Πώς να ενεργοποιήσετε και να καταγράψετε πολλαπλά Snaps στο Snapchat

Το Snapchat σάς επιτρέπει να εγγράφετε και να μοιράζεστε βίντεο. Αυτά τα βίντεο διαρκούν μόνο 10 δευτερόλεπτα, ωστόσο, πρέπει να τα κρατήσετε σύντομα. Τα βίντεο μπορούν να αναρτηθούν στην ιστορία σας ή μπορείτε να τα μοιραστείτε με έναν φίλο ή μια ομάδα στο Snapchat. Τα δέκα δευτερόλεπτα δεν είναι πολλά και το Snapchat αντιμετωπίζει τώρα μεγάλο ανταγωνισμό με όλους να άρουν τις δυνατότητές του. Η εφαρμογή αντεπιτίθεται προσθέτοντας νέες δυνατότητες και βελτιώνοντας τις υπάρχουσες. Έχει κάνει μια βελτίωση στη δυνατότητα κοινής χρήσης βίντεο. Μετά την τελευταία ενημέρωση, μπορείτε πλέον να καταγράψετε πολλαπλά στιγμιότυπα στο Snapchat. Ο μαγικός αριθμός είναι έξι. Μπορείτε να εγγράψετε έξι βίντεο, διάρκειας δέκα δευτερολέπτων το καθένα, και να τα δημοσιεύσετε στο Snapchat. Να πώς.

  Πώς να δημιουργήσετε και να εισαγάγετε ένα Avatar Bitmoji στο Snapchat

Καταγράψτε πολλαπλά Snaps στο Snapchat

Ανοίξτε το Snapchat και πατήστε παρατεταμένα το κουμπί Λήψη. Επιτρέψτε την εγγραφή βίντεο δέκα ολόκληρων δευτερολέπτων. Όταν ο επιλογέας προόδου είναι γεμάτος, το Snapchat θα ξεκινήσει αυτόματα την εγγραφή του επόμενου βίντεο. Εάν συνεχίσετε να κρατάτε πατημένο το κουμπί λήψης μετά την εγγραφή του δεύτερου βίντεο, θα εγγραφεί ένα τρίτο. Αυτό θα συνεχιστεί μέχρι να εγγράψετε 6 βίντεο. Αυτό είναι το όριο. Μόλις το φτάσετε. Το Snapchat θα σας μεταφέρει στη γνωστή οθόνη επεξεργασίας.

Μπορείτε να αφαιρέσετε ένα κλιπ από τα έξι που έχετε ηχογραφήσει και μπορείτε να επεξεργαστείτε κάθε κλιπ ξεχωριστά.

  Τι σημαίνει η Κλεψύδρα στο Snapchat;

Ενεργοποιήστε την Εγγραφή πολλαπλών Snaps στο Snapchat

Υπάρχει ένα πρόβλημα με τη νέα δυνατότητα. Εάν δεν έχετε εγγράψει ή δημοσιεύσει ποτέ ένα βίντεο στο Snapchat, δεν φαίνεται να λειτουργεί. Ίσως έχετε ηχογραφήσει και δημοσιεύσει βίντεο στο Snapchat, αλλά η λειτουργία εξετάζει την πρόσφατη δραστηριότητά σας. Εάν δεν υπάρχουν πρόσφατα βίντεο που έχετε δημοσιεύσει, η λειτουργία δεν λειτουργεί για εσάς.

Για να το ενεργοποιήσετε, πρέπει να εγγράψετε ένα ολόκληρο βίντεο δέκα δευτερολέπτων και να το δημοσιεύσετε στην ιστορία σας. Το μόνο πράγμα που πρέπει να φροντίσετε να κάνετε είναι να το κάνετε ένα βίντεο δέκα δευτερολέπτων. Οτιδήποτε πιο σύντομο από αυτό δεν θα κάνει. Μόλις δημοσιεύσετε το βίντεο, επιστρέψτε στη λειτουργία λήψης στο Snapchat και εγγράψτε ένα νέο βίντεο. Αυτή τη φορά, όταν φτάσετε στο σημείο των δέκα δευτερολέπτων, θα ξεκινήσει η εγγραφή ενός δεύτερου βίντεο.

  Τι σημαίνει το Emoji δίπλα σε ένα όνομα στο Snapchat;

Αυτή η δυνατότητα είναι προφανώς μια για ενθουσιώδεις χρήστες Snapchat. Τα άτομα που δημοσιεύουν φωτογραφίες κάθε τόσο, π.χ. για να επιδείξουν το νέο φίλτρο snap Game of Thrones στο Snapchat, δεν είναι πιθανό να θέλουν ή να χρειάζονται αυτήν τη δυνατότητα. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να εξηγήσει γιατί είναι κάπως απενεργοποιημένο έτσι. Το Snapchat θα πρέπει ίσως να είναι λίγο πιο σαφές με τον τρόπο ενεργοποίησης των δυνατοτήτων του.