Πώς να δείτε τις αλληλεπιδράσεις Twitter με έναν χρήστη [Chrome]

Το Twitter είναι συχνά ένα ακατάστατο μέρος. Είναι δύσκολο να παρακολουθείτε τις αλληλεπιδράσεις σας, επειδή οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν το όνομά τους και να χειριστούν κατά βούληση, σχεδόν οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει tweet σε εσάς και δεν υπάρχει τρόπος να ελέγξετε το ιστορικό συνομιλιών σας. Ένα νήμα στο Twitter είναι μια από τις λίγες μορφές οργανωμένων σκέψεων που θα βρείτε στον ιστότοπο. Οι ελλείψεις του Twitter δεν είναι μεγάλη υπόθεση εάν δεν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης για οτιδήποτε σημαντικό. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πολλοί άνθρωποι το χρησιμοποιούν το δίκτυο. Είναι η σύγχρονη «από στόμα σε στόμα». Το Twitter Interactions είναι μια επέκταση του Chrome που σας επιτρέπει να βλέπετε τις αλληλεπιδράσεις Twitter με έναν χρήστη που ακολουθείτε ή που είναι δημόσιος.

  Αναπαραγωγή βίντεο μέσω Chromecast και δρομολόγηση ήχου μέσω του υπολογιστή ή του Mac σας

Όταν επισκέπτεστε ένα προφίλ Twitter, εμφανίζεται ένα πλήρες ιστορικό όλων των tweet που έχετε στείλει στον λογαριασμό. Μπορείτε να κάνετε κύλιση σε αυτά και να κάνετε κλικ σε ένα tweet για να δείτε ολόκληρο το νήμα συνομιλίας.

Δείτε τις αλληλεπιδράσεις Twitter

Εγκαθιστώ Αλληλεπιδράσεις Twitter από το Chrome Web Store. Επισκεφτείτε ένα προφίλ Twitter και θα δείτε μια νέα ενότητα στη σελίδα που σας δείχνει όλα τα tweets που στείλατε στον λογαριασμό. Όταν κάνετε κλικ σε ένα tweet, σας μεταφέρει απευθείας σε αυτό. Εάν το tweet δεν απαντούσε σε άλλο tweet, η επέκταση θα το ανοίξει. Εάν είναι μέρος ενός νήματος, θα δείτε το tweet στη σωστή μορφή νήματος.

  Στείλτε εφαρμογές από το Chrome για εγκατάσταση στο iPhone σας

Όταν κάνετε κλικ σε ένα tweet, ανοίγει σε μια καρτέλα. Εάν ένα tweet περιλαμβάνει πολυμέσα, π.χ. ένα βίντεο ή μια εικόνα, δεν θα λάβετε μια μικρογραφία για αυτό στον πίνακα. Το μόνο που βλέπετε στο πάνελ των tweets είναι ένας σύνδεσμος. Μπορείτε να δείτε τις αλληλεπιδράσεις του Twitter με οποιοδήποτε προφίλ στο οποίο έχετε πρόσβαση. Αυτό σημαίνει ότι εάν ακολουθήσετε έναν ιδιωτικό λογαριασμό Twitter, θα μπορείτε να δείτε όλες τις αλληλεπιδράσεις με τον εν λόγω λογαριασμό.

Εάν ένα προφίλ Twitter που δεν ακολουθήσατε ποτέ ήταν Δημόσιο και αργότερα άλλαξε σε ιδιωτικό λογαριασμό, δεν θα μπορείτε να δείτε προηγούμενες αλληλεπιδράσεις. Το κλειδί είναι να έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό και εάν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, η επέκταση δεν θα λειτουργήσει για εσάς. Οι προηγούμενες αλληλεπιδράσεις περιλαμβάνουν μόνο tweets και όχι DM ή likes.

  Το Chrome τώρα αποκρύπτει τα WWW και HTTPS:// στις διευθύνσεις. Σε νοιάζει?

Περιορισμοί

Η επέκταση δεν έχει πραγματικά περιορισμούς, αλλά, θα πρέπει να προειδοποιήσουμε ότι εάν τη χρησιμοποιείτε για να προβάλετε tweets ενός ιδιωτικού λογαριασμού, μην χάνετε το χρόνο σας. Αυτή η επέκταση δεν είναι εργαλείο για να ξεπεράσετε τους περιορισμούς απορρήτου του Twitter. Ομοίως, εάν έχετε αποκλειστεί από έναν λογαριασμό, δεν θα μπορείτε να δείτε προηγούμενες αλληλεπιδράσεις. Εάν ένας δημόσιος λογαριασμός σας έχει αποκλείσει, μπορείτε πάντα να βλέπετε τα Tweet του όταν δεν είστε συνδεδεμένοι στο Twitter, αλλά αυτή η επέκταση απαιτεί να είστε συνδεδεμένοι για να βρει όλες τις προηγούμενες αλληλεπιδράσεις.