Πώς να αποκτήσω τα μάτια μου μόνο στο Snapchat

Το Snapchat σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε τα αγαπημένα σας Snaps και Stories σε Memories, ένα άλμπουμ που τα διατηρεί με ασφάλεια. Και για να διατηρήσετε ορισμένες από αυτές τις στιγμές επιπλέον ιδιωτικές, μπορείτε να τις προστατέψετε με έναν κωδικό πρόσβασης χρησιμοποιώντας τη λειτουργία “My Eyes Only” του Snapchat.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε πώς να αποκτάτε το My Eyes Only στο Snapchat, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Αυτό το άρθρο θα παρέχει έναν οδηγό βήμα προς βήμα για τη ρύθμισή του και θα συζητήσει μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του.

Τι είναι μόνο τα μάτια μου;

Το Snapchat παρουσίασε τη λειτουργία My Eyes Only για να διασφαλίσει ότι προστατεύεται το απόρρητό σας. Βασικά, μπορείτε να προσθέσετε έναν κωδικό πρόσβασης στα Snaps και τις Ιστορίες που θέλετε να διατηρήσετε επιπλέον ιδιωτικά. Με αυτόν τον τρόπο, είστε το μόνο άτομο που μπορεί να τα δει. Αυτός ο κωδικός πρόσβασης θα είναι επιπρόσθετος με αυτόν που χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Snapchat.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι μπορείτε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης My Eyes Only εάν ​​τον ξεχάσετε, αλλά όλα τα αρχεία που έχετε αποθηκεύσει προηγουμένως θα διαγραφούν. Αυτός είναι ο τρόπος του Snapchat να προστατεύει τα πιο ιδιωτικά αρχεία σας από εισβολείς που μπορεί να προσπαθούν να παρακάμψουν αυτό το μέτρο ασφαλείας.

Πώς να προσθέσετε το “My Eyes Only” στο Snapchat στην εφαρμογή iPhone

Πριν παρουσιάσετε τα βήματα, θα πρέπει να ακολουθήσετε για να προσθέσετε ένα στιγμιότυπο στο My Eyes Only, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει τουλάχιστον ένα στιγμιότυπο στις Μνήμες σας ή να μοιραστείτε περιεχόμενο από το ρολό της κάμερας του τηλεφώνου σας στο Snapchat.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το AR Bitmoji στο Snapchat

Ακολουθούν τα βήματα για το πώς να ρυθμίσετε το My Eyes Only εάν ​​δεν το έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ πριν:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat.
  • Σύρετε προς τα πάνω από την οθόνη της κάμερας για να αποκτήσετε πρόσβαση στις Μνήμες.
  • Βρείτε ένα στιγμιότυπο που θέλετε να μετακινήσετε, πατήστε παρατεταμένα και πατήστε “Μόνο τα μάτια μου”.
  • Πατήστε «Γρήγορη εγκατάσταση».
  • Δημιούργησε έναν κωδικό. Λάβετε υπόψη ότι ο κωδικός πρόσβασης δεν πρέπει να μοιάζει με αυτόν που χρησιμοποιείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Snapchat. Επιπλέον, να θυμάστε ότι ο κωδικός πρόσβασης είναι ο μόνος τρόπος πρόσβασης στο My Eyes Only. Εάν το ξεχάσετε και προσπαθήσετε να το επαναφέρετε, θα χάσετε όλα τα προηγουμένως αποθηκευμένα αρχεία. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της εισαγωγής ενός τετραψήφιου κωδικού πρόσβασης ή μιας φράσης πρόσβασης που αποτελείται από αριθμούς και γράμματα. Εάν θέλετε να επιλέξετε το δεύτερο, πατήστε «Χρήση φράσης πρόσβασης».
  • Στην οθόνη θα εμφανιστούν πληροφορίες σχετικά με το My Eyes Only. Ελέγξτε το και πατήστε το εικονίδιο του κύκλου εάν θέλετε να συνεχίσετε.
  • Πατήστε «Συνέχεια».
  • Πατήστε «Τέλος».
  • Αφού το ρυθμίσετε, μπορείτε να μετακινήσετε στιγμιότυπα από τις αναμνήσεις σας στο My Eyes Only:

