Χρησιμοποιήστε τις αξιολογήσεις Rotten Tomatoes για να βρείτε ταινίες στο Netflix

Είναι Παρασκευή, το Σαββατοκύριακο είναι εδώ και αυτό σημαίνει ότι είναι ώρα να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε. Και ποιος καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσετε από το να παρακολουθήσετε μια ταινία; Εκτός από αυτό, πρέπει πρώτα να βρεις μια ταινία για να δεις και αυτό από μόνο του μπορεί να πάρει χρόνο. Εάν χρησιμοποιείτε το Netflix, η ίδια η υπηρεσία θα προσφέρει προτάσεις, αλλά υπάρχουν πάντα άλλοι τρόποι για να περιορίσετε ή να επιλέξετε ταινίες. Το Netflix Roulette είναι μια εφαρμογή Ιστού που εξετάσαμε πριν από λίγο καιρό και επιλέγει ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές τυχαία. Το Movienr είναι μια άλλη υπηρεσία για την εύρεση ταινιών, αν και δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα των ταινιών στο Netflix, αλλά προσφέρει έναν καλύτερο τρόπο για να περιορίσετε τις προτάσεις. Και τώρα υπάρχει το A Better Queue, μια εφαρμογή Ιστού που σας επιτρέπει να βρίσκετε ταινίες ανά είδος και να τις φιλτράρετε με το μετρητή Tomato, χάρη στην Rotten Tomatoes.

  Τι πρέπει να γνωρίζετε για το νέο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge

Μια καλύτερη ουρά έχει μια απλή διεπαφή. τρία ρυθμιστικά ένα το καθένα για να περιορίσετε το εύρος του Tomoatometer, τον αριθμό των κριτικών που έχει μια ταινία και το έτος κυκλοφορίας της. Όποιος είναι εξοικειωμένος με το Rotten Tomatoes γνωρίζει τι είναι το Tomatometer και τα άλλα ρυθμιστικά είναι λίγο πολύ αυτονόητα.

Εκτός από αυτά τα κριτήρια επιλογής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλούσια λίστα ειδών ακριβώς κάτω από τα ρυθμιστικά για να περιορίσετε την επιλογή προβολής σας. Αφού ορίσετε τα ρυθμιστικά και επιλέξετε τα είδη που σας ενδιαφέρουν, κάντε κλικ στο κουμπί «Φίλτρο» και η λίστα ταινιών στα δεξιά θα ενημερωθεί για να ταιριάζει.

  Πώς να ρυθμίσετε την εικόνα προφίλ στο ζουμ

Οι ταινίες αναφέρονται με τη βαθμολογία Rotten Tomato μαζί με πόσες κριτικές έχει και το έτος κυκλοφορίας τους. Κάντε κλικ σε μια λίστα ταινιών και θα μεταφερθείτε στη σελίδα της στο Netflix. Η εφαρμογή μπορεί να αναζητήσει ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Για να εξαιρέσετε μια τηλεοπτική εκπομπή, θα πρέπει να την αποεπιλέξετε από τη λίστα των ειδών. Είναι αυτονόητο ότι κάθε ταινία που παραθέτει η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη στο Netflix. Εάν κάνετε κλικ στην βαθμολογία Rotten Tomato δίπλα στη μικρογραφία της ταινίας, η εφαρμογή θα σας μεταφέρει στη σελίδα της ταινίας στο Rotten Tomatoes.

  Πώς να προσθέσετε Emojis στο βίντεό σας Tik Tok

Το A Better Queue έχει μια ωραία καθαρή διεπαφή και έχει να κάνει πραγματικά με ταινίες. Αν το συγκρίνουμε με τη Ρουλέτα Netflix, ο μόνος τομέας στον οποίο υπολείπεται, αν και αυτή η φράση είναι λίγο σκληρή, είναι ότι σας επιτρέπει να εξαιρέσετε τηλεοπτικές εκπομπές από την αναζήτηση για να λάβετε μόνο ταινίες, αλλά όχι το αντίστροφο.

Επισκεφθείτε το A Better Queue