Πώς να δημιουργήσετε και να εισαγάγετε ένα Avatar Bitmoji στο Snapchat

Το Snapchat απέκτησε το Bitmoji πριν από λίγο καιρό. Το Bitmoji σάς επιτρέπει να δημιουργείτε εξαιρετικά προσαρμόσιμα άβαταρ για τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το Snapchat ενσωμάτωσε το Bitmoji μέσα στην εφαρμογή. Επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν τα avatar τους σε στιγμιότυπα και να τα στέλνουν ως αυτοκόλλητα. Για να μπορέσετε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το avatar σας Bitmoji, πρέπει να δημιουργήσετε και να εισαγάγετε ένα avatar Bitmoji στο Snapchat. Για να δημιουργήσετε και να εισαγάγετε ένα avatar Bitmoji στο Snapchat, πρέπει να έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή Bitmoji και την εφαρμογή Snapchat στο τηλέφωνό σας. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

Δημιουργήστε Bitmoji Avatar

Εγκαταστήστε την εφαρμογή Bitmoji στο τηλέφωνό σας. Ανοίξτε το Snapchat και πατήστε το εικονίδιο φάντασμα επάνω αριστερά για να μεταβείτε στην οθόνη του προφίλ σας. Στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης προφίλ, πατήστε το κουμπί Δημιουργία Bitmoji. Το Snapchat θα σας μεταφέρει στην οθόνη Bitmoji. Πατήστε «Δημιουργία Bitmoji». Θα μεταβείτε στην εφαρμογή Bitmoji.

  Πώς να αλλάξετε την τοποθεσία σας στο Snapchat

Εάν έχετε λογαριασμό Bitmoji, χρησιμοποιήστε τον για να συνδεθείτε. Εάν δεν έχετε λογαριασμό Bitmoji, μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το Snapchat. Πατήστε το κουμπί «Δημιουργία με Snapchat» για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Snapchat. Στη συνέχεια, δημιουργήστε το avatar σας Bitmoji. Θα σας χαλάσει η επιλογή, οπότε προχωρήστε και πάρτε το χρόνο σας.

Εισαγωγή Bitmoji Avatar στο Snapchat

Μόλις δημιουργήσετε το Bitmoji Emoji, θα δείτε την επιλογή «Σύνδεση Bitmoji στο Snapchat» στο τέλος. Πατήστε το και το avatar σας θα σταλεί στο Snapchat.

Επεξεργασία Avatar Bitmoji

Για να επεξεργαστείτε το avatar σας Bitmoji, ενημερώστε το στην εφαρμογή Bitmoji. Οι αλλαγές που κάνετε στο avatar θα συγχρονιστούν με το Snapchat. Δεν θα χρειαστεί να εισαγάγετε το νέο avatar στον λογαριασμό σας στο Snapchat. Η εφαρμογή Bitmoji πρέπει να είναι εγκατεστημένη στο τηλέφωνό σας για να επεξεργαστείτε το avatar σας. Η επεξεργασία δεν είναι δυνατή από την εφαρμογή Snapchat.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το AR Bitmoji στο Snapchat

Καταργήστε το Bitmoji Avatar

Αν έχετε βαρεθεί το avatar Bitmoji, μπορείτε να το αφαιρέσετε. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε το Snapchat. Πατήστε το εικονίδιο φάντασμα επάνω αριστερά για να μεταβείτε στην οθόνη του προφίλ σας. Πατήστε το εικονίδιο “Επεξεργασία Bitmoji” επάνω αριστερά. Στο κάτω μέρος της οθόνης Bitmoji υπάρχει ένα κουμπί «Αποσύνδεση του Bitmoji». Πατήστε το για να αφαιρέσετε το avatar.

Εάν συνδεθείτε στο Bitmoji χρησιμοποιώντας το Snapchat, θα χάσετε εντελώς το avatar σας. Εάν θέλετε να διατηρήσετε το avatar αλλά να το αφαιρέσετε από το Snapchat, σκεφτείτε πρώτα να εγγραφείτε σε έναν λογαριασμό Bitmoji και χρησιμοποιήστε τον για να συνδεθείτε στην εφαρμογή Bitmoji.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τη γρήγορη προσθήκη στο Snapchat για τον λογαριασμό σας

Τα avatars Bitmoji είναι διαθέσιμα για χρήστες Snapchat σε iOS και Android.