Πώς να διαμορφώσετε και να αλλάξετε το μέγεθος του γραφικού στοιχείου του ρολογιού στην αρχική σας οθόνη

Η προσαρμογή είναι ένα από τα δυνατά κοστούμια του Android. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να κάνετε root το τηλέφωνο ή το tablet σας Android για να το κάνετε να φαίνεται καλύτερο ή μοναδικό. Πολλές από τις ενσωματωμένες επιλογές στο Android μπορούν να τροποποιηθούν από προεπιλογή ή με τη σωστή εφαρμογή. Προκειμένη περίπτωση; το γραφικό στοιχείο ρολογιού. Τα γραφικά στοιχεία στο Android μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προσαρμογή της αρχικής οθόνης σας αλλά και για την προσθήκη χρήσιμων πληροφοριών σε αυτήν. Το γραφικό στοιχείο ρολογιού είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο γραφικό στοιχείο, αλλά είναι πολύ απλό. Δεν προσφέρει πολλά στην προσαρμογή. Το Seven Time είναι μια δωρεάν εφαρμογή γραφικών στοιχείων Android που σας επιτρέπει να διαμορφώσετε και να αλλάξετε το μέγεθος του γραφικού στοιχείου ρολογιού.

  Πώς να δημιουργήσετε περισσότερο χώρο για μια ενημέρωση iPhone ή iPad

Το Seven Time σάς επιτρέπει να αλλάξετε το χρώμα και το μέγεθος του widget. Έρχεται με επτά διαφορετικά στυλ τέχνης για το ρολόι. Μπορείτε να το αλλάξετε σε οποιοδήποτε χρώμα που φαίνεται καλό στην ταπετσαρία σας και μπορείτε να το κάνετε όσο μεγάλο ή μικρό θέλετε.

Επιλέξτε Στυλ

Εγκαταστήστε το Seven Times και ανοίξτε την εφαρμογή. Η καρτέλα Στυλ σάς επιτρέπει να κάνετε προεπισκόπηση όλων των στυλ με τα οποία το ρολόι μπορεί να εμφανίσει την ώρα. Θυμηθείτε το όνομα του στυλ που σας αρέσει και πατήστε το εικονίδιο του χάμπουργκερ επάνω αριστερά. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις της εφαρμογής από το συρτάρι πλοήγησης. Στην οθόνη Ρυθμίσεις, πατήστε «Στυλ» και επιλέξτε το στυλ που σας άρεσε.

  Ρυθμίστε τη φωτεινότητα της οθόνης του iPhone πολύ χαμηλότερη από αυτή που επιτρέπει η Apple

Προσαρμόστε το χρώμα και το μέγεθος

Επιστρέψτε στο συρτάρι πλοήγησης και επιλέξτε «Επεξεργαστής χρωμάτων». Το πρόγραμμα επεξεργασίας χρωμάτων έχει δύο καρτέλες. Χρώμα και σκιά. Η καρτέλα Σκιά δεν θα επηρεάσει όλα τα στυλ ρολογιού, μόνο αυτά που έχουν τρισδιάστατη εμφάνιση. Η καρτέλα Χρώμα σάς επιτρέπει να επιλέξετε οποιοδήποτε χρώμα για το ρολόι. Μπορείτε να παίξετε με τα ρυθμιστικά ή, εάν έχετε κωδικό RGB για το χρώμα που θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ρυθμιστικά για να το ορίσετε.

Για να αλλάξετε το μέγεθος του γραφικού στοιχείου ρολογιού, επιστρέψτε στο συρτάρι πλοήγησης και επιλέξτε «Επεξεργαστής μεγέθους». Επιλέξτε πόσο μεγάλο και πόσο ευρύ θέλετε να είναι ο χρόνος. Μπορείτε να αλλάξετε το συνολικό μέγεθος του γραφικού στοιχείου και να αυξήσετε ή να μειώσετε το διάστημα μεταξύ των ψηφίων.

  Πώς να αποκρύψετε τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες στο Netflix

Προσθήκη γραφικού στοιχείου ρολογιού

Μόλις ολοκληρώσετε την προσαρμογή της εμφάνισης του ρολογιού, επιστρέψτε στην αρχική οθόνη σας. Πατήστε παρατεταμένα για να μπείτε στη λειτουργία επεξεργασίας. Πατήστε Widgets στο κάτω μέρος και αναζητήστε το γραφικό στοιχείο Seven Time. Σύρετε και αποθέστε το στην αρχική σας οθόνη. Εάν η ώρα δεν είναι πλήρως ορατή, πατήστε παρατεταμένα το γραφικό στοιχείο και αλλάξτε το μέγεθός του.

Η οθόνη κλειδώματος στην πιο πρόσφατη έκδοση του Android δεν υποστηρίζει γραφικά στοιχεία. Εάν έχετε κάνει root τη συσκευή σας ή χρησιμοποιείτε μια παλαιότερη έκδοση του Android που είχε υποστήριξη για γραφικά στοιχεία στην οθόνη κλειδώματος, μπορείτε επίσης να προσθέσετε το προσαρμοσμένο ρολόι σας σε αυτήν.