Τι σημαίνει το Emoji δίπλα σε ένα όνομα στο Snapchat;

Τα emoji που βλέπετε δίπλα στα ονόματα χρήστη των φίλων σας στο Snapchat είναι σύμβολα που υποδεικνύουν τι είδους σχέση έχετε με αυτούς τους χρήστες. Ορισμένα emoji, όπως η τούρτα γενεθλίων, έχουν αυτονόητο νόημα. Σε άλλες περιπτώσεις, μπορεί να έχετε πρόβλημα με την αποκωδικοποίηση αυτών των συμβόλων.

Πολλά emoji φίλων Snapchat χρησιμοποιούνται αυτήν τη στιγμή και είναι εξαιρετικά δημοφιλή στην κοινότητα του Snapchat. Υπάρχουν όροι για τη λήψη συγκεκριμένων emoji και τα περισσότερα σχετίζονται με στιγμιότυπα (μηνύματα πολυμέσων όπως φωτογραφίες, βίντεο και κινούμενα GIF). Ας μιλήσουμε για το τι αντιπροσωπεύουν όλοι.

Έννοιες Emoji φίλου Snapchat

1. Gold Heart Emoji

Το emoji με χρυσή καρδιά βρίσκεται δίπλα σε έναν φίλο για τον οποίο έχετε στείλει τα περισσότερα στιγμιότυπα. Ωστόσο, αυτός ο φίλος πρέπει επίσης να σας στείλει τα περισσότερα μηνύματα πολυμέσων για να αποκτήσετε μια χρυσή καρδιά στη λίστα σας. Ή έχετε και οι δύο αυτήν την καρδιά, ή κανένας από τους δύο.

  Τι σημαίνει η Κλεψύδρα στο Snapchat;

Το Snapchat αναγνωρίζει τον χρυσό καλύτερο φίλο σας με βάση τη συχνότητα των αλληλεπιδράσεών σας. Αυτή η προϋπόθεση σημαίνει ότι πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να διατηρήσετε την κατάσταση της χρυσής καρδιάς σας, καθώς το emoji θα εξαφανιστεί εάν κάποιος σας στείλει περισσότερα στιγμιότυπα από τον χρυσό φίλο σας. Εάν στέλνετε τα περισσότερα μηνύματα πολυμέσων σε έναν χρήστη ενώ ένας άλλος φίλος σας στέλνει τα περισσότερα στιγμιότυπα, δεν θα δείτε μια χρυσή καρδιά από κανένα όνομα χρήστη.

2. Emoji Red Heart

Εάν εσείς και ένας φίλος σας συνεχίσετε μια χρυσή ράβδωση καρδιάς για δύο εβδομάδες, η καρδιά θα γίνει κόκκινη. Αυτή η ενέργεια σημαίνει ότι έχετε ανταλλάξει τα περισσότερα στιγμιότυπα με ένα άτομο για δύο συνεχόμενες εβδομάδες.

Τώρα, μπορείτε να συνεχίσετε τη σειρά και να περιμένετε την επόμενη αλλαγή emoji.

3. Emoji Two Pink Hearts

Το emoji ροζ καρδιά είναι ένδειξη μιας μακροχρόνιας φιλίας στο Snapchat. Όταν ανταλλάσσετε τα περισσότερα στιγμιότυπα με έναν χρήστη για δύο συνεχόμενους μήνες, θα λάβετε και οι δύο αυτό το emoji. Όσο συνεχίζετε έτσι, το emoji θα παραμείνει.

Αλλά υπάρχει πάντα η πιθανότητα κάποιος άλλος να σας στείλει περισσότερα στιγμιότυπα. Εάν εσείς και ο καλύτερός σας φίλος ενδιαφέρεστε για το σύμβολο, θα πρέπει να συνεχίσετε να ανταλλάσσετε μηνύματα πολυμέσων συχνά.

4. Emoji Grimace

Αυτό το emoji αντιπροσωπεύει ότι εσείς και ένας συγκεκριμένος χρήστης αλληλεπιδράτε συχνά με το ίδιο άτομο. Κατά κάποιο τρόπο, ένας χρήστης με αυτό το emoji δίπλα στο όνομά του είναι ο «αντίπαλός» σας, καθώς μπορεί να αφαιρέσει το emoji καρδιάς από τον καλύτερο φίλο σας στο Snapchat.

