Πώς να ακυρώσετε τον λογαριασμό Experian

Η Experian είναι μια εταιρεία παροχής πιστωτικών αναφορών που ξεκίνησε το 2006 από τους Brian Cassian και Georgia. Ξεκίνησε στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας και ήρθε στην Ινδία το 2010. Η Experian μετρά την πιστοληπτική ικανότητα και εξετάζει τις πιστωτικές δραστηριότητες των πελατών. Δίνει στους πελάτες μια πιστωτική βαθμολογία για να ελέγξουν την καταλληλότητα της πιστωτικής κάρτας ή του δανείου τους. Η Experian έχει δύο εταιρείες στην Ινδία: Η Experian Credit Information Company of India Private Ltd. και η Experian Services India Private Ltd. Η δημιουργία ενός λογαριασμού Experian είναι πολύ εύκολη. αρκεί να υποβάλετε τα έγγραφα και τα στοιχεία σας. Αλλά για να διαγράψετε τον λογαριασμό Experian μπορεί να χρειαστεί χρόνος. Μπορεί να πιστεύετε ότι το κόστος συνδρομής στο Experian είναι δαπανηρό. Σε μια τέτοια περίπτωση, ίσως θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό. Επομένως, εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό ή να ακυρώσετε τον λογαριασμό Experian, αυτό το άρθρο είναι για εσάς. Συνέχισε να διαβάζεις!

Πίνακας περιεχομένων

Πώς να ακυρώσετε τον λογαριασμό Experian

Θα μάθετε πώς μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό Experian και να διαγράψετε τον λογαριασμό Experian περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

  Διορθώστε το σφάλμα BitTorrent στο οποίο δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στη διαδικασία

Αξίζει να πληρώσετε για το Experian;

Ναί. Η Experian προσφέρει πολλές υπηρεσίες στους πελάτες της, όπως η σύνταξη της πιστωτικής σας αναφοράς και η ενίσχυση της πιστωτικής σας βαθμολογίας. Επίσης, δίνουν στους πελάτες τους λύσεις για να αυξήσουν τα πιστωτικά σκορ. Το καλύτερο μέρος για το Experian είναι ότι μπορείτε να κάνετε μια δοκιμή 30 ημερών, επομένως αξίζει να πληρώσετε για μια συνδρομή στην Experian.

Πόσο κοστίζει η συνδρομή Experian;

Το κόστος συνδρομής Experian ποικίλλει ανά χώρα, όπως στην Ινδία, όπου η συνδρομή μέλους είναι περίπου 10.000 ₹ και η ετήσια συνδρομή είναι περίπου 5.000 ₹. Και σε μια χώρα όπως οι ΗΠΑ ή άλλες ξένες χώρες, κοστίζει περίπου $9,99 έως $24,99.

Είναι εύκολο να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή Experian;

Ναι, είναι πολύ εύκολο να ακυρώσετε μια δωρεάν δοκιμή Experian. Πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης πελατών. Στον ιστότοπο της Experian, υπάρχει α Επικοινωνήστε μαζί μας επιλογή στην οποία δίνεται αριθμός επικοινωνίας και email. Μπορείτε να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή σας στέλνοντας ένα email στην ομάδα υποστήριξης πελατών της Experian.

Η Experian θα μου δώσει επιστροφή χρημάτων;

Ναί. Η Experian μπορεί να σας επιστρέψει τα χρήματα μόνο όταν ακυρώσετε την υπηρεσία σας κατά την περίοδο Cooling off. Αυτό σημαίνει ότι έχετε ένα χρονικό όριο 30 ημερών για να ακυρώσετε την υπηρεσία Experian, επομένως θα λάβετε τελικά την επιστροφή των χρημάτων σας αφού ακυρώσετε την υπηρεσία. Συνεχίστε την ανάγνωση για να μάθετε πώς μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό Experian.

Θα λάβω επιστροφή χρημάτων μέλους Experian μετά την ακύρωση;

Ναι, θα λάβετε επιστροφή χρημάτων μέλους Experian μετά την ακύρωση της υπηρεσίας σας. Κάθε πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει τη συνδρομή του εντός καθορισμένου χρόνου. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να στείλετε ένα email στην ομάδα υποστήριξης πελατών τους. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την ομάδα υποστήριξης πελατών της Experian και να δώσετε τα στοιχεία σας λάβετε επιστροφή χρημάτων.

  Διορθώστε ότι εκκρεμεί μια επισκευή συστήματος που απαιτεί επανεκκίνηση για να ολοκληρωθεί

Μπορώ να ακυρώσω τον λογαριασμό μου Experian Online;

Ναι, μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας Experian στο Διαδίκτυο απλά μεταβαίνοντας στο Επίσημος ιστότοπος Experian. Στον επίσημο ιστότοπο της Experian, υπάρχει ένας αριθμός υποστήριξης πελατών και μια επιλογή email μέσω της οποίας μπορείτε να ακυρώσετε απευθείας τον λογαριασμό σας στο διαδίκτυο.

Τι είναι ο αριθμός τηλεφώνου μέλους Experian Cancel Membership;

Ο αριθμός τηλεφώνου υποστήριξης πελατών της Experian είναι 1-866-617-1894, μέσω του οποίου μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας.

