Πώς να αποκτήσετε την εφαρμογή Photo Booth για iOS 7 σε iPhone ή iPod touch

Μπορεί να μην είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή στο iPad, αλλά το Photo Booth εξακολουθεί να έχει πολλούς θαυμαστές. Πολλοί επεξεργαστές φωτογραφιών και εφαρμογές αντικατάστασης κάμερας προσπάθησαν να μιμηθούν το Photo Booth σε άλλες πλατφόρμες, αλλά υπάρχει πάντα μια γοητεία στη χρήση της πραγματικής συμφωνίας. Δεδομένου ότι η Apple δεν προσφέρει Photo Booth για iPhone, οι προγραμματιστές έχουν βρει θύρες και εναλλακτικές λύσεις για μικρότερες οθόνες. Στο iOS 7, το Photo Booth (iOS 7) φέρνει αυτήν την κλασική εφαρμογή iPad σε συσκευές iPhone και iPod touch που διαθέτουν την πιο πρόσφατη έκδοση υλικολογισμικού iOS. Η θύρα που προσφέρει το tweak είναι λίγο πολύ απλή, αλλά εξυπηρετεί τον σκοπό για τον οποίο έχει σχεδιαστεί. Λαμβάνετε όλα τα δημοφιλή εφέ κάμερας, καθώς και ένα σύνολο ολοκληρωμένων επιλογών κοινής χρήσης.

  Πώς να ενεργοποιήσετε, να προσαρμόσετε την ένταση της απόχρωσης και να προγραμματίσετε τη νυχτερινή βάρδια [iOS]

Το Photo Booth (iOS 7) εμφανίζεται ως αυτόνομο εικονίδιο στο iPhone Springboard. Δεν υπάρχουν επιλογές για διαμόρφωση στην εφαρμογή Ρυθμίσεις μετοχών ή μέσα στο ίδιο το Photo Booth. Οι χρήστες είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τη λήψη φωτογραφιών μόλις ξεκινήσουν τη νέα εφαρμογή για πρώτη φορά. Προσφέρονται συνολικά οκτώ εφέ κάμερας σε πραγματικό χρόνο. Από προεπιλογή, η μπροστινή κάμερα είναι ενεργή στο Photo Booth, αλλά μπορείτε να μεταβείτε στον άλλο φακό πατώντας οποιοδήποτε πλακίδιο εφέ και μετά πατώντας το εικονίδιο της κάμερας από την κάτω γραμμή.

Τα διαθέσιμα εφέ στο Photo Booth είναι τα εξής.

  Πώς να στείλετε εικόνες χαμηλής ποιότητας στην εφαρμογή Messages στο iOS 10

Σφίξιμο
Καλειδοσκόπιο
Θερμική κάμερα
Στριφογύρισμα
Καθρέφτης
Τέντωμα
Φωτεινή σήραγγα
Ακτινογραφία

Ένα από τα πλακάκια δείχνει επίσης την κανονική θέαση της σκηνής μπροστά σας. Όλα τα παράθυρα προεπισκόπησης ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο και κάθε εφέ μπορεί να επιλεγεί πατώντας το αντίστοιχο πλακίδιο μία φορά.

Η οθόνη λήψης που προσφέρει το Photo Booth (iOS 7) μοιάζει πολύ με την εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής. Το κάτω μισό της οθόνης εμφανίζει μια συλλογή από φωτογραφίες που έχουν τραβήξει προηγουμένως χρησιμοποιώντας την εφαρμογή. Δεν υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές σε αυτήν την οθόνη, με τα μόνα κουμπιά να είναι η λήψη, η πλάτη και ο διακόπτης φακού. Στη συλλογή Photo Booth, υπάρχουν πρόσθετα κουμπιά για την κοινή χρήση εικόνων και τη διαγραφή τους. Το tweak χρησιμοποιεί το τυπικό μενού κοινής χρήσης iOS 7, με επιλογές όπως SMS, email, Twitter και Facebook.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τα φίλτρα οθόνης για να αντισταθμίσετε την αχρωματοψία στο iOS 10

Το Photo Booth (iOS 7) είναι μια δωρεάν προσαρμογή και λειτουργεί αρκετά καλά σε όλες τις συσκευές iDevice. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες έχουν παραπονεθεί για ορισμένα προβλήματα κατά την εγκατάσταση του tweak. Δώστε μια ευκαιρία πηγαίνοντας στο ρεπό BigBoss του καταστήματος Cydia.