Πώς να δείτε αρχειοθετημένα μηνύματα στο Facebook Messenger

Το Facebook παίζει καθοριστικό ρόλο στην παρουσία μας στον ψηφιακό κόσμο. Ήταν ένας από τους εμπνευστές της στροφής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ο κόσμος βιώνει από τότε. Από τη χρήση του για τη σύνδεση με άτομα έως τα παιχνίδια στην πλατφόρμα, ήταν ένα πακέτο all-in-one για χρήστες σε όλο τον κόσμο. Επίσης, οι χρήστες έχουν την επιλογή να αρχειοθετούν τα μηνύματα ανά πάσα στιγμή στον λογαριασμό τους στο Facebook Messenger. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς να βλέπετε αρχειοθετημένα μηνύματα στο Facebook Messenger. Θα σας βοηθήσει επίσης να μάθετε πώς να προβάλλετε αρχειοθετημένα μηνύματα και γιατί δεν μπορείτε να δείτε το μήνυμα που είναι αρχειοθετημένο στο Messenger.

Πώς να δείτε αρχειοθετημένα μηνύματα στο Facebook Messenger

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς μπορείτε να δείτε τα αρχειοθετημένα μηνύματα στο Facebook Messenger λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Πώς να δείτε πότε δημιουργήθηκε ένας λογαριασμός στο Facebook

Ποιο είναι το σημείο των αρχειοθετημένων μηνυμάτων;

Τα αρχειοθετημένα μηνύματα σημαίνουν ότι ο χρήστης αποκρύπτει μια συνομιλία από την κύρια λίστα συνομιλιών. Η λειτουργία δεν διαγράφει τη συνομιλία, ούτε δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας. Η αρχειοθέτηση ενός μηνύματος το κρύβει μέχρι να συνομιλήσετε με αυτό το άτομο την επόμενη φορά. Η αρχειοθέτηση και η διαγραφή είναι διαφορετικοί όροι. Διαγραφή σημαίνει οριστική κατάργηση ενός ιστορικού μηνυμάτων από τα εισερχόμενα συνομιλίας σας.

Μπορείτε να δείτε αρχειοθετημένα μηνύματα στο Facebook;

Ναι, μπορείτε να δείτε τα αρχειοθετημένα μηνύματά σας στο Facebook Messenger. Σας βοηθά να διατηρείτε τα Εισερχόμενά σας ακατάστατα.

Πώς να δείτε αρχειοθετημένα μηνύματα στην εφαρμογή Facebook Messenger

Η προβολή αρχειοθετημένων μηνυμάτων στην εφαρμογή Messenger είναι εξαιρετικά εύκολη. Ακολουθούν τα βήματα που θα σας καθοδηγήσουν για να δείτε τα αρχειοθετημένα μηνύματα στην εφαρμογή Messenger.

  Πώς να κάνετε ζωντανή ροή στο Facebook και στο YouTube ταυτόχρονα

1. Ανοίξτε το Αγγελιαφόρος εφαρμογή στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Προφίλ από την επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.

3. Στη συνέχεια, πατήστε στο Αρχειοθετημένες συνομιλίες για να δείτε όλες τις συνομιλίες που έχετε ήδη αρχειοθετήσει στο Messenger.

Πώς να προβάλετε αρχειοθετημένα μηνύματα στον Ιστό του Facebook (PC);

Ακολουθούν τα βήματα που θα σας καθοδηγήσουν στην προβολή αρχειοθετημένων μηνυμάτων στον ιστότοπο του Facebook.

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα Facebook στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Messenger > Εμφάνιση όλων στο Messenger.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες > Αρχειοθετημένες συνομιλίες.

Πόσο καιρό μένουν αρχειοθετημένα τα μηνύματα του Facebook;

Η αρχειοθέτηση μιας συνομιλίας στο Facebook Messenger την αποκρύπτει από τα Εισερχόμενά σας μέχρι να συνομιλήσετε ξανά με αυτό το άτομο.

Τι συμβαίνει όταν αρχειοθετείται ένα μήνυμα στο Facebook;

Όταν ένα μήνυμα στο Facebook αρχειοθετείται, αφαιρείται από την ενότητα συνομιλιών του Messenger στην ενότητα Αρχειοθετημένο. Παραμένει στην ενότητα Αρχειοθετημένα μέχρι να συνομιλήσετε ξανά με αυτό το άτομο.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τις αναρτήσεις με καρτέλες στο Facebook

Μπορεί κάποιος να σας στείλει μήνυμα εάν αρχειοθετήσετε τη συνομιλία;

Ναι, εξακολουθούν να μπορούν να σας στέλνουν μηνύματα ακόμα και όταν αρχειοθετείτε τις συνομιλίες τους.

Γιατί δεν μπορώ να δω αρχειοθετημένα μηνύματα στο Facebook;

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να δείτε τα Αρχειοθετημένα μηνύματα στο Facebook Messenger. Μερικοί από τους λόγους είναι:

  • Κακή συνδεσιμότητα στο Διαδίκτυο: Το Messenger χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο για τη φόρτωση όλων τις συνομιλίες σας. Μια αργή ή ασταθής σύνδεση είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει αυτού του είδους το πρόβλημα.

  • Οι διακομιστές Facebook είναι εκτός λειτουργίας: Οι διακομιστές ενδέχεται να μην εκτελούνται κατά τη διάρκεια που ανοίγετε το Messenger. Επομένως, θα πρέπει να ανοίξετε το Messenger σας μετά από κάποιο χρονικό διάστημα που θα εκτελούνται οι διακομιστές του Facebook.

  • Κατά λάθος διαγράφηκε η συνομιλία: Επειδή πολλοί άνθρωποι συγχέουν την Αρχειοθέτηση και τη Διαγραφή ως τον ίδιο όρο, μπορεί να έχετε διαγράψει τις συνομιλίες σας αντί να αρχειοθετήσετε τη συνομιλία.

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί περισσότεροι λόγοι, αλλά οι κύριοι λόγοι αναφέρονται παραπάνω.

***

Ελπίζουμε λοιπόν ότι ο οδηγός ήταν χρήσιμος και καταλάβατε πώς μπορείτε να δείτε αρχειοθετημένα μηνύματα στο Facebook Messenger με τα λεπτομερή βήματα που θα σας βοηθήσουν. Γνωρίζουμε επίσης ότι η αρχειοθέτηση και η διαγραφή δεν είναι το ίδιο πράγμα και έχουν διαφορετική σημασία στο Facebook Messenger. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.