Πώς να ελέγξετε ποιος έχει δει το Snap Story σας στο Snapchat

Όταν το WhatsApp εισήγαγε τη λειτουργία “Seen”, οι άνθρωποι ήταν αναστατωμένοι. Η δυνατότητα κατέστησε αδύνατη την παράβλεψη ενός μηνύματος ή την αναβολή απάντησης σε αυτό χωρίς πολύ καλό λόγο. Τελικά, άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων έπιασαν και αναπαρήγαγαν αυτήν τη δυνατότητα. Όλοι έχουν έναν τρόπο να το απενεργοποιήσουν, αν και σε αντίθεση με το Snapchat. Το Snapchat, καλώς ή κακώς, σας λέει ακριβώς πότε κάποιος έχει δει τις ενημερώσεις, τα μηνύματά σας ή πότε πληκτρολογεί. Το Snapchat σας στέλνει κυριολεκτικά μια ειδοποίηση όταν μια από τις επαφές σας αρχίζει να πληκτρολογεί. Δεν υπάρχει τρόπος να κρύψετε τη δραστηριότητά σας στην εφαρμογή και αυτό ισχύει για την ιστορία σας στο Snapchat. Μπορείτε να ελέγξετε ποιος έχει δει την ιστορία σας στο Snap στο Snapchat πολύ εύκολα.

  Πώς να δημιουργήσετε και να εισαγάγετε ένα Avatar Bitmoji στο Snapchat

Ελέγξτε ποιος έχει δει το Snap Story σας

Ανοίξτε το Snapchat και σύρετε προς τα αριστερά για να μεταβείτε στην οθόνη Ιστορίες. Θα πρέπει να έχετε ήδη μια ενεργή snap ιστορία. Πατήστε την ιστορία σας. Προσέξτε να μην πατήσετε κανένα από τα τρία κουμπιά δίπλα του.

Όταν πατάτε την ιστορία σας, αρχίζει να παίζει. Αν κοιτάξετε προσεκτικά αυτήν την οθόνη, θα δείτε ένα μικρό βέλος στο κάτω μέρος. Σύρετε προς τα επάνω σε αυτό το βέλος. Ένα πάνελ θα γλιστρήσει προς τα πάνω αποκαλύπτοντας πόσα άτομα έχουν δει τη στιγμιαία ιστορία σας. Μπορείτε να δείτε έναν συνολικό αριθμό προβολών επάνω αριστερά. Δίπλα, μπορείτε να δείτε πόσες φορές έχει επαναληφθεί η ιστορία σας.

  Πώς να αποκτήσω τα μάτια μου μόνο στο Snapchat

Περιορισμοί

Οι ιστορίες Snap έχουν περιορισμένη διάρκεια ζωής 24 ωρών. Αυτή η περιορισμένη διάρκεια ζωής σημαίνει ότι οι ακόλουθοί/φίλοι/κοινό σας στο Snapchat μπορούν να δουν την ιστορία σας μόνο εντός αυτού του χρονικού πλαισίου. Ομοίως, μπορείτε μόνο να ελέγξετε ποιος έχει δει την ιστορία σας στο Snapchat, εφόσον είναι ακόμα διαθέσιμη.

Μόλις ολοκληρωθεί η ιστορία σας, π.χ., οι 24 ώρες λήγουν, δεν μπορείτε πλέον να ελέγξετε πόσες προβολές έχετε στην ιστορία σας. Εάν αργότερα προσθέσετε περισσότερα στιγμιότυπα στην ιστορία σας, μπορείτε να ελέγξετε τις προβολές μόνο για αυτήν. Τα παλαιότερα στιγμιότυπα σε μια ιστορία λήγουν μετά από 24 ώρες. Οι προβολές που βλέπετε σε μια ιστορία προορίζονται για στιγμιότυπα που βρίσκονται ακόμα εντός του χρονικού πλαισίου των 24 ωρών.

  Τι σημαίνει το Emoji δίπλα σε ένα όνομα στο Snapchat;

Εάν θέλετε να περιορίσετε ποιος μπορεί να δει την ιστορία σας, μπορείτε. Μπορείτε να επιτρέψετε σε όλους όσους σας ακολουθούν να δουν την ιστορία σας ή να την περιορίσετε μόνο στους φίλους σας. Οι φίλοι είναι άνθρωποι που σας ακολουθούν και που ακολουθείτε πίσω. Εάν περιορίσετε την προβολή της στιγμιαίας ιστορίας σας μόνο σε φίλους, τα άτομα που δεν ακολουθείτε δεν θα μπορούν να δουν την ιστορία σας.

Εάν θέλετε να μοιραστείτε ένα στιγμιότυπο με έναν περιορισμένο αριθμό φίλων σας, η ιστορία σας δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε. Αντίθετα, είναι καλύτερο να δημιουργήσετε μια ομάδα στο Snapchat και να μοιραστείτε την ιστορία σας με την ομάδα.