Πώς να δημιουργήσετε GIF από μια τηλεοπτική εκπομπή

Τα viral GIF έχουν γίνει κάτι σαν μέτρο για τη δημοτικότητα μιας τηλεοπτικής εκπομπής ή μιας ταινίας. Μια σκηνή με αναφορά, ένας αξιομνημόνευτος διάλογος ή απλώς η τέλεια αντίδραση μπορεί να γίνει το τέλειο GIF. Εάν φυσικά, η δημιουργία ενός GIF από μια ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή δεν είναι εύκολη, ειδικά αν το παρακολουθείτε στο Netflix. Το Netflix δεν σας επιτρέπει να τραβήξετε στιγμιότυπο οθόνης, επομένως η λήψη βίντεο και η μετατροπή του σε GIF είναι αδύνατη. Γνωρίστε το Cooler. είναι μια απλή δωρεάν εφαρμογή διαθέσιμη για iOS και Android που σας επιτρέπει να δημιουργείτε GIF από μια τηλεοπτική εκπομπή. Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά έξυπνη. Για να δημιουργήσετε ένα GIF, πρέπει να παρακολουθείτε την εκπομπή. Η εφαρμογή διαθέτει μια λειτουργία που μοιάζει με Shazam που ακούει την τηλεοπτική εκπομπή, την αναγνωρίζει και το τρέχον κλιπ και την καταγράφει για εσάς.

  Πώς να δημιουργήσετε Memojis στο iPhone 13

Δημιουργία GIF από τηλεοπτική εκπομπή

Εγκαταστήστε το Cooler στο iPhone ή το τηλέφωνό σας Android. Επιλέξτε τις εκπομπές που ακολουθείτε και πείτε στην εφαρμογή πόσο μακριά έχετε φτάσει. Αν δεν σας πιάνουν όλοι σε μια εκπομπή, μπορείτε να πείτε στον Cooler πόσο μακριά έχετε παρακολουθήσει. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τα spoilers.

Μόλις ρυθμιστεί, ενεργοποιήστε την τηλεόραση ή τον υπολογιστή σας και παίξτε την αγαπημένη σας εκπομπή. Πατήστε το κουμπί αρκουδάκι στη μέση και αφήστε το να ακούσει τον ήχο της εκπομπής.

Η εφαρμογή εντοπίζει την εκπομπή και σας δείχνει το κλιπ που έπιασε. Πατήστε το κουμπί “Γρήγορο GIF”.

  Γιατί το iPhone σας ρωτά συνεχώς για τη χρήση τοποθεσίας στο παρασκήνιο

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε από το κλιπ ακριβώς ποιο τμήμα θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο GIF. Πατήστε το κουμπί κειμένου στο επάνω μέρος για να προσθέσετε κείμενο στο GIF.

Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να μοιραστείτε το GIF στο Facebook ή στο Twitter ή να το αποθηκεύσετε στη συσκευή σας. Εάν χρησιμοποιείτε iOS 10, το GIF δεν θα παίζει στην εφαρμογή Φωτογραφίες, αλλά εάν χρησιμοποιείτε iOS 11, το GIF θα παίζει. Η ποιότητα GIF είναι εξαιρετική. Είναι αρκετά σύντομα, περίπου 2-3 ​​δευτερόλεπτα, γι’ αυτό και η ποιότητα είναι τόσο καλή.

Περιορισμοί

Το Cooler υποστηρίζει περιορισμένο αριθμό εκπομπών. Υποστηρίζει όλα τα δημοφιλή όπως Game of Thrones, The Walking Dead, Stranger Things, Westworld, Arrow και άλλα αλλά όχι όλα. Επομένως, περιορίζεται στα GIF που μπορεί να δημιουργήσει. Ο εντοπισμός εκπομπών που μοιάζει με Shazam είναι αρκετά φοβερός, όπως και η λειτουργία κειμένου, ωστόσο, η εφαρμογή θα πρέπει να έχει την επιλογή αυτόματης εισαγωγής διαλόγου από την εντοπισμένη σκηνή. Δεν είναι τόσο δύσκολο οι υπότιτλοι για εκπομπές να είναι δωρεάν διαθέσιμοι. Η εφαρμογή ισχυρίζεται ότι προσθέτει συνεχώς νέες εκπομπές, ωστόσο, αν δεν βλέπετε την αγαπημένη σας εκπομπή αυτή τη στιγμή, θα φτάσει αργά ή γρήγορα.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα αναφοράς στα Έγγραφα, τα Φύλλα και τις Διαφάνειες Google