Το GIFDeck Μετατρέπει τις Παρουσιάσεις στο SlideShare σε GIF


Ένα σημαντικό ερώτημα που θέτει η σύγχρονη τεχνολογία είναι: «Μπορούν ποτέ να χρησιμοποιηθούν τα GIF για οτιδήποτε άλλο εκτός από πνευματώδη σχόλια στο Διαδίκτυο;». Είναι αυτονόητο ότι η ζωή μας παρουσιάζει πολύ λίγες στιγμές κατά τις οποίες μπορεί να χρησιμοποιηθεί πραγματικά ένα GIF και ακόμη λιγότερες στιγμές όπου μια τέτοια χρήση θα ήταν κατάλληλη. Γνωρίστε το GIFDeck. είναι μια καταπληκτική μικρή υπηρεσία που μετατρέπει τις παρουσιάσεις στο SlideShare σε GIF. Από προεπιλογή, θα μετατρέψει τις πρώτες δέκα διαφάνειες, αν και μπορείτε να συμπεριλάβετε περισσότερες, αν χρειαστεί. Το τελικό GIF εξόδου μπορεί να αποθηκευτεί στην τοπική μονάδα δίσκου και να χρησιμοποιηθεί σχεδόν με όποιον τρόπο θέλετε.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το iPad σας ως εξωτερική οθόνη Mac με το Sidecar

Για να μετατρέψετε μια παρουσίαση σε GIF, επικολλήστε τον σύνδεσμό της και κάντε κλικ στην Υποβολή. Αυτό θα μετατρέψει τις πρώτες δέκα διαφάνειες σε GIF. Εφόσον μετατρέπετε μια παρουσίαση και όχι ένα βίντεο, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε πολύ για το ρυθμό καρέ, αλλά αυτό που ίσως θέλετε να προσαρμόσετε είναι η ταχύτητα που επηρεάζει το πόσο καιρό θα είναι ορατή μια διαφάνεια μέχρι να μεταβεί στην επόμενη. Για να το κάνετε αυτό και για να συμπεριλάβετε περισσότερες από δέκα διαφάνειες στο τελικό GIF, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μικρού οδοντωτού τροχού και θα επεκταθεί για να εμφανίσει επιλογές για τον αριθμό των διαφανειών που θα συμπεριληφθούν, το διάστημα μεταξύ της αλλαγής διαφανειών και το μέγεθος του τελικού GIF.

  Μια εισαγωγή στη νέα γλώσσα προγραμματισμού της Apple: Swift

Κάντε κλικ στην Υποβολή και η εφαρμογή θα σας δώσει το GIF σας. Κάντε κλικ στην Αποθήκευση για να το αποθηκεύσετε στην επιφάνεια εργασίας σας. Η ποιότητα του GIF είναι καλή και πολύ χρήσιμη. Στην πραγματικότητα, είναι αρκετά καλό για να χρησιμοποιηθεί σε μια παρουσίαση.

Αν αναρωτιέστε πού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα GIF μιας παρουσίασης, το GIFDeck σας δίνει μερικές προτάσεις, η αγαπημένη μου είναι να το χρησιμοποιείτε όταν κάνετε tweet. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο όσον αφορά τους ανθρώπους που παρακολουθούν ή παρουσιάζουν σε συνέδρια. Μπορείτε να δώσετε στο κοινό σας μια προεπισκόπηση της παρουσίασης που πρόκειται να παρουσιαστεί ή να τη χρησιμοποιήσετε ακόμη και ως εργαλείο πωλήσεων.

  Πού να κάνετε ροή HGTV αφού κόψετε το καλώδιο

Το GIFDeck διαθέτει διαφορετικά μεγέθη για GIF, αλλά εκτός από αυτό, δεν υπάρχει τρόπος να μειώσετε το μέγεθος του αρχείου. Ίσως μπορείτε να το συμπιέσετε αργότερα, εάν έχετε την κατάλληλη εφαρμογή για αυτό.

Επισκεφτείτε το GIFDeck

Μέσω Ψηφιακής Έμπνευσης