Πώς να ενεργοποιήσετε τη νυχτερινή λειτουργία στο Reddit

Για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, κάθε δημοφιλής εφαρμογή, λειτουργικό σύστημα και ιστότοπος προτιμούσε τα φωτεινά χρώματα για το σχεδιασμό της. Τα λευκά και τα μπλε χρησιμοποιούνται συχνά και ενώ όλα φαίνονται υπέροχα, είναι δύσκολο να τα χρησιμοποιήσετε. Οι εταιρείες συνειδητοποιούν σιγά σιγά ότι οι χρήστες δεν απενεργοποιούν απαραίτητα τις συσκευές τους όταν βραδιάζει. Στην πραγματικότητα, πολλοί από εμάς συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε τις συσκευές μας κάτω από τα καλύμματά μας και το φωτεινό λευκό των πάντων καθιστά πολύ πιο δύσκολο να το κάνουμε αυτό. Πολλά λειτουργικά συστήματα προσθέτουν σκοτεινά θέματα και μερικοί ιστότοποι προσεγγίζουν επίσης τη διαφορά. Για παράδειγμα, το YouTube έχει μια σκοτεινή λειτουργία και τώρα μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη νυχτερινή λειτουργία στο Reddit.

  Χρησιμοποιήστε τις αξιολογήσεις Rotten Tomatoes για να βρείτε ταινίες στο Netflix

Αυτή η νυχτερινή λειτουργία στο Reddit είναι νέα και αποτελεί μέρος του νέου σχεδιασμού του Reddit. Βεβαιωθείτε ότι το έχετε ενεργοποιήσει πρώτα πριν προσπαθήσετε να ενεργοποιήσετε τη νυχτερινή λειτουργία στο Reddit. Χρειάζεται μόνο να ενεργοποιήσετε τη νέα σχεδίαση. Δεν χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι για να ενεργοποιήσετε τη νυχτερινή λειτουργία.

Νυχτερινή λειτουργία στο Reddit

Επισκεφτείτε το Reddit και κάντε κλικ στο μικρό αναπτυσσόμενο βέλος δίπλα στο εικονίδιο του προφίλ. Στο μενού που ανοίγει, θα δείτε έναν διακόπτη νυχτερινής λειτουργίας. Ενεργοποιήστε το για να ενεργοποιήσετε τη νυχτερινή λειτουργία στο Reddit.

Η νυχτερινή λειτουργία αντικαθιστά το λευκό φόντο με ένα μαύρο. Το κείμενο είναι σε ανοιχτό γκρι και τα κουμπιά είναι γκρι. Σχεδόν όλο το λευκό έχει φύγει και αντικαταστάθηκε με την ίδια απόχρωση του γκρι. Τα χρώματα που δεν σε τυφλώνουν όταν κάνεις σερφ στη μέση της νύχτας όπως το πορτοκαλί και το μπλε παραμένουν ίδια. Οι σύνδεσμοι εξακολουθούν να εμφανίζονται με μπλε χρώμα και το λογότυπο του Reddit διατηρεί το πορτοκαλί του.

  Το GIFDeck Μετατρέπει τις Παρουσιάσεις στο SlideShare σε GIF

Υπάρχει κάποιο λευκό που δεν μπορεί να απαλλαγεί π.χ. οτιδήποτε είναι λευκό και φωτεινό σε μια εικόνα θα παραμείνει έτσι. Η νυχτερινή λειτουργία ισχύει για το κείμενο και όλα τα subreddit που βασίζονται σε κείμενο θα είναι πολύ πιο εύκολο να περιηγηθούν. Σε πλήρη αντίθεση, κάθε subreddit που βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε εικόνες, όπως r/whitepeopletwitter, ή r/pics, ή r/aww, κ.λπ. θα εξακολουθεί να μπορεί να σας τυφλώνει.

Ο μόνος τρόπος για να αποφευχθεί αυτό είναι να εφαρμόσετε μια ευρεία απόχρωση του λειτουργικού συστήματος στην οθόνη σας. Τα Windows 10, το macOS High Sierra και το iOS 11 έχουν όλα μια ενσωματωμένη δυνατότητα που σας επιτρέπει να βάψετε την οθόνη σας σε ένα πιο ζεστό χρώμα. Αναζητήστε κάτι ανάλογο με το νυχτερινό φως ή τη θερμοκρασία της οθόνης. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την εφαρμογή F.lux που ξεκίνησε όλα αυτά και τελικά οδήγησε σε μεγάλα λειτουργικά συστήματα που προσθέτουν μια δυνατότητα χρωματισμού οθόνης. Η φιμέ οθόνη θα κάνει τις εικόνες λιγότερο ενοχλητικές για να τις βλέπει κανείς στο σκοτάδι, αν και μπορεί να κάνει το κείμενο πιο δυσανάγνωστο.

  Πώς να δημιουργήσετε GIF από μια τηλεοπτική εκπομπή