κεφάλαια. Οι επιταγές πληρωμής που υποβάλλονται στο Ingo Money επαληθεύονται πρώτα πριν από την εξαργύρωση από το Ingo Money. Στην εφαρμογή Ingo Money, τραβάτε μια φωτογραφία του μπροστινού και του πίσω μέρους του μισθού σας και το ανεβάζετε για έλεγχο. Μόλις η επιταγή σας ελεγχθεί επιτυχώς, θα εξαργυρωθεί στην επιθυμητή μέθοδο λήψης πληρωμής, η οποία μπορεί να είναι είτε PayPal, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Για να προστατεύει τους χρήστες από ελέγχους απάτης και να ψηφιοποιεί τις έντυπες επιταγές, η Ingo επαληθεύει κάθε κεφάλαιο.

  Πώς να κάνετε κλικ στο κουμπί Home με ένα ποντίκι σε ένα iPad

Γιατί η Ingo δεν θα εξαργυρώσει την επιταγή μου;

Ακολουθούν μερικοί λόγοι για τους οποίους ο Ingo δεν θα εξαργυρώσει την επιταγή μου:

  • Οι επιταγές που υποβλήθηκαν στο Ingo Money δεν είναι νόμιμες και ήταν πλαστές.
  • Ο Ingo Money διαπίστωσε ότι η επιταγή δεν ήταν γραμμένη στο όνομά σας.
  • Το ποσό της επιταγής ήταν είτε μικρότερο από 5 $ είτε μεγαλύτερο από 5000 $, το οποίο υπερβαίνει το όριο ποσού επιταγής του Ingo Money.
  • Η εικόνα ελέγχου δεν πέρασε τον έλεγχο γνησιότητας.
  • Η επιταγή που γράφτηκε στον λογαριασμό ήταν είτε κλειστή είτε παραβιασμένη.
  • Δεν ήταν δυνατή η εύρεση επαρκών πληροφοριών στον λογαριασμό εγγραφής επιταγών.

Γιατί η Ingo δεν εξαργυρώνει την επιταγή μου;

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους η ingo δεν εξαργυρώνει την επιταγή μου, ορισμένοι από τους οποίους αναφέρονται παρακάτω:

  • Η επιταγή που υποβάλατε για έγκριση υπερβαίνει το όριο ποσού της επιταγής.
  • Η επιταγή δεν γράφτηκε στο όνομά σας, δηλαδή, το όνομα της επιταγής δεν είναι το ίδιο με αυτό που αναφέρεται στον λογαριασμό σας στο Ingo.
  • Η επιταγή δεν είναι έγκυρη και είναι ψεύτικη.
  • Ο Ingo δεν βρήκε επαρκείς πληροφορίες από τους συντάκτες επιταγών.
  • Οι εικόνες επιταγών δεν είναι ευδιάκριτες.

Αυτοί ήταν όλοι οι λόγοι για τους οποίους ο Ingo δεν εξαργυρώνει την επιταγή μου.

Γιατί λαμβάνω Σφάλμα επαλήθευσης ταυτότητας Ingo Money;

Το σφάλμα επαλήθευσης ταυτότητας Ingo Money εμφανίζεται μόνο σε εκείνους των οποίων το όνομα και η διεύθυνση δεν ταιριάζουν ή των οποίων το όνομα και ο αριθμός κοινωνικής ασφάλισης δεν ταιριάζουν με τα δεδομένα που διαθέτει το Ingo Money, τα οποία ελήφθησαν από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι λογαριασμοί με πληροφορίες που λείπουν διατηρούνται σε αναμονή. Μερικές φορές λόγω αλλαγής διεύθυνσης, οι χρήστες ενδέχεται να λάβουν ένα τέτοιο σφάλμα. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της Ingo Money για επαλήθευση. Αυτοί είναι οι μόνοι λόγοι για τους οποίους λαμβάνω σφάλμα επαλήθευσης ταυτότητας Ingo Money.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να επαληθεύσει την ταυτότητά σας ο Ingo;