Γιατί δεν μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου στην Experian;

Δεν μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Experian εάν έχει λήξει η περίοδος υπαναχώρησης. Αυτό σημαίνει απλώς ότι εάν έχετε αποκλείσει μια συνδρομή, θα έχετε περιορισμένες ημέρες, τις αρχικές 14 ημέρες. Μετά από αυτό, δεν μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας.

Πόσο εύκολο είναι να ακυρώσετε το Experian;

Είναι πολύ εύκολο να ακυρώσετε έναν λογαριασμό Experian. Πρέπει να επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο της Experian. Στη συνέχεια, ο αριθμός επικοινωνίας της ομάδας υποστήριξης πελατών και το αναγνωριστικό email παρέχονται στον επίσημο ιστότοπο μέσω του οποίου μπορείτε να ακυρώσετε απευθείας τον λογαριασμό σας Experian. Συνεχίστε την ανάγνωση για να μάθετε πώς να ακυρώσετε τον λογαριασμό Experian.

Πώς μπορώ να καταργήσω την εγγραφή μου από το Experian;

Δεν υπάρχει άμεση επιλογή κατάργησης εγγραφής από το Experian, αλλά υπάρχει μια εναλλακτική που μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας. Για να ακυρώσετε τον λογαριασμό Experian, πρέπει να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω:

1. Πραγματοποιήστε μια κλήση σε αυτόν τον αριθμό: 1-866-617-1894.

Σημείωση: Μπορείτε να επικοινωνήσετε με αυτόν τον αριθμό μόνο από τις 6 π.μ. έως τις 8 μ.μ. PT τα Σαββατοκύριακα και από τις 8 π.μ. έως τις 5 μ.μ. τα Σαββατοκύριακα.

  Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία μηχανικής του Chaos για να ελέγξετε την αξιοπιστία της παραγωγής

2. Δώστε στον πράκτορα τον αριθμό λογαριασμού σας, τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης και άλλες λεπτομέρειες.

3. Στη συνέχεια, ζητήστε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας.

Μετά από λίγες ώρες ή ημέρες, θα ακυρώσουν τον λογαριασμό σας.

Πώς μπορώ να ακυρώσω τον λογαριασμό μου δωρεάν πιστωτικής αναφοράς;

Παρόμοια με τα βήματα για την ακύρωση του λογαριασμού Experian, μπορείτε να ακυρώσετε τον δωρεάν λογαριασμό αναφοράς πίστωσης καλώντας τον αριθμό εξυπηρέτησης πελατών στο 855-962-6943.

Πώς ακυρώνετε τον λογαριασμό σας Experian; Πώς να ακυρώσετε τον λογαριασμό Experian;

Για να ακυρώσετε τον λογαριασμό Experian, μπορείτε να καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών στο (866) 617-1894. Μπορείτε επίσης να τα ταχυδρομήσετε στο customerinfo.com. Δώστε τα στοιχεία του λογαριασμού σας και τον αριθμό ασφαλείας στον αντιπρόσωπο μέσω email ή τηλεφώνου ζητώντας να ακυρώσει τον λογαριασμό σας και, στη συνέχεια, επιβεβαιώστε την ακύρωσή σας.

Πώς να ακυρώσετε το Experian Online;

Ακολουθούν τα βήματα μέσω των οποίων μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό Experian online:

Σημείωση: Εάν είστε κάτοικος ΗΠΑ, δεν μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας στο διαδίκτυο.

1. Επισκεφθείτε τον επίσημο Εμπειρικός ιστοσελίδα στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Συνδεθείτε εισάγοντας τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο Προφίλ > Προφίλ > Οι συνδρομές μου.

4. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Ενημέρωση online από το κάτω μέρος της σελίδας.

5. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Επιλογή για το πρόγραμμα IdentityWorks Individual Basic.

6. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ακυρώσετε επιτυχώς το premium πρόγραμμα σας.

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Experian Boost;

Για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Experian Boost, καλέστε την εξυπηρέτηση πελατών στο 855-962-6943 και δώστε τα στοιχεία του λογαριασμού σας και τον αριθμό ασφαλείας σας σε έναν αντιπρόσωπο. Στη συνέχεια, ζητήστε από τον εκπρόσωπο να ακυρώσει τη συνδρομή σας.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Experian;

Για να διαγράψετε τον λογαριασμό Experian, ταχυδρομήστε την Υπηρεσία υποστήριξης Experian στο αναγνωριστικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους, [email protected] Γράψτε τον αριθμό λογαριασμού και τον αριθμό ασφαλείας σας στο email και ζητήστε τους να διαγράψουν τον λογαριασμό σας.

Πώς να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών της Experian;

Παρακάτω είναι οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της Experian:

Πώς να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών της Experian Membership;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της Experian καλώντας στο 1-866-617-1894.

***

Έτσι, μέσω αυτού του άρθρου, έχουμε καθαρίσει όλες τις αμφιβολίες και τις απορίες σας σχετικά με τον λογαριασμό σας στο Experian. Σε αυτό το άρθρο, σας δώσαμε όλες τις σημαντικές πληροφορίες και έναν αναλυτικό οδηγό για το πώς να ακυρώσετε τον λογαριασμό Experian. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το θέμα που θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.