  Πώς να κατεβάσετε το βίντεο του Snapchat:

5. Emoji γυαλιών ηλίου

Το emoji για γυαλιά ηλίου σημαίνει ότι εσείς και ένας συγκεκριμένος χρήστης μοιράζεστε έναν «στενό φίλο» αλλά όχι έναν καλύτερο φίλο. Στενός φίλος είναι κάποιος που αλληλεπιδρά πολύ μαζί σας, αλλά όχι αρκετά για να είναι ο καλύτερος φίλος.

6. Emoji προσώπου μωρού

Αυτό το χαριτωμένο emoji αντιπροσωπεύει έναν νέο φίλο στη λίστα σας. Αυτό το σενάριο σημαίνει ότι η σχέση σας στο Snapchat βρίσκεται ακόμα στη φάση του μωρού. Εάν προσθέσετε πολλούς νέους φίλους, πιθανότατα θα δείτε αυτό το σύμβολο πολύ.

7. Smirk Emoji

Το emoji smirk αντιπροσωπεύει έναν χρήστη με τον οποίο δεν αλληλεπιδράτε περισσότερο, αλλά αλληλεπιδρά περισσότερο μαζί σας. Κατά κάποιο τρόπο, είσαι ο καλύτερός τους φίλος, αλλά δεν είναι δικοί σου. Εάν θέλετε αυτός ο χρήστης να γίνει ο καλύτερός σας φίλος, θα πρέπει να «ανεβάσετε» το snap παιχνίδι σας.

8. Smile Emoji

Όλοι οι καλοί σας φίλοι στην πλατφόρμα θα έχουν ένα emoji χαμόγελου δίπλα στα ονόματά τους. Αυτό το emoji βρίσκεται δίπλα σε αυτούς με τους οποίους αλληλεπιδράτε πολύ. Τους στέλνετε συχνά στιγμιότυπα και στέλνουν πίσω πολλά μηνύματα πολυμέσων. Δεδομένου ότι μόνο ένας φίλος αξίζει ένα emoji καρδιάς, όλοι οι άλλοι θα πρέπει να αρκεστούν στο χαμόγελο.

  3 παραγωγικοί τρόποι χρήσης του Snapchat

9. Sparkle Emoji

Όταν μοιράζεστε μια ομαδική συνομιλία με έναν φίλο από τη λίστα, βλέπετε ένα αστραφτερό emoji δίπλα στο όνομά του.

10. Emoji τούρτας γενεθλίων

Αν δείτε μια τούρτα γενεθλίων δίπλα σε ένα όνομα χρήστη, σημαίνει ότι σήμερα είναι τα γενέθλια αυτού του ατόμου. Δεν μπορείτε να επηρεάσετε αυτό το emoji και θα εξαφανιστεί μέσα σε μια μέρα. Εάν είναι κάποιος κοντά σας, θα πρέπει να σκεφτείτε να του στείλετε ένα στιγμιότυπο για να γιορτάσετε την περίσταση.

11. Fire Emoji

Το emoji πυρκαγιάς υποδεικνύει ότι εσείς και ένας χρήστης βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή σε Snapstreak. Αυτή η κατάσταση σημαίνει ότι έχετε ανταλλάξει snaps για δύο ή περισσότερες συνεχόμενες ημέρες. Ένας αριθμός θα εμφανιστεί δίπλα στο emoji της φωτιάς, που δείχνει τον αριθμό των ημερών που πέρασε το Snapstreak.

Εάν δεν ανταλλάξετε στιγμιότυπα σε 24 ώρες, το emoji θα εξαφανιστεί και ξεκινάτε από το μηδέν.

12. Emoji κλεψύδρας

Βλέποντας ένα emoji κλεψύδρας δίπλα σε ένα όνομα χρήστη, σας προειδοποιεί ότι το Snapstreak σας πλησιάζει στο τέλος του. Για να συνεχίσετε το σερί σας, θα πρέπει να ανταλλάξετε snaps το συντομότερο δυνατό.

13. Τα 100 Emoji

Τα 100 emoji σημαίνει ότι καταφέρατε να διατηρήσετε ένα Snapstreak με έναν χρήστη για εκατό ημέρες. Αυτή είναι μια μεγάλη μέρα για τη σχέση σας στο Snapchat με αυτόν τον χρήστη. Την επόμενη μέρα, το emoji εξαφανίζεται και η κανονική αντίστροφη μέτρηση του Snapstreak συνεχίζεται.