Δείτε την πηγή οποιασδήποτε ιστοσελίδας στο Safari με αυτήν την επέκταση και την εφαρμογή iOS 8 [Paid]

Για τους προγραμματιστές ιστού, η πρόσβαση στην πηγή ενός ιστότοπου είναι επιτακτική. Υπάρχει μια περίπλοκη μέθοδος για την εγγενή προβολή της πηγής, μια μέθοδος που περιλαμβάνει κάποιο βαθμό χειραγώγησης javascript και αγαπημένων, Ή θα μπορούσαμε απλώς να κατεβάσουμε το View Source για iOS και να το καλέσουμε την ημέρα. Είναι μια νέα εφαρμογή iOS αξίας 0,99 $ στο App Store και είναι μια από τις πιο πρόσφατες εφαρμογές που επωφελούνται από επεκτάσεις στο iOS 8. Περιττό να πούμε ότι δεν θα λειτουργήσει αν δεν έχετε iOS 8. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δείτε την πηγή μιας ιστοσελίδας σε μια κινητή συσκευή iOS. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να βλέπετε την πηγή μέσα στο δικό της πρόγραμμα περιήγησης και λειτουργεί επίσης ως επέκταση για το Safari, ώστε να μπορείτε να προβάλλετε την πηγή οποιασδήποτε σελίδας έχετε ανοιχτή σε αυτήν.

  Βασικός οδηγός για το απόρρητο στο iOS

Προτού εμβαθύνουμε στη λειτουργικότητα, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι η Προβολή Προέλευσης ενδέχεται να μην ήταν τόσο αποτελεσματικό εργαλείο αν δεν υπήρχε η υποστήριξη επεκτάσεων του iOS 8. Βλέπετε, οι εφαρμογές στο iOS 7 δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε άλλες εγκατεστημένες εφαρμογές, αυτό σήμαινε ότι για εργαλεία όπως το View Source, το Pocket ή το Flipboard , θα έπρεπε να αντιγράψετε έναν σύνδεσμο, να ανοίξετε την εφαρμογή και στη συνέχεια να κάνετε την καταχώριση με μη αυτόματο τρόπο. Οι έμπειροι χρήστες Android θα δουν αυτή τη ρύθμιση με μια πολύ δικαιολογημένη χλεύη, καθώς έχουν αυτήν τη λειτουργία εδώ και αρκετά χρόνια. Με το iOS 8, μπορείτε να μοιράζεστε επεκτάσεις μεταξύ των εφαρμογών, ως μέρος της ανοιχτής αρχιτεκτονικής τους. Επομένως, εάν θέλετε να δείτε την πηγή ενός ιστότοπου τώρα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί κοινής χρήσης και να το ανοίξετε στην Προβολή πηγής.

  Μετατρέψτε τη λίστα εργασιών σας σε παιχνίδι και ανεβείτε επίπεδο όταν ολοκληρώσετε τα πράγματα [iOS]

Υπάρχει μια μικρή διαμόρφωση για αυτό, ανοίξτε το Safari, πατήστε το κουμπί κοινής χρήσης, στο μενού που εμφανίζεται, όπου λέει “Προσθήκη σελιδοδεικτών”, “Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης” κ.λπ. Κάντε κύλιση προς τα δεξιά και θα βρείτε ένα κουμπί που διαβάζει «περισσότερα» με τρεις τελείες για ένα εικονίδιο. Αγγίξτε το και προσθέστε τα χαρακτηριστικά που θέλετε, εδώ. Τώρα, αυτές οι λειτουργίες θα είναι διαθέσιμες κάθε φορά που αποκτάτε πρόσβαση σε ένα μενού “Κοινή χρήση” στο iOS 8.

Τώρα, στην πραγματική εφαρμογή. Η προβολή προέλευσης προορίζεται μόνο για επιλεγμένα δημογραφικά στοιχεία, δηλαδή τους προγραμματιστές. Έχοντας υπάρξει προγραμματιστής Ιστού μια φορά, μια ζωή πριν, μπορώ να φανταστώ τον ενθουσιασμό που παρουσιάζει αυτή η προοπτική. Αν και δεν εμφανίζεται συχνά, αλλά εάν χρειάζεται γρήγορη πρόσβαση στην πηγή ενός ιστότοπου, τότε αυτό είναι ακριβώς το εργαλείο για τη δουλειά.

  Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο Εγγράφων Google από μια συντόμευση της αρχικής οθόνης [iOS]

Λάβετε υπόψη ότι είναι πολύ δύσκολο να διαβάσετε στο iPhone, θα είναι πιο εύκολο στο iPad, ακόμα και σχετικά πιο εύκολο στο iPhone 6 plus. Ωστόσο, με τις κατάλληλες χρωματικές ετικέτες – τις οποίες μπορείτε να προσαρμόσετε σε θέματα – μπορεί να γίνει πολύ εύκολο στην ανάγνωση.

Συνιστώ σε όλους τους προγραμματιστές ιστού να το έχουν στη διάθεσή τους, μερικές φορές η αποτελεσματικότητα είναι χρήσιμη.

Εγκαταστήστε το View Source από το App Store