Πώς να παραλείψετε εισαγωγές για τηλεοπτικές εκπομπές στο VLC Player

Η σειρά τίτλων ή η εισαγωγή για τηλεοπτικές εκπομπές ποικίλλει σε διάρκεια. Μερικά είναι αρκετά μεγάλα, π.χ., η εισαγωγή του Game of Thrones που διαρκεί τουλάχιστον 90 δευτερόλεπτα. Άλλες είναι πολύ πιο σύντομες όπως αυτό για τα Scrubs που είναι περίπου 13 δευτερόλεπτα. Η μόνη διαφορά μεταξύ των δύο είναι ότι το Scrubs έχει ένα ψυχρό ανοιχτό ενώ το Game of Thrones ξεκινά με τη σειρά του τίτλου του. Το Game of Thrones έχει μια αρκετά προσεγμένη σειρά τίτλων, αλλά μερικές σεζόν μετά και μπορεί να γίνει βαρετό. Το ίδιο ισχύει και για πολλές παραστάσεις. Πολλοί άνθρωποι καταλήγουν να παραλείπουν την εισαγωγή, ιδιαίτερα αν είναι μεγάλη. Δυστυχώς, πρέπει να το κάνετε χειροκίνητα και να θυμάστε πόσο καιρό είναι στην πραγματικότητα η εισαγωγή. Εάν παρακολουθείτε υπερβολικά μια σειρά, είναι ενοχλητικό. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να παραλείψετε αυτόματα τις εισαγωγές για τηλεοπτικές εκπομπές στο πρόγραμμα αναπαραγωγής VLC με μια επέκταση που ονομάζεται Skipper.

Επέκταση Skipper

Αυτή δεν είναι μια εγγενής λειτουργία που αποστέλλεται με το πρόγραμμα αναπαραγωγής VLC. Για να παραλείψετε τις εισαγωγές για τηλεοπτικές εκπομπές στο πρόγραμμα αναπαραγωγής VLC, πρέπει να εγκαταστήσετε μια επέκταση. Κατεβάστε την επέκταση Skipper, εξαγάγετε το αρχείο zip και εγκαταστήστε την επέκταση στο VLC player.

  Πώς να αποκτήσετε τη λειτουργία πορτρέτου σε ένα μη υποστηριζόμενο iPhone

Η επέκταση Skipper VLC δεν μπορεί μόνο να παραλείψει τις εισαγωγές για τηλεοπτικές εκπομπές αλλά μπορεί επίσης να παρακάμψει τους τίτλους τέλους. Αυτή η επέκταση είναι πρακτικά κατασκευασμένη για μια συνεδρία άσκοπης παρακολούθησης.

Ρύθμιση ώρας εισαγωγής

Αφού εγκαταστήσετε το Skipper, ανοίξτε το VLC και μεταβείτε στο View>Skip Intro.

Ο Skipper μπορεί να λάβει αυτόματα τους χρόνους εισαγωγής για το Game of Thrones, το Dexter και το House of Cards. Εάν παρακολουθείτε κάτι άλλο, θα πρέπει να βρείτε μόνοι σας το μήκος της εισαγωγής. Είναι εύκολο να λάβετε το μήκος εισαγωγής. απλά παρακολουθήστε τη γραμμή αναζήτησης στο κάτω μέρος και κοιτάξτε την ώρα που ολοκληρώνεται η εισαγωγή.

  Είναι κατεστραμμένη η οθόνη αφής του τηλεφώνου σας; Αποφύγετε αυτές τις κακές συμβουλές επισκευής

Για να ορίσετε τη διάρκεια μιας εκπομπής, απλώς εισαγάγετε τη σε δευτερόλεπτα στο πεδίο «Παράλειψη εισαγωγής». Για να παραλείψετε πιστώσεις, ακολουθήστε την ακολουθία στο πεδίο “Παράλειψη πιστώσεων”. Κάντε κλικ στο «Αποθήκευση και κλείσιμο». Όλα τα αρχεία πολυμέσων που ανοίγετε από αυτό το σημείο και μετά θα παρακάμπτουν αυτόματα τον δεδομένο χρόνο από την αρχή.

Περιορισμοί

Το Skipper έχει μόνο έναν περιορισμό. το κρύο ανοίγει. Πολλές εκπομπές έχουν μεγάλες εισαγωγές, αλλά μερικές ξεκινούν με ένα ψυχρό ανοιχτό. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει τρόπος να καθοριστεί πότε θα εμφανιστεί η εισαγωγή και πότε θα τελειώσει. Αν η εισαγωγή είναι μικρή όπως είναι για το Scrubs ή το How To Get Away With Murder, δεν είναι κάτι σπουδαίο, αλλά με εκπομπές όπως το The Walking Dead’s 30s+ intro εξακολουθεί να είναι πρόβλημα. Η μόνη σας επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε απλώς τη γραμμή αναζήτησης για να προχωρήσετε.

  Πώς να εγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης βίντεο Intel στο Ubuntu