Πώς να ανεβάσετε GIF με ήχο στο Imgur

Πριν από μερικά χρόνια, η Imgur παρουσίασε το GIFV, μια νέα μορφή αρχείου για GIF που τους επέτρεπε να φορτώνουν πιο γρήγορα και να παίζουν πιο ομαλά. Το Imgur προσθέτει τώρα GIF με ήχο. Αυτό είναι βασικά ένα βίντεο πραγματικά, πολύ χαμηλής ανάλυσης με ήχο, αλλά εξακολουθούμε να το ονομάζουμε GIF. Προς το παρόν, μπορείτε να δημιουργήσετε και να ανεβάσετε GIF με ήχο μόνο από την εφαρμογή iOS της Imgur. Μπορείτε να τα δείτε και να τα μοιραστείτε από το πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας. Τις επόμενες μέρες, το Imgur θα προσθέσει αυτή τη δυνατότητα στην εφαρμογή Android, καθώς και στη διεπαφή ιστού του.

  3 λόγοι για να χρησιμοποιήσετε το Periscope της εφαρμογής ζωντανής μετάδοσης βίντεο

GIF με ήχο στο Imgur

Βεβαιωθείτε ότι εκτελείτε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Imgur στο iOS. Ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε το κουμπί της κάμερας και επιλέξτε ένα βίντεο από το ρολό της κάμερας για μετατροπή σε GIF. Θα χρειαστεί να το κόψετε έτσι ώστε να διαρκεί μόνο 30 δευτερόλεπτα ή λιγότερο.

Αφού κόψετε το βίντεο, πατήστε το εικονίδιο του ηχείου για να καταργήσετε τη σίγασή του και να το ανεβάσετε με ήχο. Δώστε στην ανάρτηση έναν τίτλο, προσθέστε ετικέτες και πατήστε Δημοσίευση για να τη ανεβάσετε. Το Imgur ενθαρρύνει τα μέλη της κοινότητάς του να χρησιμοποιήσουν το κατάργηση σίγασης ετικέτα με όλα τα GIF με ήχους. Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτήν την ετικέτα για να δείτε τι GIF με ήχους μοιράζονται οι άλλοι.

  Πώς να περιηγηθείτε σε παλιές εκδόσεις ιστότοπων

Το GIF πρέπει να μεταφορτωθεί αμέσως, αλλά φαίνεται ότι μπορεί να προκύψουν προβλήματα. Εάν δεν βλέπετε το GIF σας, ίσως θελήσετε να ελέγξετε αν υπήρχε πρόβλημα με τη μεταφόρτωση και να προσπαθήσετε ξανά.

Για τους χρήστες που περιηγούνται στο Imgur, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ξαφνική αναπαραγωγή ενός GIF με ήχο δυνατά στη μέση της νύχτας. Τα GIF είναι όλα σε σίγαση από προεπιλογή και, εκτός και αν πατήσετε για να ενεργοποιήσετε την ένταση, δεν θα ακούσετε ένα peep.

Αυτό είναι υπέροχο και όλα αυτά, αλλά θα αστειευόμασταν αν το αποκαλούσαμε κάτι διαφορετικό από βίντεο χαμηλής ανάλυσης. Τα GIF είναι ουσιαστικά κινούμενες εικόνες αλλά με πολύ χαμηλή ανάλυση. Σίγουρα, τα HD GIF είναι ένα πράγμα τώρα, αλλά δεν είναι εύκολο να γίνουν και το μέγεθος του αρχείου είναι τόσο μεγάλο που σκοτώνει το νόημα της χρήσης GIF. Τα GIF με ήχο θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο για να φορτωθούν και φυσικά το μέγεθος του αρχείου θα είναι μικρότερο. Είναι ασφαλές να πούμε ότι ο ήχος θα συμπιεστεί επίσης.

  20 καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων

Η δυνατότητα είναι σχετικά νέα, επομένως είναι πολύ νωρίς για να πούμε αν θα αρέσει ή όχι στους χρήστες. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, σε κανέναν δεν αρέσει να περιμένει να φορτώσει ένα GIF, οπότε το Imgur θα το έχει βελτιστοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερο.