Πώς να εκτυπώσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Gmail για iOS

Η ίδια η έννοια της ηλεκτρονικής επικοινωνίας σημαίνει ότι υπάρχει λίγη ή καθόλου εργασία χαρτιού. Δεν χρειάζεται να ενοχλείστε να αποθηκεύετε αρχεία γεμάτα επικοινωνία γραφείου και δεν χρησιμοποιείτε χαρτί ή πολύτιμο μελάνι εκτυπωτή. Υπάρχουν ακόμα σπάνιες περιπτώσεις που χρειάζεται να εκτυπώσετε ένα email. Ο απλούστερος τρόπος είναι να το κάνετε από την επιφάνεια εργασίας σας. Εάν χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιτραπέζιου υπολογιστή όπως το Outlook ή τη διεπαφή ιστού του Gmail, έχετε ενσωματωμένες απλές επιλογές εκτύπωσης. Μια πρόσφατη ενημέρωση σάς επιτρέπει πλέον να εκτυπώνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Gmail για iOS. Μπορείτε να εκτυπώσετε μέσω AirPrint ή μέσω Google Cloud Print.

  Πώς να αποκτήσετε την εφαρμογή Photo Booth για iOS 7 σε iPhone ή iPod touch

Ρυθμίστε τον εκτυπωτή σας

Η εφαρμογή Gmail άργησε να προσθέσει υποστήριξη για το AirPlay. Όλες οι μεγάλες εφαρμογές πρόσθεσαν υποστήριξη για αυτό εδώ και πολύ καιρό. Εάν έχετε έναν εκτυπωτή στον οποίο μπορείτε να εκτυπώσετε μέσω AirPrint, διαμορφώστε τον. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Cloud Print και να συνδέσετε έναν εκτυπωτή Wi-Fi και έναν κλασικό εκτυπωτή. Ρυθμίστε τον εκτυπωτή σας πριν ξεκινήσετε την εκτύπωση του email σας.

Εκτύπωση email από το Gmail για iOS

Δεδομένου ότι πρόκειται για μια νέα δυνατότητα, θα χρειαστεί να ενημερώσετε το Google για iOS. Ανοίξτε ένα μήνυμα στην εφαρμογή και πατήστε το κουμπί περισσότερες επιλογές στην επάνω δεξιά γωνία της γραμμής ενεργειών και επιλέξτε «Εκτύπωση όλων» από το μενού.

  Ακούστε Slack μηνύματα που διαβάζονται δυνατά από οποιοδήποτε κανάλι [iOS]

Επιλέξτε πώς θέλετε να εκτυπώσετε, π.χ. μέσω AirPrint ή Google Cloud Print. Επιλέξτε τον εκτυπωτή σας. Τόσο το AirPrint όσο και το Google Cloud Print σάς επιτρέπουν να επιλέξετε πόσα αντίγραφα θέλετε να εκτυπώσετε.

Δεν υπάρχει επιλογή περιορισμού της εκτύπωσης. Το δοκιμάσαμε με το Google Cloud Print συνδεδεμένο σε έναν κλασικό εκτυπωτή. Ωστόσο, ένα πλήρες μήνυμα κειμένου που εκτυπώθηκε χωρίς προβλήματα, μηνύματα με συνημμένα ή μηνύματα που ήταν απλώς συνημμένα με μηδενικό κείμενο δεν εκτυπώθηκαν. Στην πραγματικότητα, δεν μπορέσαμε να ξεπεράσουμε την οθόνη Select Printer. Είναι πιθανό αυτό να είναι ένα σφάλμα που πρέπει να εξαλειφθεί ή να χρειάζεται χρόνος για το Gmail για το iOS να στείλει συνημμένα αρχεία για εκτύπωση στο Google Cloud Print, ή ίσως η Google απλώς να μην θέλει να εκτυπώσετε τίποτα άχρηστο.

  Δείτε την πηγή οποιασδήποτε ιστοσελίδας στο Safari με αυτήν την επέκταση και την εφαρμογή iOS 8 [Paid]

Το μήνυμα email, αφού εκτυπωθεί, δεν δείχνει ότι εκτυπώθηκε από εφαρμογή για κινητά. Φαίνεται σαν να το εκτυπώσατε από την επιφάνεια εργασίας σας. Έχετε το λογότυπο του Gmail στην κεφαλίδα, το θέμα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την ημερομηνία αποστολής και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην οποία στάλθηκε. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να δείτε σε ποιον απευθυνόταν ένα μήνυμα στα πεδία Προς, CC και BCC, ακολουθούμενο από το πλήρες μήνυμα.