  • Αποκτήστε πρόσβαση στις Μνήμες κάνοντας σάρωση προς τα πάνω από την οθόνη της κάμερας.
  • Πατήστε το σημάδι επιλογής στο επάνω μέρος.
  • Σημειώστε τα στιγμιότυπα και τις ιστορίες που θέλετε να μετακινήσετε στο My Eyes Only.
  • Πατήστε το εικονίδιο κλειδώματος στο κάτω μέρος.
  • Πατήστε «Μετακίνηση».
  • Πώς να προσθέσετε το “My Eyes Only” στο Snapchat στην εφαρμογή Android

    Παρόμοια με την εφαρμογή iPhone, η προσθήκη Snaps στο My Eyes Only στην εφαρμογή Android μπορεί να γίνει εάν έχετε τουλάχιστον ένα Snap ή Story στο Memories. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ρυθμίσετε το My Eyes Only:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat.
  • Σύρετε προς τα πάνω από την οθόνη της κάμερας για να μεταβείτε στις Αναμνήσεις.
  • Πατήστε παρατεταμένα ένα Snap και πατήστε «Μόνο τα μάτια μου».
  • Πατήστε «Γρήγορη εγκατάσταση».
  • Δημιούργησε έναν κωδικό. Πρέπει να είναι διαφορετικό από αυτό που χρησιμοποιείτε από τον λογαριασμό σας στο Snapchat. Επιλέξτε κάτι που θα θυμάστε εύκολα, καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος πρόσβασης στο My Eyes Only. Εάν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας, δεν θα μπορείτε να τον ανακτήσετε. Επιλέξτε μεταξύ της δημιουργίας ενός τετραψήφιου κωδικού πρόσβασης ή μιας φράσης πρόσβασης που περιλαμβάνει αριθμούς και γράμματα. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια φράση πρόσβασης, πατήστε «Χρήση φράσης πρόσβασης» στο κάτω μέρος της οθόνης.
  • Στην οθόνη θα εμφανιστούν πληροφορίες σχετικά με το My Eyes Only. Διαβάστε το και πατήστε το εικονίδιο του κύκλου εάν συμφωνείτε.
  • Πατήστε «Συνέχεια».
  • Πατήστε «Τέλος».
  •   Πώς να χρησιμοποιήσετε τις προκλήσεις φακών στο Snapchat

    Αφού ρυθμίσετε με επιτυχία τη λειτουργία, μπορείτε να προσθέσετε στιγμιότυπα στο My Eyes Only:

  • Σύρετε προς τα πάνω από την οθόνη της κάμερας για να μεταβείτε στις Αναμνήσεις.
  • Πατήστε το σημάδι επιλογής στο επάνω μέρος της οθόνης.
  • Επιλέξτε τα Στιγμιότυπα και τις Ιστορίες που θέλετε να προσθέσετε στο My Eyes Only.
  • Πατήστε το εικονίδιο κλειδώματος.
  • Πατήστε «Μετακίνηση».
  • Πρόσθετες συχνές ερωτήσεις

    Γιατί δεν μπορώ να προσθέσω φωτογραφίες στο My Eyes Only;

    Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που μπορεί να συμβεί αυτό. Πρώτα, ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο για να βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν ομαλά. Δεύτερον, βεβαιωθείτε ότι έχετε ρυθμίσει το My Eyes Only πριν προσπαθήσετε να προσθέσετε τα Snaps και τις Ιστορίες σας σε αυτό. Πρέπει πρώτα να ρυθμίσετε έναν κωδικό πρόσβασης για να μπορέσετε να δείτε την επιλογή. Τρίτον, πρέπει να έχετε τουλάχιστον ένα Snap ή Story στο Memories ή να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας από την κάμερα του τηλεφώνου σας.

    Μπορώ να αλλάξω τον κωδικό πρόσβασης για το My Eyes Only;

    Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του My Eyes Only είναι ότι προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, εάν ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας, δεν υπάρχει τρόπος να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας χωρίς συνέπειες (απώλεια πρόσβασης στα προηγουμένως αποθηκευμένα Snaps και Stories).

