Τι σημαίνει η Κλεψύδρα στο Snapchat;

Το Snapchat έχει διάφορα μοναδικά χαρακτηριστικά που ενθαρρύνουν την αλληλεπίδραση των χρηστών — συμπεριλαμβανομένων των emoji που τοποθετούνται δίπλα σε ονόματα χρήστη για να υποδείξουν διαφορετικά πράγματα.

Ένα emoji που έχει προκαλέσει κάποια σύγχυση είναι το emoji της κλεψύδρας. Τι ακριβώς σημαίνει;

Τα emoji της κλεψύδρας, όπως τα emoji της φωτιάς, σχετίζονται με τη σειρά Snapchat, η οποία μετρά πόσο συχνά επικοινωνείτε με συγκεκριμένα άτομα στη λίστα φίλων σας.

Εάν δεν είστε σίγουροι τι είναι το Snapstreak και τι αντιπροσωπεύουν αυτά τα emoji, διαβάστε παρακάτω. Αυτό το άρθρο θα εξηγήσει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διατήρηση των Snapstreaks σας και τι σημαίνουν διαφορετικά κοινά emoji.

Τι είναι το Snapstreak;

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το emoji της κλεψύδρας, πρέπει πρώτα να καταλάβετε πώς λειτουργούν τα Snapstreaks.

Όταν ανταλλάσσετε ένα snap με έναν άλλο χρήστη τουλάχιστον μία φορά για τουλάχιστον τρεις συνεχόμενες ημέρες, θα ξεκινήσετε ένα Snapstreak. Όταν συμβεί αυτό, ένα emoji θα εμφανιστεί δίπλα σε αυτό το όνομα χρήστη.

  Το Snapchat χρησιμοποιεί αυτόματα τη λειτουργία Ghost;

Για να διατηρήσετε το σερί, θα πρέπει να ανταλλάσσετε snaps τουλάχιστον μία φορά κάθε 24 ώρες. Σημειώστε ότι και οι δύο πρέπει να στείλετε snaps για να συνεχιστεί το σερί. Αυτό χρησιμεύει ως ένας διασκεδαστικός τρόπος για να ενθαρρύνετε τους χρήστες να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή σε τακτική βάση.

Θα δείτε επίσης έναν αριθμό δίπλα στο emoji της φωτιάς, εμφανίζοντας τον αριθμό των ημερών που συνεχίζεται το σερί σας. Εάν δεν ανταλλάξετε στιγμιότυπα για 24 ώρες, το σερί θα τελειώσει και το emoji της φωτιάς θα εξαφανιστεί.

Τι σημαίνει το Emoji της Κλεψύδρας;

Για να σας υπενθυμίσει ότι το 24ωρο παράθυρο του Snapstreak ολοκληρώνεται, το Snapchat θα εμφανίσει ένα emoji κλεψύδρας δίπλα στο emoji της φωτιάς.

Αν δεν αντιδράσετε αρκετά γρήγορα όταν δείτε αυτό το emoji, το σερί σας θα τελειώσει. Πόσο χρόνο έχεις όμως;

Όταν ο χρονοδιακόπτης Snapstreak φτάσει την 20η ώρα από την τελευταία σας ανταλλαγή, θα εμφανιστεί το εικονίδιο της κλεψύδρας. Αυτό σημαίνει ότι εσείς και ο φίλος σας έχετε περίπου τέσσερις ώρες για να προσπαθήσετε και να συνεχίσετε το σερί πριν φύγει.

  Πώς να καταλάβετε εάν κάποιος έλεγξε την τοποθεσία σας στο Snapchat

Εάν θέλετε το emoji της κλεψύδρας να εξαφανιστεί, μπορείτε είτε να ανταλλάξετε στιγμιότυπα αμέσως είτε να αφήσετε το σερί σας να τελειώσει.

