Πώς να καρφιτσώσετε μια συνομιλία στο WhatsApp


Το WhatsApp είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων στη εξειδικευμένη αγορά. Είναι το δεύτερο μόνο μετά το Facebook Messenger. Ανήκουν και οι δύο στο Facebook, οπότε όπως και να το δεις, το Facebook διαθέτει τις δύο πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων που είναι διαθέσιμες σήμερα. Σε αντίθεση με το Messenger, το WhatsApp λειτουργεί με τον αριθμό τηλεφώνου σας και είναι πολύ πιο εύκολο να γνωρίζετε ποιες από τις επαφές σας τον χρησιμοποιούν. Υπάρχει επίσης το γεγονός ότι το WhatsApp διαθέτει κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο και σας επιτρέπει να μοιράζεστε αρχεία πολύ εύκολα, γεγονός που το καθιστά δημοφιλή εφαρμογή. Εάν έχετε ένα πάρα πολλά ενεργά νήματα συνομιλίας, μπορεί να έχετε πρόβλημα να παρακολουθείτε τα σημαντικά. Γι’ αυτό το WhatsApp έχει προσθέσει μια νέα λειτουργία pin. Μπορείτε να καρφιτσώσετε μια συνομιλία στο WhatsApp στην κορυφή της καρτέλας Συνομιλία και δεν θα χαθεί ανάμεσα στα άλλα νήματα μηνυμάτων.

  Πώς να ελέγξετε εάν κάποιος άλλος χρησιμοποιεί τον λογαριασμό σας WhatsApp

Αυτή η δυνατότητα προστέθηκε μέσω μιας ενημέρωσης εφαρμογής, επομένως βεβαιωθείτε ότι εκτελείτε το τελευταία έκδοση του WhatsApp. Η ενημέρωση είναι ήδη διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο, επομένως δεν υπάρχει τίποτα να περιμένετε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ενημερώσετε την εφαρμογή.

Ανοίξτε το WhatsApp και μεταβείτε στην καρτέλα Συνομιλία. Σύρετε προς τα δεξιά στο νήμα συνομιλίας που θέλετε να καρφιτσώσετε. Μην σύρετε μέχρι το δεξί άκρο της οθόνης. Αυτό θα επισημάνει μηνύματα στο νήμα ως αναγνωσμένα ή μη. Σύρετε προς τα δεξιά μέχρι να δείτε δύο κουμπιά. Διαβάστε και Καρφιτσώστε. Πατήστε το κουμπί Pin για να καρφιτσώσετε μια συνομιλία στο WhatsApp.

  Σταματήστε την αποστολή αποδείξεων ανάγνωσης στο Whatsapp με αυτό το Cydia Tweak [Jailbreak]

Ένα καρφιτσωμένο νήμα έχει ένα εικονίδιο καρφίτσας στη δεξιά άκρη. Για να ξεκαρφιτσώσετε ένα νήμα, σύρετε ξανά προς τα δεξιά και πατήστε το κουμπί “Ξεκαρφίτσωμα”.

Οι καρφιτσωμένες συνομιλίες εμφανίζονται στο επάνω μέρος της οθόνης συνομιλίας. Είναι ένας εύκολος τρόπος να τα παρακολουθείτε. Κανονικά, η ακολουθία που εμφανίζονται τα νήματα συνομιλίας σε αλλαγές με βάση τα πρόσφατα μηνύματα. Αυτό σημαίνει ότι εάν έχετε μια ομάδα ή μια επαφή σε σίγαση με νέο μήνυμα, θα προωθηθεί στην κορυφή. Αυτό προφανώς θα σπρώξει άλλα πιο σημαντικά θέματα προς τα κάτω. Εάν χρησιμοποιείτε το WhatsApp για να επικοινωνείτε με πολλούς ανθρώπους, απλώς η εύρεση ενός σημαντικού νήματος μπορεί να γίνει μια πρόκληση. Και στις δύο περιπτώσεις, ένα καρφιτσωμένο νήμα συνομιλίας μπορεί να κάνει τη ζωή πιο εύκολη.

  Πώς να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε τις εκκρεμείς εργασίες στο WhatsApp χρησιμοποιώντας το Any.Do

Το καρφιτσωμένο νήμα δεν θα αλλάξει τη θέση του εάν σταλεί ή ληφθεί ένα νέο μήνυμα μέσω αυτού. Τα νέα νήματα συνομιλίας που καρφιτσώνετε προστίθενται στην κορυφή, πράγμα που σημαίνει ότι αυτά που καρφιτσώσατε πριν από αυτά θα ωθηθούν προς τα κάτω. Πρέπει να προσέχετε να μην χρησιμοποιείτε υπερβολικά αυτήν τη δυνατότητα. Εάν καρφιτσώσετε μία πάρα πολλές συνομιλίες, θα πρέπει να ψάξετε και μέσα από αυτές στο τέλος.