    Ωστόσο, μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας εάν γνωρίζετε τον τρέχοντα κωδικό πρόσβασης:

    1. Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat.

    2. Μεταβείτε στις Αναμνήσεις και σύρετε προς τα αριστερά για πρόσβαση στο My Eyes Only.

    3. Πατήστε «Επιλογές».

    4. Πατήστε «Αλλαγή κωδικού πρόσβασης».

      Πώς να διαγράψετε αυτοκόλλητα στην εφαρμογή Snapchat

    5. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης που θέλετε να αλλάξετε.

    6. Εισαγάγετε τον νέο κωδικό πρόσβασης. Επιλέξτε μεταξύ της εισαγωγής τετραψήφιου κωδικού πρόσβασης ή μιας φράσης πρόσβασης που περιλαμβάνει αριθμούς και γράμματα.

    7. Πατήστε «Επόμενο».

    8. Οι πληροφορίες σχετικά με αυτήν την επιλογή θα εμφανιστούν στην οθόνη. Πατήστε τον κύκλο εάν συμφωνείτε.

    9. Πατήστε «Συνέχεια».

    10. Πατήστε «Τέλος».

    Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι εάν αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα, δεν θα χάσετε τίποτα που έχετε αποθηκεύσει στο φάκελο My Eyes Only.

    Οι συνθήκες είναι διαφορετικές εάν δεν γνωρίζετε τον τρέχοντα κωδικό πρόσβασής σας. Δεδομένου ότι ο στόχος είναι να προστατεύσετε το απόρρητό σας και να εμποδίσετε κάποιον άλλο να έχει πρόσβαση στα αρχεία σας, η ομάδα υποστήριξης του Snapchat δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στα αρχεία στο My Eyes Only. Μπορείτε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας εάν τον ξεχάσατε, αλλά όλα όσα έχετε αποθηκεύσει στο φάκελο My Eyes Only θα διαγραφούν.

    Παρακάτω είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε εάν ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας και θέλετε να τον επαναφέρετε:

    1. Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat.

    2. Μεταβείτε στις αναμνήσεις και σύρετε προς τα αριστερά για να μεταβείτε στο My Eyes Only.

    3. Πατήστε «Επιλογές».

    4. Πατήστε «Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης».

    5. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό σας στο Snapchat.

    6. Πατήστε «Επόμενο».

    7. Διαβάστε τις πληροφορίες στην οθόνη και πατήστε τον κύκλο εάν συμφωνείτε.

    8. Πατήστε «Συνέχεια».

    9. Δημιουργήστε έναν νέο κωδικό πρόσβασης. Να θυμάστε ότι πρέπει να είναι διαφορετικό από αυτό που χρησιμοποιείτε για τον λογαριασμό σας.

    Τώρα θα αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στο My Eyes Only, αλλά ο φάκελος θα είναι κενός. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει τρόπος επαναφοράς των Snaps και των Stories που έχετε αποθηκεύσει στο παρελθόν, μπορείτε να προσθέσετε μόνο νέες.

    Το Snapchat προστατεύει το απόρρητό σας

    Το My Eyes Only είναι μια εξαιρετική επιλογή που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να διασφαλίσετε ότι τα πιο σημαντικά Snaps και Stories σας προστατεύονται με ασφάλεια από τα αδιάκριτα βλέμματα. Μπορείτε να το ρυθμίσετε σε λίγα μόλις βήματα και να διατηρήσετε τα πιο πολύτιμα αρχεία σας προστατευμένα με έναν ειδικό κωδικό πρόσβασης που δημιουργείτε. Είναι σημαντικό να μην ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης, επειδή το Snapchat θα διαγράψει όλα όσα έχετε αποθηκεύσει στο παρελθόν στο φάκελο, εάν τον επαναφέρετε.

    Χρησιμοποιείτε το Snapchat; Έχετε δοκιμάσει να χρησιμοποιήσετε την επιλογή My Eyes Only; Πείτε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.