Τι είναι το εικονίδιο 100 δίπλα σε ένα Snapstreak;

Το εικονίδιο “100” δίπλα στο όνομα χρήστη κάποιου σημαίνει ότι έχετε καταφέρει να ανταλλάξετε snaps με αυτόν τον χρήστη για εκατό συνεχόμενες ημέρες. Για αυτήν την αξιοθαύμαστη αφιέρωση, το Snapchat θα σας βραβεύσει με ένα «100» emoji για να γιορτάσετε το Snapstreak σας.

Το εικονίδιο θα εξαφανιστεί την 101η ημέρα σας, ανεξάρτητα από το αν επιλέξατε να συνεχίσετε το σερί ή να το αφήσετε να τελειώσει.

Πώς να διατηρήσετε ένα Snapstreak

Για να συνεχίσετε το σερί σας, πρέπει να ανταλλάξετε snaps. Φυσικά, δεν υπολογίζονται όλες οι μορφές αλληλεπίδρασης στο Snapchat ως στιγμιότυπα.

Τα στιγμιότυπα είναι μηνύματα που κάνετε χρησιμοποιώντας το κουμπί της κάμερας. Αυτό σημαίνει ότι οι φωτογραφίες και οι εγγραφές βίντεο υπολογίζονται στο Snapstreak σας, ενώ τα μηνύματα κειμένου και φωνής όχι.

Άλλες αλληλεπιδράσεις που δεν υπολογίζονται στο Snapstreak περιλαμβάνουν:

  • Ιστορίες Snapchat
  • Δίοπτρα
  • Αναμνήσεις
  • Ομαδικές συνομιλίες
  Πώς να αποθηκεύσετε αυτόματα τις ιστορίες Snapchat

Τι να κάνετε εάν το Snapstreak σας εξαφανιστεί;

Εάν το Snapstreak εξαφανίστηκε παρόλο που εσείς και ο φίλος σας στείλατε στιγμιότυπα, ενδέχεται να έχει προκύψει σφάλμα εφαρμογής.

Εάν πιστεύετε ότι το Snapstreak εξαφανίστηκε λόγω κάποιου λάθους, μπορείτε:

  • μεταβείτε στο Σελίδα υποστήριξης Snapchat.
  • Βρείτε την επιλογή “My Snapstreak Disappeared”.
  • Συμπληρώστε τις απαραίτητες πληροφορίες.
  • Αφού το κάνετε αυτό, θα πρέπει να περιμένετε λίγο μέχρι να σας επιστρέψει η Υποστήριξη και να σας βοηθήσει με το πρόβλημά σας. Μόλις λάβετε ένα μήνυμα πίσω, το Snapchat θα σας εξηγήσει τους κανόνες για τη διατήρηση του Snap Streak σας.

    Εάν είστε βέβαιοι ότι εσείς και το άλλο άτομο έχετε συμμορφωθεί με όλες τις οδηγίες για τη διατήρηση του σερί, μπορείτε να συνεχίσετε να συνομιλείτε με την υποστήριξη και να κερδίσετε το τρόπαιο φωτιάς πίσω.

    Τελικές σκέψεις

    Εάν δεν προσέξετε αμέσως την κλεψύδρα, μπορεί να έχετε πολύ λιγότερες από τέσσερις ώρες για να συνεχίσετε το σερί. Επικοινωνήστε λοιπόν με τον φίλο σας και προσπαθήστε να ανταλλάξετε snaps όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

    Δυστυχώς, οι ραβδώσεις μπορεί να εξαφανιστούν λόγω σφαλμάτων συστήματος ή πολυάσχολων φίλων που δεν διατηρούν τις κανονικές τους δραστηριότητες στο Snapchat. Ωστόσο, εάν είστε αφοσιωμένοι στη διατήρηση ενός μεγάλου σερί, είναι τόσο εύκολο όσο να φροντίζετε να ανταλλάσσετε snaps τουλάχιστον μία φορά την ημέρα.