Πώς να χρησιμοποιήσετε το Smartphone σας ως τηλεχειριστήριο Amazon Fire TV

Χάσατε ξανά το τηλεχειριστήριο Amazon Fire TV; Μην φοβάστε, μπορείτε να κατεβάσετε μια δωρεάν εφαρμογή για το iPhone ή το smartphone Android που θα σας επιτρέψει να ελέγχετε τη συσκευή από απόσταση. Να πώς.

Αρχικά, θα χρειαστεί να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή Amazon Fire TV. Εάν έχετε iPhone ή iPad, κατεβάστε το από το App Store. Εάν διαθέτετε συσκευή Android, αποκτήστε την εφαρμογή από Google Play.

Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi με τη συσκευή Fire TV που θέλετε να ελέγξετε. Η εφαρμογή λειτουργεί μέσω Wi-Fi, επομένως δεν υπάρχει ανάγκη για λειτουργία άμεσης οπτικής επαφής όπως μια Τηλεχειριστήριο IR TV.

  Γιατί η εγγραφή Dolby Vision HDR του iPhone 12 είναι μεγάλη υπόθεση

Μόλις γίνει λήψη της εφαρμογής, εκκινήστε την και, στη συνέχεια, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon.com. Η εφαρμογή θα σας παρουσιάσει μια λίστα με κοντινές συσκευές Fire TV που μπορείτε να ελέγξετε.

Πατήστε στη συσκευή Fire TV που θέλετε να ελέγξετε και δείτε την τηλεόραση που είναι συνδεδεμένη σε αυτήν τη συσκευή. Θα εμφανίσει έναν τετραψήφιο κωδικό για να πληκτρολογήσετε στην εφαρμογή Fire TV σας, ώστε τα δύο να μπορούν να συνδεθούν.

Αυτό το μέτρο ασφαλείας είναι τόσο τυχαία άτομα που τυχαίνει να βρίσκονται στο δίκτυο Wi-Fi σας δεν θα μπορούν να ελέγχουν το Fire TV σας.

Μόλις συνδεθείτε, μπορείτε να σύρετε το δάχτυλό σας προς τα πάνω, προς τα κάτω, προς τα αριστερά και προς τα δεξιά στην κύρια περιοχή που μοιάζει με το touchpad της εφαρμογής για να πλοηγηθείτε σαν να πατάτε τα κουμπιά πάνω, κάτω, αριστερά και δεξιά στο τηλεχειριστήριο. Ομοίως, το πίσω, το σπίτι, χάμπουργκερΤα κουμπιά , επαναφοράς, αναπαραγωγής/παύσης και γρήγορης προώθησης λειτουργούν όπως σε ένα φυσικό τηλεχειριστήριο Fire TV.

  Πώς να απενεργοποιήσετε το Google Analytics στο Nintendo Switch eShop

Μπορείτε ακόμη και να κάνετε αναζήτηση στο Alexa στο Fire TV σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, τραβώντας προς τα κάτω την καρτέλα του μικροφώνου στο επάνω μέρος της οθόνης και μιλώντας στο μικρόφωνο της συσκευής σας. Τα αποτελέσματα θα εμφανιστούν στην τηλεόραση.

Εάν προτιμάτε να κάνετε αναζήτηση χρησιμοποιώντας την εισαγωγή κειμένου (ή εάν χρειαστεί ποτέ να εισαγάγετε έναν κωδικό πρόσβασης γονικού ελέγχου), πατήστε το κουμπί Πληκτρολόγιο και θα μεταφερθείτε σε μια οθόνη μαλακού πληκτρολογίου.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Fire TV για να ελέγχετε πολλές συσκευές Fire TV από όλο το σπίτι —όπου κι αν έχετε τοπική σύνδεση Wi-Fi— ώστε να μην χρειάζεται να βρίσκεστε πολύ κοντά στην τηλεόραση. Αυτό είναι χρήσιμο αν, για παράδειγμα, μαγειρεύετε από την κουζίνα και κάνετε μια παράσταση στο άλλο δωμάτιο για τα παιδιά σας. Ή, μπορείτε να πείσετε τους γείτονές σας ότι έχετε μια στοιχειωμένη τηλεόραση.

  Πώς να λάβετε ειδοποίηση στάσης λεωφορείου ή τρένου στο iPhone σας

Και, αν βρείτε ξανά το τηλεχειριστήριο Fire TV σας (πιθανότατα βρίσκεται στα μαξιλάρια του καναπέ), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα την εφαρμογή και το τηλεχειριστήριο αν θέλετε. Καλή παρακολούθηση!