Η επαλήθευση ταυτότητας Ingo Money διαρκεί συνήθως 2 έως 3 λεπτά. Ωστόσο, μερικές φορές, μπορεί να χρειαστεί 1 ώρα, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των πληροφοριών που διαθέτει το Ingo Money. Στη διαδικασία επαλήθευσης ταυτότητας, το όνομα και η διεύθυνσή σας ή το όνομά σας και ο αριθμός κοινωνικής ασφάλισης ελέγχονται από τα δεδομένα που είναι διαθέσιμα στο Ingo Money που παρέχονται από την τράπεζα First Century. Και εάν οι πληροφορίες ταιριάζουν, η επαλήθευση ταυτότητας θα εγκριθεί χωρίς κανένα σφάλμα. Ωστόσο, εάν οι πληροφορίες δεν ταιριάζουν, θα λάβετε σφάλμα επαλήθευσης ταυτότητας. Εάν η διαθεσιμότητα δεδομένων δεν επαρκεί, ο λογαριασμός σας παραμένει σε αναμονή. Στις παρακάτω επικεφαλίδες, μπορείτε να βρείτε τα βήματα για τον τρόπο επαλήθευσης ταυτότητας στην εφαρμογή Ingo Money. Είναι πόσος χρόνος χρειάζεται για να επαληθευτεί η ταυτότητα στο Ingo Money.

  Πώς να διαμορφώσετε και να αλλάξετε το μέγεθος του γραφικού στοιχείου του ρολογιού στην αρχική σας οθόνη

Πώς το Ingo Money επαληθεύει τις επιταγές;

Το Ingo Money επαληθεύει τις επιταγές με βάση τη διαδικασία που αναφέρεται παρακάτω:

  • Ελέγχουν εάν ο έλεγχος εικόνας είναι καθαρός τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος του ελέγχου.
  • Επαληθεύει εάν η επιταγή είναι νόμιμη ή όχι εάν είναι πλαστό ή όχι αντιστοιχίζοντας το όνομα του συντάκτη επιταγών με τα δεδομένα χρήστη της τράπεζας.
  • Εάν η εικόνα είναι καθαρή, ελέγχουν για το ποσό της επιταγής που δεν πρέπει να είναι μικρότερο από $5 και μεγαλύτερο από $5000.
  • Αντιστοιχίζουν το όνομα λογαριασμού Ingo Money και τον αριθμό SSN με το όνομα παραλήπτη της επιταγής.
  • Εάν η επιταγή κριθεί νόμιμη, τότε ελέγχουν εάν ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο πρόκειται να πιστωθούν τα χρήματα είναι κλειστός ή είναι ενεργός.

Πώς να συνδεθείτε στο Ingo Money;

Για να μάθετε πώς να συνδεθείτε στο ingo money, απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Ανοίξτε το Εφαρμογή Ingo Money στη συσκευή σας.

2. Εισαγάγετε το email και τον κωδικό πρόσβασής σας.

3. Πατήστε στην επιλογή ΕΙΣΟΔΟΣ για να συνδεθείτε στην εφαρμογή Ingo Money.

Αυτός είναι ο τρόπος σύνδεσης στο Ingo Money.

Πώς μπορώ να επαληθεύσω την ταυτότητα με την εφαρμογή Ingo;

Για να μάθετε πώς μπορώ να επαληθεύσω την ταυτότητα στην εφαρμογή Ingo Money, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

Σημείωση: Μόνο για νέους πελάτες.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ingo Money.

2. Πατήστε στο σύνδεσμο Εγγραφή από κάτω.

3. Εισαγάγετε το email και τον κωδικό πρόσβασής σας και πατήστε στην επιλογή ΕΠΟΜΕΝΟ.

4. Εισαγάγετε το όνομα, το email, τη διεύθυνση, την πόλη, το Ταχυδρομείο και τον αριθμό τηλεφώνου σας και πατήστε στην επιλογή ΕΠΟΜΕΝΟ.

5. Εισαγάγετε την ημερομηνία γέννησής σας, SSN ή ITIN και πατήστε ΕΠΟΜΕΝΟ για να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας.

Πώς να επαληθεύσω την ταυτότητά μου στο Ingo Money;

Για να μάθετε πώς να επαληθεύσετε την ταυτότητα με εισερχόμενα χρήματα, απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

Σημείωση: Και για συσκευές Android και iOS.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Ingo Money στη συσκευή σας.

2. Πατήστε Εγγραφή και πληκτρολογήστε το email και τον κωδικό πρόσβασής σας και πατήστε ΕΠΟΜΕΝΟ.

3. Εισαγάγετε το όνομα, το email, τη διεύθυνση, την πόλη, το Ταχυδρομείο και τον αριθμό τηλεφώνου σας και πατήστε στην επιλογή ΕΠΟΜΕΝΟ.

