Ακούστε Slack μηνύματα που διαβάζονται δυνατά από οποιοδήποτε κανάλι [iOS]


Το Slack γίνεται γρήγορα μια απαραίτητη εφαρμογή για τον χώρο εργασίας. Είναι ιδιαίτερα εξαιρετικό για απομακρυσμένες ομάδες, αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για σχεδόν οποιοδήποτε και όλα τα είδη επικοινωνίας. Υπάρχουν αρκετά χρήσιμα ρομπότ και υπηρεσίες που έχουν δημιουργηθεί πάνω από το Slack. Το TeamParrot είναι μια δωρεάν εφαρμογή για iOS που διαβάζει δυνατά τα μηνύματά σας στο Slack ενώ εσείς απασχολείτε τα χέρια σας κάνοντας άλλα πράγματα. Είναι μια αρκετά βασική εφαρμογή που χρησιμοποιεί διαφορετικές φωνές για κάθε άτομο που στέλνει ένα μήνυμα σε ένα κανάλι.

  Πώς να στείλετε χειρόγραφες σημειώσεις στην εφαρμογή Messages στο iOS 10

Εγκαταστήστε το TeamParrot και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Slack. Τα κανάλια σας θα φορτωθούν αυτόματα. Πατήστε το κανάλι από το οποίο θέλετε να διαβάσετε μηνύματα. Εάν δεν έχετε μη αναγνωσμένα μηνύματα, μπορείτε ακόμα να ζητήσετε από την εφαρμογή να σας διαβάζει δυνατά τα τελευταία είκοσι μηνύματα.

Μπορείτε να κάνετε αναπαραγωγή/παύση της εφαρμογής όποτε θέλετε. Εάν δεν θέλετε να ακούτε όλα τα μηνύματα, απλώς πατήστε τον μικρό μετρητή κάτω δεξιά για να επισημάνετε όλα τα μηνύματα ως αναγνωσμένα. Η εφαρμογή δεν σας επιτρέπει να αλλάζετε κανάλι ενώ διαβάζει μηνύματα από διαφορετικό κανάλι. Πρέπει να επισημάνετε όλα τα μηνύματα σε αυτό το κανάλι ως αναγνωσμένα για να μπορέσετε να μεταβείτε σε άλλο.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα πρόσβασης στο iOS

Το TeamParrot δεν προσφέρει πολλά όσον αφορά τις ρυθμίσεις. μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του από το κουμπί χάμπουργκερ επάνω αριστερά. Μπορείτε να το ρυθμίσετε ώστε να επισημαίνει όλα τα μηνύματα ως αναγνωσμένα μόλις σας τα διαβάσει δυνατά. Μπορείτε επίσης να το ρυθμίσετε ώστε να ξεκινά αυτόματα να διαβάζει μηνύματα δυνατά όταν εκκινείτε την εφαρμογή.

Το TeamParrot αναπτύχθηκε από πραγματική ανάγκη από τον προγραμματιστή που ήθελε να μπορεί να ακούει τα μηνύματά του στο Slack ενώ ασχολείται με άλλα πράγματα, όπως το πλύσιμο των πιάτων ή την οδήγηση. Είναι κατασκευασμένο για να ταιριάζει στις ιδιαίτερες ανάγκες του προγραμματιστή, αλλά ειλικρινά θα σκοτώναμε για μια λειτουργία που σας επιτρέπει να θέσετε προτεραιότητες στα κανάλια σας. Μια έκδοση Android είναι σύντομα διαθέσιμη.

  Πώς το iOS 14 πρόκειται να μεταμορφώσει την αρχική οθόνη του iPhone σας

Εγκαταστήστε το TeamParrot από το App Store