4. Εισαγάγετε την ημερομηνία γέννησής σας, SSN ή ITIN και πατήστε την επιλογή NEXT για να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Smartphone σας ως τηλεχειριστήριο Amazon Fire TV

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Ingo Money Live Chat;

Αφού μάθετε πώς να επαληθεύσετε την ταυτότητα στο Ingo Money, για να χρησιμοποιήσετε τη ζωντανή συνομιλία Ingo Money, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1. Επισκεφθείτε το Ingo Money ιστοσελίδα στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Let’s Talk στην αρχική σελίδα.

3. Κάντε κλικ στην επιλογή Κάντε κλικ εδώ στην ενότητα Θέλω να εξαργυρώσω μια επιταγή ή χρειάζομαι βοήθεια για την πρόσβαση στην ενότητα των κεφαλαίων επιταγών μου.

4. Κάντε κλικ στο εικονίδιο συνομιλίας που βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

5. Τώρα, κάντε κλικ στο Ingo Money για να ξεκινήσετε μια συνομιλία.

6. Στο κενό πεδίο κειμένου, γράψτε το ερώτημα ή το παράπονό σας.

Αυτός είναι ο τρόπος χρήσης της ζωντανής συνομιλίας Ingo Money.

Πώς να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών της Ingo Money;

Αφού μάθετε πώς μπορείτε να επαληθεύσετε την ταυτότητα με εισερχόμενα χρήματα, για να μάθετε πώς να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών ingo money, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτές τις μεθόδους:

Μέθοδος 1: Μέσω κλήσης

Καλέστε το (229) 276-3990 από το τηλέφωνο ή το σταθερό σας τηλέφωνο για να συνδεθείτε με την εξυπηρέτηση πελατών Ingo Money. Καθώς η κλήση σας συνδέεται, μπορείτε να μοιραστείτε το ερώτημά σας με το στέλεχος. Και αν είναι δυνατόν, το στέλεχος θα προσπαθήσει να το λύσει. Διαφορετικά, το στέλεχος θα το επισημάνει ως παράπονό σας και θα το μεταφέρει στην ανώτερη ομάδα.

Μέθοδος 2: Μέσω email

Μπορείτε να συντάξετε ένα email στο [email protected] και μπορείτε να γράψετε το παράπονο ή το ερώτημά σας σε αυτό το mail. Συνήθως, χρειάζονται έως και 4 έως 5 εργάσιμες ημέρες για μια απάντηση μέσω email.

Μέθοδος 3: Μέσω συνομιλίας

1. Πλοηγηθείτε στο Ingo Money ιστοσελίδα στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Let’s Talk από την αρχική σελίδα.

3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Κάντε κλικ εδώ > συνομιλία.

4. Κάντε κλικ στο Ingo Money για να ξεκινήσετε μια συνομιλία.

Μέθοδος 4: Μέσω Twitter

Εάν χρησιμοποιείτε το Twitter, μπορείτε να στείλετε απευθείας μήνυμα @IngoCares σχετικά με το ερώτημά σας ή το παράπονό σας. Το στέλεχος εξυπηρέτησης πελατών θα απαντήσει στο μήνυμά σας το συντομότερο δυνατό.

Αυτοί ήταν όλοι οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών ingo money.

Τι είναι ο αριθμός τηλεφώνου εξυπηρέτησης πελατών Ingo Money;

Ο αριθμός τηλεφώνου εξυπηρέτησης πελατών Ingo Money είναι (229) 276-3990. Μπορείτε να καλέσετε αυτόν τον αριθμό από το κινητό σας τηλέφωνο ή το σταθερό σας τηλέφωνο και μπορείτε να συνδεθείτε στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Ingo για το ερώτημα ή το παράπονό σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών του Ingo Money ανά πάσα στιγμή ενώ οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες 24 x 7. Εκτός από έναν αριθμό τηλεφώνου, υπάρχουν αρκετοί άλλοι τρόποι επικοινωνίας με την εξυπηρέτηση πελατών του Ingo Money. όπως εξηγείται στην παραπάνω επικεφαλίδα.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να μάθετε πώς να επαληθεύετε την ταυτότητα σε χρήματα εισερχομένων και πώς να χρησιμοποιείτε τη ζωντανή συνομιλία ingo money. Επίσης, πρέπει να έχει λύσει το ερώτημά σας σχετικά με το σφάλμα επαλήθευσης ταυτότητας χρημάτων ingo και τη μη εξαργύρωση της επιταγής μου από τον Ingo. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.